Ukrasi uradi sam

Napravite vlastitu tiskovinu za vjenčanje

Napravite vlastitu tiskovinu za vjenčanje 

Pozive prijateljima i rodbini na vjenčanje, čestitke za proslave ili zahvalnice nakon vjenčanja možete sami izraditi uz malo mašte i malo truda. the Dopisnice za vjenčanje Dizajnirati ih prema vlastitim zamislima puno je radosti i zabave te naglašava osobnost mladenca i mladoženja. Proslave vjenčanja para također bi trebale ostati lijepa uspomena prijateljima i rodbini još mnogo godina. Dopisnice za vjenčanje često se čuvaju kao uspomena na ovaj festival. Ručno ukrašene čestitke jednako su jedinstvene i individualne kao i cijela svadbena slavlja pripremljena s velikom pažnjom prema detaljima.

Napravite vlastitu tiskovinu za vjenčanje

Dizajnirajte i ispišite tiskanice za vjenčanje sa svojim računalom kod kuće

Na internetu se može pronaći mnogo različitih besplatnih ili plaćenih prezentacijskih programa i grafičkih programa koji svojim korisnicima nude veliku dozu kreativne slobode, kao što su Canva, PowerPoint, Prezi, Gimp, Paint i mnogi drugi. Uz pomoć ovih prezentacijskih ili grafičkih programa, predlošci za vjenčane tiskanice mogu se stvoriti jednostavno i bez velikog dizajnerskog znanja. U tim programima lako se mogu unaprijed postaviti različiti formati ili dimenzije za različite kartice. Vlastite fotografije možete jednostavno integrirati u gotovo sve aplikacije. Neke od ovih internetskih aplikacija, poput Canve, pružaju mnogo različitih elemenata dizajna, poput pristupa bazama podataka sa fotografijama iz različitih kategorija, crteža, ikona i isječaka, različitih vrsta okvira za predloške i velike zbirke fontova za umetanje tekstova.. Ideje za tekstove ili vjenčane izreke također se može naći u velikom broju na internetu, na primjer u zbirkama citata, na portalima za vjenčanja i slično. Nakon što su predlošci karata stvoreni na mrežnim platformama, rezultati se mogu preuzeti na vaše računalo i zatim ispisati. Neki pisači mogu ispisivati ​​bijele ili obojene kartice do debljine papira od 220 g / m². Debljina papira koju pisač može obraditi može se pronaći u odgovarajućem uređaju. Za ispis dopisnica za vjenčanje preporučuje se debljina papira od 160 do 220 g / m². Osim dizajniranja pribora za vjenčanje, važno je biti dobro pripremljen da pisač ispisuje kartice. Ništa nije dosadnije nego kad pisač stane usred posla jer su mu spremnici s tintom prazni. Jeftini i brzo isporučeni pribor za pisač, spremnici s tintom, toner ulošci i još mnogo toga nalaze se na primjer ispod druckerpatronenexpress.de dobiti.

Pretvorite pozivnice, mjesto i zahvalnice u jedinstvene predmete

Uz malo ručne spretnosti i svestrani pribor iz zanatskih potrepština, kao što je npr

– šareno staklo i kamenčići,

– sjajni prah,

– Zvijezde, srca i druge naljepnice,

– Baršunaste, čipkaste ili druge vrpce,

– biseri,

– cvjetovi od tkanine,

– perje i još mnogo toga,

svaka pozivnica, stol ili zahvalnica mogu se pretvoriti u jedinstveni predmet. Ideja i prijedloga također se može naći u izobilju na Internetu. Prekrasan učinak može se dočarati na karticama ako se na ispisanu karticu zalijepe elementi izrezani iz papira. Ako se mali komad papira presavije ispod elementa i zalijepi ispod njega kao “tampon zona”, stvara se mali 3-D efekt. Na ovaj način mogu se dizajnirati i vrlo lijepe preklopljene kartice, možda s siluetom koja se otvara iznutra. Gotovo da nema granica mašti kada je u pitanju projektiranje vrlo individualnih, jedinstvenih predmeta za vjenčane tiskanice.

Vjenčane novine – zanimljive i zabavne činjenice o mladenci i mladoženji

Lijepa je gesta pripremiti posebno sastavljene i dizajnirane svadbene novine za svatove. Fotografije i priče mladenki i mladoženja mogu se sastaviti u novinama za vjenčanje, poput izvadaka iz biografija o tome kako se par upoznao, zabavnih anegdota o ljubavnoj priči para, podataka o proslavama vjenčanja, pogleda na budućnost para i još mnogo toga više. Vjenčane novine također se lako mogu sastaviti, dizajnirati i ispisati na vašem računalu pomoću različitih programa za prezentaciju ili dizajn.