ukras

Ekološki proizvodi za održivo uređenje doma

Kako izgleda održivi život u 2013. godini? Namještaj čistih linija od obnovljenog drveta, posteljina od organskog pamuka, vilinska svjetla na solarni pogon i skulpturalni dekor izrađen od naknadno obrađenog metala samo su neki od načina na koji se ekološki dizajn može vidjeti u današnjem svijetu dizajna. Otkriveno je da je dobro za okoliš dobro za izgled vašeg doma! Dekoracija kuće …

U čast Dana planete Zemlje 22. travnja, danas vam donosimo najbolje ekološke ponude. Od recikliranog namještaja od breze do jastuka od organskog platna, donje stavke dokazuju da ne morate puno žrtvovati da biste dobili nešto dobro za planet. Uživajte u pregledavanju ekoloških proizvoda koji slijede! I ne zaboravite nam reći svoje favorite ostavljajući komentar na dnu posta …

Ekološki namještaj

Počinjemo s nizom ekološkog namještaja koji prikazuje najbolje u suvremenom dizajnu. Visoka konzola / barski stol od kleke od bambusa iz Greeningtona izrađena je od održivog bambusa. Ne možemo odlučiti što nam se više sviđa: jasne linije ili površina boje karamele.

Ukras kuće drvenim podom od stolice od bambusa

Konzola od kleke od bambusa kao ukras za dom

Je li to konvertibilni namještaj ili zidna umjetnost! Sklopivi stol SquareME Palm pomalo je oboje. Da ne spominjemo, može se lako sakriti radi uštede prostora … Ali zašto želite sakriti ovaj “zeleni” komad? Motiv palme čini ovaj stol pravim ukrasom, dok ekološki prihvatljiv moderan dizajn koji koristi drvo certificirano Rainforest Alliance odražava razinu odgovornosti prema okolišu.

Sklopivi stol za okoliš

ekološki prihvatljiv crveni zid drvo palme ukras kuće

Čisto i jednostavno- to je izgled složene šperploče i stola! Izrađen od reciklirane šperploče od breze i zapečaćen lakom, ovaj komad ima teksturirani izgled koji je divan kontrast njegovoj čistoj jednostavnosti oblika.

Ekološki stol od šperploče

Ekološki prihvatljiv stol od šperploče

Volimo praktičnost i inovativnu strukturu malteškog stolića za kavu koji je dizajnirao Shiner. Jeste li znali da možete okačiti novine ili časopise kroz letvice na površini stola? Da ne spominjemo, ovaj moderni komad izrađen je od reciklirane brezove šperploče i čelika!

Moderan ekološki stolić za kavu

Moderan, ekološki prijateljski drveni ukras za stolić za kavu

Naš odjeljak namještaja završavamo stolicom od tikovine Valencia, ažuriranom verzijom stolice iz Barcelone Miesa van der Rohea. Razlika: ovaj komad izrađen je od drveta koje može izdržati u različitim vremenskim uvjetima. Napravljen od čvrste laoške tikovine sitnog zrna, ovaj ekološki prihvatljiv predmet može se presaviti radi lakšeg skladištenja.

Ekološki prihvatljivi stolci od tikovine

Teak eko prijateljska stolica stolni biljni ukrasi

Ekološki prihvatljiva rasvjeta

Od obnovljenog drva do dizajna nalik na koralje, sljedeća ekološki prihvatljiva rasvjetna rješenja čine većinu darova prirode. Oduševljeni smo modernim dizajnom ovih Jackson svjetiljki s crnim tonovima. Asimetrični tronožac izrađen od drva brijesta divan je kontrast glatkom sjenilu koje ovom modernom komadu dodaje moderan element. Ove su svjetiljke mješavina skandinavskog i japanskog dizajna i polirane su ekološki prihvatljivom bojom na bazi vode. Jesmo li spomenuli da je drvo uzeto s ostataka starih kuća? …

Moderne stare drvene lampe

Moderne drvene svjetiljke ukras kuće

Idite na organski dizajn! Koliko je nevjerojatna privjesna svjetiljka Coral 400 dizajnera Davida Trubridgea? Različite veličine i boje jamče da ćete pronaći savršen izbor za svoj interijer. Izrađen od održivog bambusa, ovaj komad odražava složenost koralja. Lijep!

Privjesak za okoliš

ekološki prihvatljiva viseća lampa oko ukrasa zelene kuće

Nismo mogli stati samo s jednim člankom Davida Trubridgea! Svjetiljka Hinaki 500 dolazi u jednoj veličini i ima izduženi oblik koji je konusan na vrhu i dnu. Dizajn poput rešetke dodaje intrigu.

