Uradi sam - uradi sam

Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola za različite stilove dizajna

Uskršnji ukrasi za stol mogu biti jednostavni, tradicionalni i istovremeno elegantni. Osim toga, može se jamčiti da će to biti besprijekorno integrirano u vaš vlastiti stil života. Mnogo je lakše nego što mislite, a mi ćemo vas rado naučiti kako to učiniti u sljedećih nekoliko redaka. Prije svega, želimo vas upoznati s tipičnim uskrsnim simbolima. Na temelju toga možete razmisliti želite li sve ili samo neke od njih koristiti kao uskrsne ukrase i smisliti različite kombinacije. Zatim ćemo vam dati savjete za različite stilske izvedbe ukrasa.

Nekoliko i upečatljivih detalja čini moderne ukrase za uskrsni stol

moderan pomoćni stol Uskršnji stol ukras

Simboli za ukrase za uskrsni stol

Uskrsna jaja

Uskršnja jaja nisu samo najizrazitiji, već i najuniverzalniji simbol za Uskrs. Oni mogu biti i prirodni i izrađeni od različitih umjetnih materijala. Pogodni su za unutarnju i vanjsku dekoraciju za Uskrs. Možete ga koristiti za organiziranje različitih igara.

Izdubljena uskršnja jaja jedna su od najboljih ideja za ukrašavanje.

Uskršnji grm bez lišća i metalnih naglasaka – univerzalna, moderna varijanta ukrašavanja stola

Uskršnji stolni ukrasi - crno -bijeli ukrasi

Mrkva

Mrkva je motiv koji očito pripada Uskrsu i širi veliko proljetno raspoloženje. Zato su gotovo savršene za rustikalne i tradicionalne ideje nostalgičnog ukrašavanja.

Uskršnja košarica

Uskrsna košarica također se može stvoriti na različite načine. Prije nekoliko dana objavili smo upute za izradu takvog od tijesta. U ovom slučaju bit će i dio uskršnjeg jelovnika. Uskršnja gnijezda posebno se dobro slažu s tradicionalnim idejama ukrašavanja.

Jarkim bojama pružate nostalgičnu notu tijekom proslave Uskrsa 

Uskršnji ukrasi za stol - svježa pića - svježe ideje

Dekoracija travom, mahovinom i biljkama

Uskrs povezujemo s proljetnim raspoloženjem. Zato su manje i veće ideje za ukrašavanje s mahovinom, travom ili drugim elementima povrća savršene za ovu priliku. Ova je ideja također idealna za svakoga tko želi donijeti komadić prekrasnog prirodnog okoliša kući.

Tradicionalni uskrsni ukrasi dobro se slažu s klasično namještenim stanovima

Uskrsni ukras za stol - drveni stol s bijelim ukrasom

Zekoni i drugi uskrsni vrhunci od čokolade

Sada dolazi do vrhunaca i glavnog elementa na nekim proslavama Uskrsa. Zečići i velika uskršnja jaja od čokolade neophodni su za dobro raspoloženje. Također možete napraviti izvrsne uskršnje deserte s čokoladom ili u potpunosti od nje. Što mislite o svečanom uskršnjem kolaču??

Cvijeće i DIY ideje čine da ukras izgleda rustikalno

Uskrsni ukrasi za stol - moderne ideje za stol

Uskrsni ukrasi za stolove u različitim stilovima

Možete li samo zamisliti sve ove uskrsne simbole u svom interijeru? Možete ih prilagoditi različitim dizajnom. Rado ćemo to ilustrirati sljedećim primjerima i dizajnerskim idejama.

Ukusni kolači i kolači mogu biti savršeni za uskršnje ukrase za djecu

Uskršnji ukrasi za stol - skandinavski dizajn

Jednostavan dizajn stola

Uz vrlo jednostavan, minimalistički dizajn stola, ove je simbole najbolje uklopiti u obliku uzoraka ili neutralnih boja. Osim toga, paleta boja trebala bi biti vrlo suzdržana. To mora biti neutralno ili barem jedne boje. Što se tiče uskršnjih jaja, ljudi se vole odlučiti za jednostavne DIY ideje izrađene od modernih materijala.

Organizirate dječju zabavu za Uskrs? Sviđa li vam se ukras za ovaj švedski stol?

Uskršnji ukrasi za stol - izvrsne ideje u zelenoj i ružičastoj boji

Uskršnji stolni ukrasi za izvrsnu dječju zabavu

Dječja zabava na Uskrs trebala bi sadržavati što više DIY ideja. Pronađite jednostavne zanatske ideje i učinite dio njih. Upotrijebite ga za dizajn stonog ukrasa. Također tijekom zabave možete ostvariti i druge velike zanatske ideje. Također biste trebali ukrasiti barem neke od slastica uskrsnim uzorcima.

