Trendovi frizura

Irokezi za muškarce: najmodernija frizura za ljeto 2020

Mohikanac izrezao modernog nogometaša

Jeste li čuli za mohawk? Ova muška frizura bit će posebno moderna ovog ljeta. Zato vam u ovom članku dajemo nekoliko cool ideja za mohawk mušku frizuru iz kojih možete crpiti inspiraciju za vlastiti izgled. Nadamo se da će vam se svidjeti naši prijedlozi!

Mohawk muška frizura: moderna, privlačna & jednostavna njega

Irokezi Neymar

Mohawk muška frizura izgleda pomalo ekstravagantno i upadljivo. Posljednjih godina posebno je popularan među nogometašima i glazbenicima. Mohawk može izgledati zaista elegantno – samo pogledajte naše fotografije i uvjerite se. Trendi frizura ima i varijantu za hrabre žene, ali je ipak češća među muškarcima. Vrlo je jednostavan za oblikovanje i dat će vam sportski i mlađi izgled. S mohawkom, koji se često naziva i mohawk, kosa sa strane glave brije se posebno kratko – na oko nekoliko milimetara. Za usporedbu, kosa se ostavlja malo dulje od vrha glave do zatiljka. S nekim varijantama srednja kosa može se ošišati malo kraće – otprilike do sredine ušiju.

Faux Hawk – krivi mohawk

Izuzetna frizura jastreba super elegantna

Posljednjih godina tzv Vještački jastreb ili frizura Fohawk postala je iznimno popularna. Ovo je zapravo “kriva” frizura mohawk koja reinterpretira klasiku. Ova frizura nije toliko ekstravagantna i drska, već stilska i suptilna. Na gornjim slikama možete vidjeti kako izgleda Faux Hawk. Postoje i modernija tumačenja mohawk frizure za muškarce, koja su posebno raznolika. Na primjer, pravi se razlika između Iroquois frizure s prijelazom i Iroquois frizure bez prijelaza – baš kao i kod undercut -a. Mohawk s prijelazom znači da kosa postaje dulja s blagim nagibom prema vrhu. U varijanti bez prijelaza stranice su izrezane na jednu duljinu. Osim toga, mohawk frizura može biti ravna ili šiljasta straga. Posljednja opcija izgleda vrlo punk i ekstravagantno.

Kome pristaje ova moderna frizura?

Mohikanski briju kosu sa strana

Pitate se bi li vam mohawk odgovarao? Trendi frizura zapravo je prikladna za muškarce svih dobnih skupina, ali morate biti sigurni da pristaje vašem načinu života. Razmislite je li previše ekstravagantna za vas – uglavnom iz profesionalnih razloga. Naravno, možete odabrati ne samo klasični, već i pogrešan mohawk, koji izgleda suptilnije i elegantnije. Frizura zapravo pristaje muškarcima s gotovo svim oblicima lica. Bez toga bi trebali raditi samo muškarci s izduženim, vitkim licem jer će im ova frizura lice učiniti još duljim.

Kratka muška mohawk frizura trenutno je u trendu

Frizura sa umjetnim jastrebom kratki dechaar

Kratki mohawk zapravo je najpopularnija varijanta među muškarcima. Kod klasične Iro frizure kosa se sa strana jako kratko ošiša ili potpuno ošiša, dok je u sredini duga oko 3-4 cm. Ova frizura je prilično laka za njegu, ali ćete morati s vremena na vrijeme podrezati kosu i možda upotrijebiti neki lak za oblikovanje.

Mohawk muška frizura – druge moderne varijante

Iroquois muška frizura duga brada

Mohawk ističe uzorak

No, ako želite ekstravagantnu frizuru, možete se odlučiti i za dugi mohawk. Duga gornja kosa i šiške izgledaju drsko i upadljivo. Ova frizura posebno je pogodna za ljude s kreativnim pogledom na život. Kosu možete oblikovati svaki dan po želji – okomito, prema gore, nagnute unatrag. Ako želite privući svačiju pozornost, dugu gornju kosu možete izbijeliti ili obojiti u crveno. Mohawk frizura s uzorkom također izgleda sjajno. Sa strane su obrijani različiti hladni uzorci. Ove vrste “tetovaža kose” frizuri daju vrlo individualan dodir. Također, nakon što kosa ponovno naraste, možete promijeniti uzorke. Mohawk je pogodan čak i za dječake koji žele moderan izgled.

Irokezi su izbjeljivali Zaca Efrona

ekstravagantni mohawk izbijeljen

Mohawk s bradom i navodnicima

Irokezna muška frizura bez prijelaza

Faux Hawk Ronaldo

privlačna mohawk kosa prema gore

Mohawk muška frizura u trendu 2020

Mohawk muška frizura stilizirana unatrag

Irokezi uzorak frizure za muškarce ekstravagantne zvijezde

Irokezna muška frizura ekstravagantno izbijeljena

Mohikanski uzorak duge gornje kose

Mohikanski ošišan dječak mala boja kose bakrena

ekstravagantan mohawk s uzorkom dječaka

Frizure za dječake mohawk kroj s uzorkom

lažni mohawk lažni jastreb

Irokezi muška frizura uzorak duge gornje kose original

ekstravagantan mohawk čovjek posebno uočljiv

Mohawk za izbjeljivanje gornje kose

Irokezna muška frizura David Beckham

Irokezna muška frizura muško moderna

Plava kosa Faux Hawk

Frizura Faux Hawk vrlo elegantnog uzorka

Mohawk izrezan bez prijelaza

Mohawk izrezan bez prijelaza uočljiv nogometaš

privlačan nogometaš mohawk kroja