ukras

Pošaljite uskrsne cvjetne aranžmane na proslavu koja oduzima dah

šik uskršnji cvjetni aranžmani tulipani

Pošaljite uskrsne cvjetne aranžmane na proslavu koja oduzima dah

Uskrs je pred vratima, mislili smo da ćemo vas inspirirati još jednim postom o sezonskom uređenju … Ovaj put fokus je na ukrasima za stol! Ovi su aranžmani šarmantni i neobični u isto vrijeme.

Ovdje možete jasno primijetiti tri trenda: cvjetni aranžmani u nježnim zdjelama, visoke grane u modernim vazama i neobični pravokutni aranžmani koji daju snažnu izjavu.

Za više inspiracije pogledajte slike u nastavku i pogledajte je li vam nešto posebno zapelo za oko. Još ima vremena donijeti boje proljeća na vaš uskrsni stol!

Zdjela ispunjena cvijećem

Počet ćemo s nizom cvjetnih zdjela koje imaju velike bukete cvijeća na vrhu i vitku stabljiku staklenog posuđa na dnu. Živopisni aranžman u nastavku dio je komada “tirkizne uskrsne inspiracije za vjenčanje” od volana. Obratite pažnju na međusobnu igru ​​između sunčano žute i bogate tirkizno plave, za razliku od svježe bijele!

Zdjela puna ruža

šik uskršnji cvjetni aranžmani žute ruže

Staklena zdjela za mlijeko ispod ispunjena je ružama i drugim cvijećem. Rezultat je nježna mješavina mekih nijansi vintage stakla. Postavite ovaj aranžman na bijeli stolnjak s nekoliko uskrsnih jaja u boji u blizini …

Bijela zdjela ispunjena nježnim cvjetovima

šik uskrsni cvjetni aranžmani miješano nježno cvijeće

Byrd Collective nudi hrpu božura uz zdjelu. Obilje cvijeća lijepo je u suprotnosti s nježnim oblikom zdjele. Jedan ružičasti cvijet ističe se pod morem bijelih božura …

Cvjetni aranžman s božurima

šik uskršnji cvjetni aranžmani bijeli božuri

Ovo jelo od jaja napravilo je ukrase za stol BHG.com to je lako učiniti, a uspjeh je ogroman! Obojena jaja stavite u prozirnu zdjelu, a zatim popunite praznine s delphinium i pom-pom mamama. Razgovarajte o cvjetnoj izjavi s uskršnjom temom!

Postavljanje stola od jaja i cvijeća

elegantni uskrsni cvjetni aranžmani s plavim i zelenim jajima

Grane cvijeća

Još jedan proljetni cvjetni trend: grane cvijeća! Ispod vidimo Talia vaze i grančice dunje iz sanduka & Barel. Grane su lažne pa ne morate brinuti o vodi. Ne zaboravite da je jarka narančasta boja neobičan izbor za Uskrs koji proslavu čini doista jedinstvenom. Primijetite kako ova vatrena nijansa čini ljupki dodatak mekanom plavetnilu i zelenilu vaza.

Cvjetne grane za uskrsni aranžman

elegantni uskrsni cvjetni aranžmani sa svježim granama

Sljedeći aranžman s HGTV.com sadrži grane cvjetova trešnje u vazi sa stupovima. Inspiriran japanskim slikama, ovaj prikaz je pojačan trakama od kore koje oblače vazu. Nema svježih trešnjinih cvjetova, gdje živite? Grane magnolije su jako dobre …

Aranžman cvijeća od trešnje

elegantni uskrsni cvjetni aranžmani s cvjetovima trešnje

Ovaj aranžman s One Kings Lanea pametno koristi grančice za dodavanje elementa ekvivalentnog vrča cvijeća u jarkim proljetnim bojama. Grane dodaju element drame, ne mislite tako?

Grane i cvijeće

šik uskrsni cvjetni aranžmani zelene grane i cvijeće

Živahno, moderno i pravokutno

Bilo je nešto neočekivano u našem posljednjem cvjetnom aranžmanu! Hoće li vam se svidjeti ova pravokutna kolekcija cvijeća u bobicama s 100 slojeva kolača u stilu Tex Mex. Trkač s plemenskim uzorkom i tirkiznim kamenjem doprinosi trodimenzionalnom efektu. Korištenje zasićenih pastela s jakom nijansom plave boje jedno uz drugo daje izgledu svoju moć.

Živahno postavljanje stola u indie stilu

šik uskršnji cvjetni aranžmani indie stil

Ako ste ljubitelj žute boje, sljedeći primjer je za vas! Kombinacija minijaturnih tratinčica i žutih craspedia (poznatih kao billy ball) sjaji u drvenoj pravokutnoj cvjetnoj kutiji. Učinak žuto-na-žuto vrlo je uočljiv, a bijelina mini tratinčica dodaje raznolikost.

Sjajna žuta dekoracija stola

šik uskršnji cvjetni aranžmani jarko žuti

Završavamo s aranžmanom Ovando, zajedno s ružama u boji lososa, limetama, pom pom mamama i žutim kalama. Ponovno imamo pravokutni oblik, ali ovaj put moderna keramika stvara modernu, ali šarmantnu vinjetu sa svake strane cvijeća:

Šareni proljetni cvjetni aranžman

šik uskrsni cvjetni aranžmani šareno proljeće

Sretan Uskrs vam želimo. U svakom slučaju, proslavite ovu nedjelju s mirom, radošću i vremenom s ljudima koji su vam važni!