U ovom slučaju, mrkva je pametno korištena kao naglasak na bujnom zelenom ukrasu

Uskrsni ukrasi za stol - izvrstan unutarnji namještaj - izvrsne ideje

Dizajn seoskog stola

Uz rustikalni ukras za uskrsni stol, trebali biste rasporediti tipične uskrsne simbole između prirodnog ukrasa. Mogli biste koristiti mahovinu i travu, kao što je ranije predloženo. Jeste li vidjeli i naš članak o ukrašavanju uskrsnim grmljem? Također bismo preporučili tradicionalnu uskršnju košaru. To će zasigurno prenijeti dobro blagdansko raspoloženje. Osim zelene, za ovu vrstu dizajna možete koristiti lijepe, vesele boje poput crvene, žute i narančaste. Karirane tkanine u ovim tonovima bile bi savršena ideja u ovom slučaju.

Pogledajte samo kakav sjajan ukras možete napraviti od čaša i vrča za vodu

Uskršnji stolni ukrasi zečići i druge čaše

Vintage i shabby chic

Vintage i shabby chic ukrasne ideje kombiniraju DIY ideje i odgovarajuće palete boja i materijale. Ova vrsta ukrasa za uskrsni stol posebno je popularna jer nas dovodi u nostalgično raspoloženje poput seoskog ukrasa. Za vintage stil pokupite neke stare predmete s buvljaka koji će vas podsjetiti na bake i djedove i djetinjstvo. Kombinirajte i ovdje s biljnim akcentima. Za stil shabby chic oslanjajte se više na jednostavne predmete u tipičnim bojama poput ljubičaste i ružičaste. Ako želite postaviti akcente s cvijećem, oni bi trebali imati skulpturalni učinak.

Srebrni akcenti čine da se ovaj uskršnji stolni ukras u boji čini posebno modernim

Uskršnji ukrasi za stol - izvrstan dizajn stola izrađen od drveta

Prilagođavanje dizajnu interijera

Prilagođavanje bojama i uzorcima

Dali smo vam posebne savjete o najpopularnijim životnim stilovima. Uskrsni ukras se naravno može prilagoditi i bilo kojem drugom dizajnu doma odabirom odgovarajućih uzoraka i boja. U industrijskom prostoru pri odabiru ukrasa mogli biste koristiti boje i uzorke koji se dobro slažu s ovim stilom. U tom bi se slučaju preporučila crvena i narančasta boja te neke metalne nijanse. Također bi bili prikladni uskrsni ukrasi od grmlja bez lišća, poput salveta s pravokutnim uzorcima. Sve će to dodati eklektičan dodir dizajnu interijera.

Uskršnja jaja i zečevi, čokoladni i smeđi metalik tonovi stvaraju spoj modernosti i tradicije

Uskrsni ukras za stol dugački lijepo ukrašen stol

Druga bi mogućnost bila jednostavno stvoriti uzbudljiv kontrast između različitih stilova. Vaš super moderan interijer mogao bi imati koristi od rustikalnog uskršnjeg štiha. To će omogućiti privremenu promjenu. Sa čisto stilskog gledišta, vaš bi stan neko vrijeme izgledao eklektično.

U svakom slučaju, trebali biste na neki način zavariti uskrsne ukrase i ostatak interijera. Na primjer, ako stil nije isti, oboje bi trebali imati sličnu boju, uzorak ili neki drugi element.

Sve za Uskrs zrači skladom i radošću. To jasno pokažite ukrasom!

U ovom slučaju ukrasili ste na minimalistički način, ali vjeran tradiciji. Sjajno, zar ne??!

Uskršnji ukrasi za stol - odličan stol u kutu

Uskrsni ukras za stol jorgovano cvijeće i drvo

Uskršnji stolni ukrasni tanjur s polpetama

Potražite šarmantne vintage uskrsne ideje?

Uskrsni ukrasi za stol vintage stolni dizajn

Uskršnji stolni ukrasi kod kuće DIY berba

bijeli vintage dekor Uskrsni ukras za stol

Pretvorite uskrsni ukras u slavlje živahnih boja i uzoraka!

Ružičasto i bijelo - izvrsne ideje - ukrasi za uskrsni stol

Ideje za stol u plavim i ružičastim ukrasima za uskrsne stolove