Uradi sam

50 predložaka mandala – smanjite stres

Knjige u boji za odrasle postaju sve popularnije i iako svi možemo učiniti nešto uz olakšanje stresa, ne možemo si svi priuštiti da ih kupimo.

Za vas smo prikupili nekoliko predložaka mandala koje možete ispisati i obojiti!

Bojanje vam omogućuje da otključate svoj kreativni potencijal. Možda je još važnije, pomaže u ublažavanju napetosti i tjeskobe. Otključava sjećanja na djetinjstvo i sretna vremena.

Psiholog Antoni Martínez objašnjava: „Preporučujem bojanje kao tehniku ​​opuštanja. Možemo ga koristiti za ulazak u kreativno, slobodno stanje. Najbolje bi bilo vježbati u mirnom okruženju uz hladnu glazbu. Neka boja i linije teku. “

Pronađite unutarnji red!

Mandale koje su to?

Riječ mandala (izgovor mon-dahlah) znači “krug”. Mandala predstavlja cjelovitost, kozmički dijagram koji nas podsjeća na naš odnos s beskonačnošću, a proteže se preko i unutar našeg tijela i uma.

Mandale su kružnog dizajna. Izraz simbolizira da životu nikada neće biti kraja. Mnoge mandale imaju duhovno značenje za osobu ili skupinu ljudi. Hindusi su prvi koristili mandalu kao duhovno oruđe, ali mandale za koje većina ljudi zna da ih prave budisti.

Predlošci mandala za otpor sukobima i krizama

Mandale se koriste u meditacijske svrhe i omogućuju individualnoj meditaciji da postane jedno sa svemirom.

Napravite mandalu

Na internetu postoji mnogo mandala i njihova značenja. Mnoge web stranice imaju mandale dostupne za besplatno kopiranje ili preuzimanje. Uvijek je najbolje odabrati boje intuitivno. Uz pomoć časopisa Geist und Fate pronaći ćete simbolična značenja različitih boja i oni će vam pomoći pri odabiru boje mandale:

CRVENO za snagu, energiju i strast

PINK za ljubav, intuiciju i žensku snagu

NARANČASTA za kreativnost, transformaciju, samopouzdanje i intuiciju

ŽUTO za učenje, mudrost, smijeh i sreću

ZELENO za tjelesno ozdravljenje, psihološke sposobnosti, ljubav prema prirodi i brigu

PLAVA za emocionalno ozdravljenje, unutarnju smirenost i meditaciju

LJUBIČASTO za sve duhovne stvari

BIJELO za mentalni fokus

CRNI za misterij, duboko razmišljanje i individualnost

Mandala predlošci za ozdravljenje duše

Kako stvoriti mandalu koja će vaše ciljeve ostvariti? U nastavku se nalaze predlošci mandala i upute po točku za ovu kreaciju:

1. Pripremite neke pastele ili bojice u boji. Možda biste trebali uključiti i opuštajuću glazbu.

2. Zamislite svoju namjeru, mnogo se više odnosi na apstraktne ciljeve, npr. Ljubavnu vezu s partnerom. Gledajte ga onoliko koliko vam je ugodno s obzirom na to koliko ćete se dobro osjećati kad se to dogodi.

3. Kad se smjestite u umu i tijelu, usredotočite se na boje za koje smatrate da će vam biti od pomoći. Neka budu spremni!

4. Kad počnete slikati, usredotočite se na svoju namjeru. Moglo bi vam pomoći ponoviti riječi koje izražavaju vašu namjeru.

5. Neka crtež teče kao da vas povezuje s kreativnim izvorom, kao da ima vlastiti život. Možete se osjećati nadahnuto upotrijebiti određene oblike, riječi ili simbole kao osnovu za svoju manifestacijsku mandalu ili ih jednostavno pustiti da se razvijaju.

6. Nastavite slikati predloške mandala, usredotočujući se samo na svoju namjeru i na to kako ćete se osjećati kad na kraju postignete svoj cilj. Prestanite crtati kad vas ometaju druge misli ili primijetite da se energija iscrpljuje. Dajte si malo vremena da nekoliko puta duboko, opuštajuće udahnete. Kad se energetska veza vrati, nastavite crtati.

predlošci mandala čine da se osjećate dobro

predlošci mandala Kao ogledalo stanja vlastite psihe

predložak mandale samoiscjeljivanje

mandala templates resonance

predložak mandala duša

predlošci mandala za bojanje

predlošci mandala u redu

predlošci mandala Zaboravite na vrevu svakodnevnog života

ljekoviti učinak predloška mandale

centar za predloške mandala

predložak mandala psiha

mandala duh predložak

predlošci mandala mirni

predlošci mandala središte kruga

osjećaj predloška mandale

meditacija šablona mandale

koncentracija predloška mandale

mandala predlošci kreativnost

predložak mandale za meditaciju

mandala predlošci tijela i duše