Trendovi frizura

Pravilno korištenje frizera BaByliss: savjeti za savršene kovrče

plavu kosu stilizira frizerka BaByliss

Želite savršene kovrče koje drže oblik cijeli dan? Onda ste upravo ovdje! U ovom ćemo vam postu pokazati kako pravilno koristiti frizuru BaByliss kako biste kosu mogli što bolje oblikovati. Nadamo se da su donje informacije od neke pomoći. Nadamo se da ćete uživati ​​čitajući!

Stilite savršenu romantičnu kovrčavu frizuru s frizerom BaByliss

duga kovrčava kosa doista prekrasna

Frizer BaByliss valovita kosa smeđa

Stilite romantične uvojke sami

BaByliss frizer za kovrčavu kosu

kovrčava kosa romantično voluminozna

Barber BaByliss sanjiva kovrčava frizura

kovrčava kosa fantastičan izgled frizer BaByliss

Kovrčava kosa izgleda nevjerojatno elegantno, ženstveno i zaista romantično! Zato gotovo svaka dama s vremena na vrijeme želi voluminoznu kovrčavu frizuru. A ako po prirodi nemate kovrčavu kosu, morate upotrijebiti glačalo za kosu ili uvijač za kosu kako biste stvorili kovrče koje želite. No to nisu jedine mogućnosti.

U posljednje vrijeme tzv Grijanje uvijača sve modernije i sve se više koristi u frizerskim salonima. Upravo je to slučaj s frizerom Babyliss Curl Secret – visokokvalitetnom uvijačom za kosu koju možete jednostavno koristiti i kod kuće. No, izgleda malo drugačije od klasičnog uvijača za kosu, pa se mnoge žene pitaju kako ga pravilno koristiti kako bi dobile željeni rezultat. Kao što je obećano, u ovom ćemo vam postu dati neke savjete za rješavanje problema s uvijačima za grijanje koji vam mogu biti od pomoći. Dopustite sebi biti nadahnuti i lako si napravite kovrčavu frizuru iz snova kod kuće!

Prednosti uvijača za grijanje u odnosu na klasično uvijač

Pravilno koristite uvijač za trajne uvojke

Korištenje prednosti i nedostataka uvijača

plava kosa kovrče kovrčavo željezo

BaByliss frizer za trajne uvojke

Upotrijebite uvijač za uvijanje u odnosu na uvijač za grijanje

varijante kovrča za kosu

stilizirajte kosu uvijačem za kosu

Kovrče DIY upute na slikama

elegantne kovrče stilizirao je frizer BaByliss

Omotajte kosu i uvijte je oko uvijača Upute

Kovrče za kosu uvijač za kosu

Kosa se kovrča kako je

Kako to učiniti, upotrijebite peglu za kosu

Uvijač za grijanje malo je skuplji od tradicionalnog kovrčavog uvijača, no ulaganje se svakako isplati. Razlog je taj što ima mnoge prednosti i malo je ljepši za kosu. Klasične metalne uvijače uglavnom se koriste na vlažnoj kosi. Uvojci traju dugo, ali tehnika posebno oduzima vrijeme. Za usporedbu, električni grijaći uvijač može se bez problema koristiti na suhoj kosi, a rezultat je isti! Kovrče će biti lijepe i lako ih je oblikovati! Frizer BaByliss poseban je jer je izrađen od keramike i sastoji se od 20 profesionalnih uvijača za kosu u tri različite veličine. To ga čini pogodnim za bilo koju duljinu kose. BaByliss je zapravo inovacija u grijanim uvijačima za kosu koja je trenutno apsolutno u trendu.

Pravilno korištenje frizera BaByliss: Upute + savjeti

Frizer BaByliss stvara sanjive kovrče

veličanstvena kovrčava frizura duga griva

Frizer koji pravilno koristi BaByliss savjete

Frizeri BaByliss kupuju visokokvalitetne, savršene kovrče

I sami upotrijebite frizerski salon BaByliss

kovrčava kosa ombre efekt prekrasan izgled

Prednosti brijača BaByliss

Brijač koristi rezultat BaByliss

Barber BaByliss Curl Secret grijaći uvijač

Pravilno koristite grijaće uvijače

I kako pravilno koristite uređaj? Ako kupite frizuru BaByliss ili je dobijete na poklon, uvijač dolazi s uputama za uporabu. Ovdje ukratko objašnjavamo najvažnija načela rada uređaja kako biste se sami uvjerili kako je s njim jednostavno raditi. Prije svega, preporučujemo da na suhu kosu nanesete malo pjene za kosu kako bi postala voluminoznija. Zatim podijelite kosu na pojedinačne dijelove i učvrstite ih kopčama za kosu na vrhu glave. Ovisno o tipu vaše kose, morate odabrati ispravnu temperaturu za uređaj: 210 stupnjeva za finu i lomljivu kosu ili 230 stupnjeva za normalnu, gustu i obojenu kosu. Kad je uređaj u funkciji, crvena indikatorska lampica prestaje treptati. Sada biste trebali odabrati željeno trajanje zagrijavanja – za svjetlosne valove ili jasno vidljive kovrče (tablicu s trajanjem i razinom možete pronaći na pakiranju ili u priručniku s uputama).

Počnite s obrađivanjem donjeg sloja kose. Namotajte pramen kose po pramen držeći uređaj preko svakog pramena tako da je valjak usmjeren prema vašoj glavi. Držite pramen ravno i postavite ga na sredinu uvijača – između dvije ručke. Kad pravilno postavite pramen, zatvorite ručke uređaja kako bi mogao automatski uhvatiti kosu. Ne morate držati pramen rukom – to će spriječiti rad uvijača i oglasit će se zvučni signal koji pokazuje da morate pustiti pramen. Sa uređajem u rukama pričekajte dok ne dobijete zvučni signal da je kovrča spremna. Zatim otvorite uvijač i pažljivo uklonite uvojke. Nakon što se kovrče ohlade, možete ih dodatno uređivati.