Trendek

Nyakkendő klasszikus nyakkendő és egyéb javaslatok a stílusos férfi megjelenéshez

A férfi divatban valószínűleg nincs elegánsabb és stílusosabb, mint egy háromrészes olasz vagy angol Öltöny, nyakkendő mellékelve. Abszolút kötelező minden férfi ruhatárában. James Bond és John Wick valószínűleg nagyon másképp néznének ki az öltönyük nélkül, talán kevésbé emlékezetesek. A saját nyakkendő megkötése azonban sok fiatal számára még mindig fáradságos küzdelem. Rosszul megkötve nevetségessé teheti magát. Egyszerű, lépésről lépésre szóló utasításainkkal a nyakkendő gyorsan a kedvenc kiegészítőjévé válik.

007 ügynök nagyon másképp nézne ki klasszikus öltönye nélkül

Döntetlen james bond

Válassza ki a megfelelő nyakkendőt, és viselje tökéletesen

A nyakkendő teljesen megváltoztathatja megjelenését. Azonban azt is megfelelően kell kombinálni a megjelenés többi részével. Állj egyenesen és komolyan, mert ha helyesen csinálod, minden szem rád fog szegeződni. Ily módon önbizalmat és elkötelezettséget mutat, amelyek különösen lenyűgöző tulajdonságok egy állásinterjú, a család megismerése vagy az első randi során.

Vigyázzon a megjelenésére

Nyakkendő stílusosan

Nyakkendő nyakkendő elegánsan

Ügyeljen a nyakkendő színére és mintájára. A ragyogóan csillogó színeket, többnyire a vöröset, csak a legbátrabbak viseljék a kívánt hatás elérése érdekében. Sok politikus és más híres ember a pirosat vagy a kéket részesíti előnyben, mert erős színek mutatják magas státuszukat. A hivatalos találkozón jobb elkerülni a szokatlan, vicces motívumokat, amelyeket inkább egy alkalmi partira szánnak.

A gazdag színek éles ellentétben állnak az öltönyrel, és óvatosan kell viselni

Nyakkendő nyakkendő piros

A szövet, amelyből a nyakkendő készült, szintén fontos. Selyem, pamut vagy gyapjú közül választhat. A műanyag nem ajánlott, mert olcsónak tűnik, és idővel deformálódik. Csak hideg időben használjon gyapjút, különben nagyon izzadni fog alatta. A nyakkendő valójában téli sálként szolgálhat.

Gyapjú nyakkendővel gyorsan felmelegedhet

Nyakkendő nyakkendő gyapjú színek

Nyakkendő gyapjú nyakkendő

Kösd össze a nyakkendőt

Számos különböző csomó létezik, különböző nehézségi fokokkal. Több mint 100 -an már ismertek. A Windsor, a Four in Hand és a Pratt a legtöbb esetben használatos. Egy komplex Trinity, Van Wijk vagy Eldredge csomóval előnézeti készségeit és kivitelezését.

A választék óriási, de valójában ezek a legnépszerűbb csomók

Nyakkendő típusú csomók

A négy legkönnyebb csomó részletes oktatóanyaggal

Nyakkendő típusok

Windsor a legtöbb esemény és esemény

Nyakkendő nyakkendő windsor

A keleti vagy egyszerű csomót akár a diákok is elsajátíthatják

Nyakkendő nyakkendő kék

Könnyen összekapcsolható keleti nyakkendők

Íme az utasításai

Nyakkendő csomót kötni

Megtanulod megkötni a nyakkendőt, mint minden más készséget: gyakorolj sokat. Amint megtanul egy adott csomót, a legjobb egy olcsóbb, kevésbé fontos nyakkendővel kezdeni, mivel az anyag több próbálkozás után összegyűlik. Ne felejtsük el, hogy utána minden csomót feloldunk és vasalunk. Ellenkező esetben a nyakkendő deformálódik és vonzónak tűnik. Használhat további csomópontokat és oktatóvideókat is itt megtalálja.

Az ilyen csomók azonban sokkal nehezebbek, és hosszabb ideig kell gyakorolni őket

Nyakkendő nyakkendő bodza csomó

Nyakkendő eldridge

De nagyon elegánsnak is tűnsz

Nyakkendő nyakkendő háromság csomó

Nyakkendő nehéz bodza

Divatos csomómentes nyakkendők

Bár a megkötés minden tiszteletre méltó úriember fontos készsége, vannak kész kötött nyakkendők a piacon. Inkább gyermekeknek szólnak. Ezzel azonban sikerül elrejteni a rugalmas szalagot a gallér alatt, és használhat ilyen nyakkendőt is. A modellek különösen akkor hasznosak, ha az esemény előtti idő korlátozott. A hozzáértők aligha lesznek lenyűgözve egy ilyen nyakkendőből.

Az ilyen modelleket alig veszik komolyan, de jó pártkapcsolatokat kötnek

Nyakkendő rugalmas

Vannak olyan modellek is, amelyek úgy néznek ki, mintha a jövőből hozták volna őket. Műanyag és fa, még fém is alkotja ezeket a kötéseket. Több részből állnak, amelyeket egybe kötnek, és szalaggal rögzítik a nyak körül. Az ilyen kapcsolatok teljesen újak, ezért valódi szemet gyönyörködtetőek. Ezek azonban kissé nehezebbek lehetnek, mint a nyakon kendőből készült klasszikusak. Nem várhat meleget, mint a gyapjúból.

Ezek a jövő kötelékei??

Nyakkendő nyakkendő fém

Ez teljes egészében fából készült

Nyakkendő nyakkendő fa

És ezek műanyagból készültek

Nyakkendő nyakkendő műanyag

Következtetés: Akár hivatalos, akár nem, a nyakkendő nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem. Kísérletezzen a színekkel, és legyen óvatos a testtartásával. Lenyűgöz a készségekkel és a stílussal.

A nyakkendő unisex

Nyakkendő nő

Az ilyen modern kapcsolatok mindig nagyon népszerűek

A nyakkendő megköti a jövőt

Nyakkendő nyakkendő öltöny hivatalos