Trendovi frizura

Žena za kratko brijanje: 3 aktualne i elegantne frizure

Brijanje kose kratka žena

Jeste li kratko obrijali kosu? U vrućim ljetnim danima mnoge žene sanjaju o tome, ali samo neke se odluče zaista to učiniti. Promjena je previše hrabra i previše drastična – posebno za dame s dugom grivom. Šupava kratka kosa je visoka, ali izuzetno moderna, a u ovom ćemo vam postu predstaviti 3 takve ženske frizure u koje ćete se zaljubiti. U nastavku ćete saznati sve što trebate znati o “brijanju kratke kose za žene” i dobit ćete mnoge korisne savjete ako želite ovakvu frizuru. nastavi čitati!

Kratka ženska kosa za brijanje: klasični šišanje

Buzz cut šminka privlači pažnju

Rasp-kratka kosa posebno je praktična i savršena za hrabre, samopouzdane žene. Nedavno su sve frizure kod kojih je kosa vrlo kratko obrijana postale posebno popularne u kinematografskom i modnom svijetu. Vrlo su uočljivi i nose jasnu poruku: “Ja sam snažna i sigurna žena!”. No to ne znači da obrijana kosa ne izgleda ženstveno; naprotiv – dodatno naglašavaju ljepotu vaših crta lica.

Buzz cut izvrstan je izbor za žene s finim crtama lica. Ovo je možda najjednostavnija frizura za svakog brijača. Kosa je obrijana na istu dužinu – obično to nije više od nekoliko milimetara. Buzz cut praktički ne nudi mogućnosti oblikovanja, ali će naglasiti vašu prirodnu ljepotu. Mnoge glumice, pjevačice i druge poznate žene razišle su se sa svojom dugom kosom, dokazujući da kratka frizura može izgledati vrlo ženstveno i privlačno. Nažalost, šišanje ne odgovara svakoj ženi. Kao što je gore spomenuto, dobar je izbor za dame s finim i mekim crtama lica. Ako imate četvrtasto lice ili previsoko čelo, radije biste bez njega. Ako ste zabrinuti imate li odgovarajući oblik glave i lica za obrijanu frizuru, bolje je pitati frizera za savjet.

Od Undercut odgovara i damama

Kosa za kratko brijanje žena stilski podrezana

Obrijana kosa ima niz prednosti – prije svega, izuzetno je laka za njegu. Ne trebaju vam skupi proizvodi za njegu, sušilo za kosu, nema vremena pred ogledalom, pa čak ni češalj! Zvuči odlično, zar ne? Ako želite da vam kosa bude kratka, trebat će vam posjet frizeru svaka 2-3 tjedna. A ako ste hrabri, možete čak i sami oblikovati kosu pomoću škare! U slučaju da vam se klasični šišanje čini previše dosadnim, postoje i neke hrapave kratke frizure koje dio kose ostavljaju duljim. Na primjer, to je slučaj s modernim podrezivanjem.

Undercut je jedna od najpopularnijih muških frizura, ali također izgleda vrlo elegantno na ženama. Dlaka sa strane se briše vrlo kratko, dok se gornja kosa ostavlja duljom. Za manje izražen kontrast između strana i gornje kose možete se odlučiti za undercut s prijelazom. Gornja kosa može se oblikovati drugačije – začešljana unatrag s malo gela, lišća i razbarušena ili s elegantnom frizurom … Sve je moguće! Hrabre žene mogu isprobati i bočni rez – ovom varijantom klasičnog podrezivanja kosa se obrija s jedne strane glave, a s druge ostavi dulje.

Kosa za brijanje kratka žena: šišanje mohawk

Kosa za kratko brijanje žena mohawk top kosa ljubičasta

Mohawk je vrlo ekstravagantna frizura za hrabre žene. Baš kao i undercut, ovo je popularno i uobičajeno kod muškaraca. No, budući da frizura lijepo naglašava čeljusti i jagodice, također je prikladna za žene. Kako izgleda mohawk možete saznati iz fotografija. S četvrtastim ili okruglim licem frizura je prilično obeshrabrena. Zato vam preporučujemo da prije nego što se odlučite za to potražite savjet svog frizera. Mohawk možete dodatno očarati tako što ćete gornju kosu obojiti u hladnu boju – crvenu, plavu, plavu, zelenu itd..

Brijanje na kratku kosu gospođa Zoe Kravitz

Podrezana elegantna gornja kosa crvena

Undercut začinite ružičastim odsjajima

Podrezan uzorak vrata boja kose ljubičasta

Podrezana gornja kosa kovrča prekrasan izgled

Elegantno podšišana plava kosa

Ženska kosa za kratko brijanje Buzz Cut

Ženska kosa za brijanje kratke kose

Bočna kosa duga griva

Bočni uzorak odlična pletenica plava kosa

Bočna frizura za hrabre dame

Brijanje kratke kose gospođa Natalie Portman

Kratko brijanje kose gospođe Kristen Stewart

Kratko brijanje kose Gospođa Kate Hudson

Moderan mohikanski kroj u platinastoj plavuši

Kosa kratkog brijanja žena blistavi mohawk

Kosa za kratko brijanje žena mohawk plava vanjska kosa

Podrezana boja kose pastelno roza siva

Kosa za kratko brijanje žena mohawk vrh kose kovrče

ekstravagantni mohawk

Kosa za brijanje kratka žena podrezana vanjska kosa srebrna

Kosa za kratko brijanje žena mohawk s prijelazom

Kosa kratkog brijanja žena blistavi mohawk

Mohawk je rezao žene

Buzz Cut Cara Delevigne

Buzz Cut žene za njegu

Buzz je izrezao istaknute dame

Buzz cut elegantno

Kratko brijanje Ženska kosa Buzz Cut za kratko brijanje

Kratko brijanje kose gospođe Halsey

Buzz cut naglašava crte lica

Buzz cut klasično elegantan

Uzorak kratkog brijanja za kosu sa šišanjem kose