ukras

Kako ukrasiti sobu bijelim zidovima

Soba s bijelim zidovima ukrašava sivi kauč

Kako ukrasiti sobu bijelim zidovima – umirujuća dnevna soba

Ako živite u unajmljenom stanu s pravilom “bez slikanja”, vjerojatno znate što je interijer bijelih zidova. Možda ćete se osjećati bespomoćno, ali danas imamo neke strategije pomoću kojih možete osvijetliti svoj svijetli stan.

Bijeli izgled toliko je čist i svjež da se može preferirati bez ikakvih pravila.

Bijeli zidovi zapravo su dali ton živom dekoru. Za neutralni dekor dodajte neke svijetle mrlje boje ili stvorite efekt galerije. Nastavite čitati tekst s inspirativnim slikama …

Naglasite neutralne tonove

Možete postići umirujući interijer s bijelim zidovima i neutralnim tonovima … Superpozicija neutralnog dekora unutar bijelih zidova donosi čisti, osvježavajući izgled. Primjer na slici nedvojbeno je elegantan:

Sljedeći primjer je sa zemaljskim neutralnim tonovima koji potječu od toplog drveta i drugih bogatih nijansi. Trio uokvirenih slika ponavlja boju stola od obnovljenog drva iz Bob Card -a. Drveni pod zaokružuje prostoriju bijelim zidovima.

Blagovaonica u potkrovlju u Houstonu

Soba s bijelim zidovima ukrašava blagovaonski stol

Ovdje opet imamo mješavinu neutralnih s oštrim bijelim nijansama. No ovaj put imamo efekt “tamnog i svijetlog” u ovoj blagovaonici u penthouseu na Manhattanu. Uočite kako se tamni okviri prozora i duboka boja namještaja razlikuju od bijelih zidova i stropa.

Elegantna blagovaonica u penthouseu

Soba s bijelim zidovima ukrašava blagovaonicu

Sličan učinak može se vidjeti u sljedećoj dnevnoj sobi. Ambijent je ovdje “zemaljsko susreće elegantno”, s umjetničkim djelima sa životinjama i sjajnim sustavom rasvjete …

Dnevni boravak s tamnim i svijetlim tonovima

Soba s bijelim zidovima ukrašava kauč na kauč

Naglašeno laganim mrljama boje

Ako su neutralne boje previše prigušene za vaš ukus, naša sljedeća strategija dizajna dolazi za vas: akcenti s laganim mrljama boje. Prvi primjer je prskanje boje u neutralnoj prostoriji. Naglasak u ovoj minimalističkoj spavaćoj sobi u Londonu je svjetlo narančasta viseća lampa.

Svjetlo narančasta svjetiljka

Soba s bijelim zidovima ukrašava krevet

Također možete uzeti akcentnu boju i ponoviti je u svojoj sobi sa bijelim zidovima, kao u sljedećem primjeru. Sjajna crvena boja nalazi se na oba umjetnička djela. Vatrenocrvena + svijetlo bijela = savršenstvo dizajna

Crveni naglasci u bijeloj spavaćoj sobi

Soba s bijelim zidovima ukrašava sliku kreveta

Ako želite dugu boja, nemojte se držati jedne nijanse. Postavite podebljanu shemu boja – senf žuto, svijetlo tirkizno plavo i živo crveno svjetlucanje nalaze se u ovom vintage modernom prostoru ispod. Fascinantna kombinacija boja, zar ne??

Zračeće mrlje boje u bijeloj dnevnoj sobi

Soba s bijelim zidovima ukrašava žuti stol za kauč

No, ne radi se samo o bojama, već i o objektima koji nose boje. Unesite boju na zanimljive načine … U ovoj prostoriji ispod svijetle nijanse donijelo je veliko umjetničko djelo, klupa i egzotično cvijeće.

Šareni detalji u bijelom hodniku

Soba s bijelim zidovima ukrašava stepenice klupom od stakla

Izradite efekt galerije

Umjetničke galerije uvijek imaju bijele zidove kako bi se osiguralo čisto prikazivanje umjetničkih djela. Isti učinak možete postići kod kuće s naglascima na zanimljivim nalazima. Ovaj potkrovlje u Barceloni integrira zidnu umjetnost Rose Roce, kao i niz jastuka koji su i sami umjetnička djela …

Umjetnički bijeli dnevni boravak s mrljama boje

Soba s bijelim zidovima ukrašava jastuke za kauč

Bogato obješena umjetnička djela u šarenim okvirima također donose osjećaj galerije.

Uokvirena umjetnička djela u kompaktnom stambenom prostoru

Soba s bijelim zidovima ukrašava dnevni boravak kaminom ružičasti kauč

Ali ne morate nužno postići učinak samo kroz boje. Crno -bijele slike imaju isti galerijski učinak, osobito kad su grupirane. Obratite pozornost i na sobne biljke – one također mogu biti izvor potrebne boje u bijelom interijeru.

Crno -bijele slike u bijeloj dnevnoj sobi

Soba s bijelim zidovima ukrašava stakleni stol u dnevnoj sobi

Ne zaboravite da se keramika i druga umjetnička djela također izlažu u galerijama. Vaše kolekcionarstvo može lijepo postaviti šareni, jedinstveni ton u vašu sobu sa bijelim zidovima.

Zanimljivi predmeti u bijeloj blagovaonici

Sobe s bijelim zidovima ukrašavaju police za blagovanje

Koje ste rješenje pronašli za svoje sobe s bijelim zidovima? Podijelite svoje dizajnerske ideje u komentaru ispod …

 Lonny

C O N T E N T Arhitektura

Shelley Starr dizajn

Pametna fotografija Beccy

NAPRAVLJENO

Dizajn kuće Grace

Tuck Fauntleroy Fotografija

Etsy trgovina Handz

Dizajn domena

Vuong dizajn interijera

Rockefeller Partners Architects

MGS Arhitektura