Tetoválások

Ujjatetoválás: 9 jó ötlet férfiaknak + a jelentés magyarázata

Szerezzen ujjatetoválást törzsi motívumokkal

Amikor karos tetoválást készítesz, menj nagyra, vagy menj haza. Ezek a tervek nem a gyenge szívűeknek szólnak, de biztosan benyomást keltenek. A teljes ujjú tetoválás kiváló lehetőség azok számára, akik egy egész remekművet szeretnének a karjukra festeni. Ha nem biztos abban, hogy melyik design a legjobb az Ön számára, nézze meg ezeket az eredeti ujjú tetoválási ötleteket férfiaknak.

Fél ujjú tetoválás: ötletek férfiaknak

Fél ujjú tetoválás férfiaknak

Nem kell felhúznia az egész karját, hogy izgatja a tömeget. A fél ujjú tetoválás ideális választás azok számára, akik el akarják rejteni a grafikákat az irodába vagy egy hivatalos eseményre, de nem félnek a megfelelő időben kiadni. Válassza ki a karja felső felét a könnyű hozzáférés érdekében, vagy az alsó felét, ha jobban szeretné, hogy a kialakítás felmásszon a kezére és az ujjaira.

Teljes ujjú tetoválás

Teljes ujjú tetoválás férfiaknak

A teljes ujjú tetoválással nem lehet baj. A japán dizájntól a fekete -fehérig sokféle lehetőség közül választhat. Ez is kiváló választás azoknak, akik szeretnék a tetoválásukat a hátukon elvégezni.

Hagyja, hogy személyisége ragyogjon a bőrén, és mindig vigyen magával egy műalkotást!

Koponyaujjú tetoválások

3D koponya tetoválás

Tartsa hátborzongató és hűvös egyszerre koponyaujjú tetoválással. Ezek többféle kivitelben kaphatók, így megtalálhatja az Önnek és stílusának leginkább megfelelőt. Akár úgy dönt, hogy mindent megtesz, és újraalkot egy reális csontvázat a karján, vagy inkább valami finomat szeretne, biztosan felkelti mindenki figyelmét!

Törzsi ujjú tetoválások

Tetoválás motívum férfiaknak Törzsi

Hagyja, hogy büszkesége örökségére ragyogjon egy törzsi tetoválással. Ezek a tervek bonyolultak, erőteljesek és félelmetesek, tehát hogyan tudna túllépni rajtuk? A kultúra végső elmélkedéséhez keressen egy olyan művészt, aki a régióra specializálódott. Így kap egy kis remekművet!

Jézus ujjú tetoválása

Jézus tetoválás 3D

Mutasd meg szeretetedet és hitedet egy Jézus tetoválással. Az egész karnak szentelt kialakítás lenyűgöző és gyönyörű. Választhatod, hogy Jézus legyen a darab középpontjában vagy más jelentős tetoválások mellett. Nem tévedhetsz valami ilyen lélegzetelállító dologgal.

3D ujjú tetoválások

Ujjatetoválás 3D

Ez egy rajz vagy a való élet? Mindenki csodálkozni fog, amikor meglátja ezeket a 3D -s tetoválásmintákat. Válasszon egy szeretett személy hiperreális portréját vagy valami elvontat. Vagy válassza a biomechanikai tervezést! Ezek a tetoválások jól néznek ki, ha jól csinálják. Tehát győződjön meg róla, hogy talál egy jó hírű művészt, aki pontosan tudja, hogyan kell festeni ezt a trükkös műalkotást. Bízz bennünk, megéri.

Kelta ujjú tetoválás

kelta tetoválás ujjak nagy ötletek

Mutassa meg szeretetét a kelták iránt ezzel az indoeurópai tetoválással. A hagyományos összefonódó mintával vagy katonával ezek a formatervezések időtlen opciót jelentenek. A tipikus kelta műalkotások sokféle csomóval és mintával rendelkeznek; Könnyen észrevehetők, és minden fillért megérnek. Egy ilyen irány lehetővé teszi, hogy kreatív legyen, ezért ne féljen attól, hogy a tetoválás bonyolult lesz!

Sárkány ujjú tetoválás

Tetovált sárkány teljes ujjú

A japán stílusú dizájntól a középkorig oly sok lehetőség közül választhat a sárkánytetoválás. Mindet akarod! A darabot színekkel töltheti meg, hogy jobban kijöjjön. Ha azonban valami monokrómot szeretne, akkor választhat egy fekete tintaformát, amely illeszkedik a tetoválás többi részéhez. Akárhogyan is szeretnéd formálni, mindig az egyik legerősebb és legbátrabb mitikus lény van veled.

Viking ujjú tetoválás

A viking tetoválás jelentése

Érezze a hüvelyes tetoválás segítségével, hogyan áramlik az északi vér az ereiben. Minden idők egyik leghevesebb katonája, a vikingek a tökéletes tervezési lehetőség erős és bátor férfiak számára. Kombinálja a portrét más germán mintákkal, például mitológiai figurákkal, koponyákkal és vitorla motívumokkal. Ezek a stílusok teljes ujjúnak tűnnek a legjobban.

3D tetoválás férfiak színe

Ujjatetoválás törzsi motívumok férfi

3D tetoválás férfiaknak

Teljes ujjú tetoválási ötletek és javaslatok

Biomechanikai váll tetoválás

Tetoválás alkar biomechanika

Ujjatetoválás férfiaknak ötletek és inspirációk

Koponya tetoválás minták

3D ujjú tetoválás biomechanika

kelta tetoválások férfiaknak

Ujj tetoválás törzsi váll mellkas

3D tetováló vallási motívumok

Tetoválás felkar 3D geometriai

Szamuráj tetoválás teljes ujjú mellkasban

Ujjatetováló ötletek férfiaknak

Ujjatetoválás bonyolult japán motívumokkal

Tetovált sárkány alkar

Ujj tetoválás tervezési ötletek férfiaknak

Férfi tetoválás sárkány

Ujjú tetoválás bonyolult minták

3D tetoválás Jézus

A férfiak tetoválásai nagyszerűek

Tetoválás kar ember víz alatti világ

csinálj ujjatetoválást

Koponyatetováló lámpa nagyszerű design

3D tetoválás ijesztő koponya

Tribal Tattoo Full Sleeve nagyon részletes

Férfi törzsi tetoválás mellkasi ujjú

Törzsi tetováló ember nagyon bonyolult

Törzsi tetováló pajzs és lándzsa