Tetoválások

Tetoválás csillagjegyek és szimbólumok

Az emberiséget évezredek óta lenyűgözte az állatöv, még akkor is, amikor először összekötöttük a pontokat a csillagok között, és elneveztük a csillagképeket. Igazi romantika és mágnesesség rejlik abban a gondolatban, hogy életünket és tetteinket a menny befolyásolja. Nem csoda, hogy az állatöv tetoválás mintái bővelkednek. A tetováló csillagjegyek nemcsak Amerikában, hanem az egész világon gyakoriak. Szinte minden kultúrának megvan a maga állatövi változata, és az asztrológiának sok különböző neve van világszerte. Ha fontolóra veszi horoszkóp tetoválását, itt van néhány információ az állatöv 12 különböző jeléről és azok jelentéséről.

Tetoválás állatöv kos

tetoválás állatöv kos felkar

Kos – „A kos”, a görögök és a rómaiak háború istene néven is ismert. Bár a negyedik jelként itt szerepel, a Kos valójában a tavaszi napéjegyenlőségkor kezdődő állatöv első jele. A Kos jegyében születettek gyakran kalandosak és energikusak, úttörőek és bátrak, magabiztosak és lelkesek, dinamikusak, de gyorsan dühösek is.

Tetoválás csillagjegy Bika

állatövi tetoválás

Bika – A Bika a Vénusz uralta napjel. A Bika erősségei közé tartozik a türelem és a megbízhatóság, a szerető melegség, az eltökéltség, a kitartás (cseng a csengő, amikor a “makacs bika” kifejezés hangzik?) És a biztonság a szerelemben.

Ikrek tetoválása

tetoválás állatöv jel Ikrek csillagokkal

Ikrek – Az Ikrek jelet ikrek halmaza képviseli, és nem meglepő, mert az ikrek gyakran kettősek lehetnek. A Merkur által uralt és a zöld színhez hagyományosan kötődő Gemini darabok közös erősségekkel rendelkeznek: sokoldalúság és alkalmazkodóképesség, fiatalság és élénkség. Kommunikatívak és viccesek, beszédesek és értelmesek.

Rákos tetoválások

állatövi tetoválás

Rák – A “rákot” a hold uralja, hagyományos színe az ezüst. A rák néhány hagyományos pozitív vonása az intuíció és a képzelet, a bölcsesség és az óvatosság, a védelem és az együttérzés. A rákos emberek érzelmesek és szeretetteljesek; másrészről a kedélyállapotúak, túlzottan érzelmesek, és nem tudnak elengedni dolgokat (például a múltat, az elveszett szeretteket stb.)

Oroszlán

állatövi tetoválás

Oroszlán – “Az oroszlán”, az állatöv összes jele közül a legmeghatározóbb és leginkább extrovertált. Nagylelkű, melegszívű és szabad, kreatív és lelkes, nyitott és kiterjedt, hűséges és szerető, az oroszlánok általában született vezetők.

Szűz

állatövi tetoválás

Szűz – “A Szűz”, az egyetlen a 12 állatövi jel közül, amelyet egy nő képvisel. Szerény és félénk, pedáns és megbízható, praktikus és szorgalmas, intelligens és elemző, bármelyik nemű Szűz nagyon bájos lehet.

skála

állatövi tetoválás

Mérleg – A Mérleg egyensúlyban lévő képe által ábrázolva a Mérleg gyakran ugyanazt az egyensúlyt mutatja saját életében. Diplomatikus, romantikus, lusta és idealista Mérleg veleszületett jog- és igazságérzettel rendelkezik. A Mérleg az állatöv egyetlen élettelen jele, az összes többi ember vagy állat képviseli.

Skorpió

állatövi tetoválás

Nyilas

állatövi tetoválás

Bak

tetoválás állatöv jel bak

Bak – A kecske által képviselt Bak több olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek egyedivé teszik őket. Pozitívum, hogy a Bakok általában praktikusak és körültekintőek, fegyelmezettek és ambiciózusak, óvatosak, türelmesek és humorosak, de visszafogottak is..

Vízöntő

Vízöntő állatöv tetoválás

Vízöntő – A vízhordó, akit a vízhordozó képvisel, egyesek számára nagy jelentőségű jel. Emlékszel a dalra Ez a Vízöntő kor hajnala? A Vízöntőknek számos erős oldala van, beleértve a kedves és humanitárius szemléletet, az őszinteséget és a hűséget, az eredetiséget és a találékonyságot, a függetlenséget és az intellektuális hajlamot.

Halak

állatövi tetoválás

Halak – A halakat, más néven “a halakat” valójában két hal képviseli, amelyek mindegyike a másikkal ellentétes irányban úszik. A Neptunusz bolygó irányítása alatt álló Halak általában a következő erősségekkel rendelkeznek: érzékenység és képzelőerő, együttérzés és kedvesség, önzetlen és nem világi természet, erős intuícióval rendelkeznek és gyakran személyre szabottak.  állatöv tetoválás szűz

állatöv tetováló rák

állatövi tetoválás

állatövi tetoválás

tetoválás állatöv hal

állatövi tetoválás

állatövi tetoválás  tetoválás horoszkóp skorpió

állatövi tetoválás

állatövi tetoválás

állatövi tetoválás

állatövi tetoválás

tetoválás horoszkóp skorpió

állatövi tetoválás    állatövi tetoválás

tetoválás állatöv alkar

állatövi tetoválás

bika állatöv tetoválás

tetoválás állatöv jel

tetoválás állatöv jel  állatövi tetoválás

tetoválás állatöv jel

állatövi tetoválás  állatövi tetoválás

állatövi tetoválás  állatövi tetoválás

állatöv tetoválás kos

állatövi tetoválás

állatöv tetoválás kos

állatöv tetoválás kos  állatövi tetoválás

állatövi tetoválás

állatövi tetoválás

állatövi tetoválás

állatövi tetoválás

állatövi tetoválás