ukras

20 nevjerojatnih otkrića za elegantne otvorene prostore

nevjerojatni nalazi izvan suncobrana

Prugasti tepih za otvorene prostore – nevjerojatna otkrića

Tko ne bi želio živjeti na otvorenom u te čarobne ljetne dane? No, imate li dovoljno stila da dočekate ljeto? Danas za vas imamo 20 ideja koje će unijeti udobnost i klasu u vaš prostor.

Pogledajte sljedeće slike i razmislite što vam treba.

Ljetni kišobran? Zašto ne jastuci za prskanje boje i udobnost?

Postavite ton

Prvi put počinjemo sa stvarima koje daju ton vašem slobodnom prostoru. Na primjer, blještavi tepih sve to povezuje, zar ne? Ovdje vidimo tepih West Elm za otvorene prostore. Otporan je na vodu i izrađen je od ekološke pređe iz recikliranih plastičnih boca.

Zatim imamo unutarnji svemirski tepih iz CB2, koji je tropske oceanske plave boje u živim limenkama. Ručno izrađen od recikliranog polipropilena, ovaj je predmet toliko jednostavan za njegu da se može prati vodom.

Plavi tepih bez interijera

nevjerojatni nalazi eksterijeri kauča

Ove prugaste draperije otvorenog prostora postavljaju elegantan ton i zasjenjuju vašu sobu od sunca. Sunbrella zavjesa za unutarnje / otvorene prostore tvrtke Pottery Barn izrađena je od poliestera koji odbija prljavštinu. Osim što pruža zaklon, zavjesa služi i za odvajanje vašeg otvorenog prostora.

Zavjesa s otvorenim prostorom u prugama

prošaran nevjerojatnim nalazima

Rasvjeta može najbolje stvoriti atmosferu vani. Tu imamo ovaj metalni fenjer s terena sa staklenim umetkom za skrivene svijeće koje bacaju sjene na pod.

Filigranski fenjer za otvoreni prostor

lantern nevjerojatna otkrića

Ili odaberite finiji lanac svjetla iz Pottery Barn, dostupan u različitim duljinama ….

Kuglasta vilinska svjetla

zadivljujući nalazi rasvjete izvan vrta

Udobno se smjestite

Atmosfera znači udobnost, da, to je istina, ali ako nemate mirno sjedenje kako biste uživali u svom prostoru, moglo bi vam biti teško provesti vrijeme zaista udobno. Ove bistro stolice od lakiranog metala s Terraina daju vjetrovit ton. Lako se sklapaju i za transport i skladištenje.

Bistro stolice od lakiranog metala

nevjerojatan nalaz stolica

Za svoj udoban, suvremen prostor isprobajte kolekciju Islita iz CB2. Zašto bi trebalo ispitati ovu mogućnost: napravljena je od održivog drveta eukaliptusa! I obojana je nježnim crnim tonom, koji tvori snažan kontrast s bijelim jastucima.

Moderna sjedala na otvorenom

Moderan vanjski stol za kauč

Jastuci za otvorene prostore poput glazure su za tortu. Budite lijepi s leđima uz ove elegantne jastuke iz West Elma.

Jastuci u plemenskom stilu iz West Elma

jastuk s uzorkom nevjerojatnih nalaza

Za stol Freiraum …

Planirate li zabavu vani? Naravno da uvijek možete koristiti papirnate tanjure i salvete, ali imamo nešto ležerno i elegantno za vas. Tkani prugasti podmetač u dahlia narančastoj boji zaista je privlačan na stolu s limunima i sivim prugama.

Tkani podmetač iz West Elma

nevjerojatni nalazi salvete ružičaste boje

Ne brinite oko peglanja salveta ovog ljeta! Terenske ubrušene salvete rješavaju ovaj problem. Jednako su dobri kao funkcionalnost i ukras.

Seersucker salvete

nevjerojatni nalazi serviete

Ili upotrijebite tamnije salvete kako ne biste morali vidjeti svaku mrlju. Ove Terrain salvete s točkama mješavina su pamuka i lana i kombiniraju klasični dizajn sa laganim, prozračnim stilom.

Ubrusi s točkama

nevjerojatni nalazi točkice plave boje

Još jedan način da unesete više boja na svoj ljetni stol? Napravite to sa staklenim posuđem. Zbirka sanduka & Bačva ima duboku plavu i sunčano žutu boju.

Kolekcija šarenog stakla

zadivljujući nalazi šareno staklo

Lako transportirajte pića sa nepropusnom staklenom bocom iz sanduka&Barel. Boce su labave i elegantne. Možete ih koristiti za vodu, ulje, ocat, sodu.

Nepropusna staklena boca

nevjerojatni nalazi staklena boca

Neka vaš stol bude ležeran i zabavan s ovim priborom za jelo iz Cratea&Barel. Ručke od smole stvaraju ovaj ledeni izgled.

Pribor za jelo od smole

nevjerojatni nalazi glas

Dodatne pogodnosti

Pogledajmo sada te dodatne prednosti koje će ukras vašeg otvorenog prostora podići na potpuno novu razinu. Kao suncobran iz sanduka&Barel. Ima plavi uzorak riblje kosti i izrađen je od poliestera. Štoviše – otporan je na vremenske uvjete i blijedi.

Suncobran sa slobodnim prostorom od akvamarina

nevjerojatni nalazi kišobran jastuci za kauč

Nema veze što ima zelenila u blizini … Neka svaka biljka bude važna sa elegantnim saksijom za cvijeće. Ova keramika West Elm je ostakljena tako da svaki komad izgleda jedinstveno. Zeleno se doista primjećuje na ovoj neutralnoj pozadini, zar ne??

Moderna glazirana keramika

posaditi nevjerojatna nalazišta

Sljedeći prijedlog je da sakrijete svoje vrtno crijevo Pottery Barn izrađeno od dotrajalog željeza.

Vrtna posuda za crijevo

vrt nevjerojatna nalazišta

Preklopne školjke Pottery Barn idealne su za spremanje ručnika za plažu ili časopisa. Ili samo ukrasi – svijeće, pijesak. Je li to super, zar ne?!

Ljuske školjki

zadivljujući nalazi tkaninu

Trebate li tuš nakon bazena ili mora? Sklonite ovaj bakreni tuš s terena.

Moderan bakreni tuš

tuširati nevjerojatna otkrića

Konačno, imamo solarni bluetooth player Crate&Bačva koja vam omogućuje da slušate glazbu, sport, vijesti u svom slobodnom prostoru.

Bluetooth player

Nevjerojatni nalazi Bluetooth playera

Imate li popularna ljetna otkrića za svoj stilski otvoreni prostor? Recite nam svoje mišljenje u komentaru ispod …

Zapadni brijest

CB2

Lončarski ambar

teren

Sanduk & Barel