Održivo moderno viseće svjetlo

održivi moderni privjesak svijetložute dekoracije kuće

Održiva posteljina i jastuci

Nema ništa smirujuće nego biti okružen ekološki prihvatljivim tekstilom! Organski pamuk s navlakom za poplun + jastuk izrađen je od pamuka koji se ručno šiva u južnoj Indiji. Zapravo, 100% organski pamuk koji se koristi u stvaranju ove posteljine certificiran je Globalnim standardom za organski tekstil, što znači da tekstil strogo zadovoljava tržišne kriterije.

Posteljina od organskog pamuka

organski pokrivač za krevet ukras kuće

Pogledajte kolekciju Beneath the Trees Collection iz Bambeca, s lanom i organskim pamukom. Puno se vodilo računa o stvaranju proizvoda! Kolekcija uključuje navlaku za poplun, jastučnice i plahte …

Održiva moderna posteljina

moderna deka za krevet žuto bijela

Kolekcija Twilight Time iz Bambeca također je vrlo popularna zahvaljujući tkanim prošivenim teksturama i saću od saća. Razne boje posteljine vrlo su dobre za pokrivanje. Jorgan, jastuci i posteljina uključeni su u ovu kolekciju …

Održiva posteljina u plavoj boji

 održivo plavo oštećenje krevet pokrivač jastuk ukras doma

Prepoznajete li kaleidoskop na jastuku na krevetu iznad? Pogledajmo pobliže … Jastuk kotača u boji nudi smjele boje u prirodnom organskom platnu. Vuna prošivena vučicom pomaže u izradi savršenog jastuka s naglaskom. Ponekad vam je potrebna samo hrabra izjava!

Ekološki jastuci u svijetlim bojama

ekološki jastuk šareni ukras kuće

Za drugu opciju jastuka s ekološkim senzibilitetom, pogledajte ove vezene jastuke s točkicama iz West Elma. Ručno tkane raznobojne niti stvaraju uzorak točkica u teksturiranoj svili.

Održivi jastuci

održivi ukras kuće s jastucima

Ekološki prihvatljive stvari za otvoreni prostor

Završavamo s nizom stvari koje će pomoći slaviti moć vanjskog stila. Ovaj Jetson solarni lagani lanac sastoji se od 10-dijelnog seta koji se aktivira kad dan pređe u noć. S abažurima od najlona umjesto papira, ova su svjetla idealna za uporabu tijekom cijele godine. Samo provjerite je li solarni kolektor na izravnoj sunčevoj svjetlosti, to je tako jednostavno!

Solarna vilinska svjetla

Sunce svijetlo plavo crveno zeleno

Dodajte melodiju zvona u svoje prebivalište uz pomoć ove zbirke visećih zvona izrađene od recikliranog nehrđajućeg čelika. Niti su dugačke 7 stopa, a dostupne su tri vrste pa ih možete miješati i slagati kako biste stvorili zaista lijep zvuk!

Ekološki prihvatljiva viseća zvona

eko prijateljski ukras drveni pas

Što je s namještajem koji može živjeti vani? Ova drvena škrinja od drvene letvice iz West Elma pomaže vam da uklonite nered i pruža vam udobno, moderno mjesto za sjedenje. S drvom certificiranim od FSC (Forest Stewardship Council) možete biti sigurni da je ovaj komad dobar i za okoliš i za stil vašeg vrta. I ne brinite – klupa je otporna na vremenske uvjete!

Ekološki prihvatljiva škrinja s klupama od letvica

ekološki prihvatljivi jastuci za klupu

Zašto biste svoje biljke posadili u bilo što drugo osim u ekološki prihvatljiv spremnik? Sadilica Ecoforms Nova 8 izrađena je od obnovljivih i održivih nusproizvoda. Mislimo da je to mnogo bolja alternativa od plastike. Ne mislite li i vi na to? …

Održivi moderni lonac

održivi moderni lonac

Što se tiče ekološki prihvatljivog dizajna, više volite moderan izgled ili zemljani stil? Biste li kupili namještaj, krevete, rasvjetu i vanjske predmete koji utjelovljuju načela održivog života održavati? Javite nam o svojim omiljenim ekološkim proizvodima ostavljajući komentar ispod. Ne zaboravite nam reći koja je od današnjih ponuda izazvala vaše zanimanje …

Bambeco

2Moderna

Inmod

Vivaterra

Zapadni brijest

Zbirka Vrijeme sumraka