Tetoválások

Jegygyűrű tetoválás: egyedi és szuper romantikus minták pároknak

A jegygyűrűk tetoválása nagyszerű ötletek házaspárok számára

Beszéljünk a jegygyűrűkről. Persze, valószínűleg tucatnyi különböző jegygyűrű -ötletet mentett az inspirációs táblájára, de egyik sem vonta le igazán a figyelmét. Vagy talán egy olyan gyűrű van a fejében, amely éppen nem szerepel a költségvetésében. Ahelyett, hogy még nagyobb nyomást gyakorolna a nagy napjára, hogy megtalálja a tökéletes jegygyűrűt Önnek és házastársának, inkább a jegygyűrű tetoválására gondolt?

Bár nem hagyományos jegygyűrűk, a gyűrűs tetoválások egyre népszerűbbek az INKED Dani Egna szerint. “Függetlenül attól, hogy nem hordasz minden nap valódi gyűrűt, vagy szeretnél valamit, ami véglegesen jelzi a szerelmedet, a gyűrűs tetoválások határozottan nőnek.”

Esküvői gyűrű tetoválás: mikor érdemes venni??

Jegygyűrűk tetoválás inspiráló ötletek

Míg az esküvői gyűrűket kicserélik a nagy napon, a jegygyűrűs tetoválás időbe telik, amíg meggyógyul – ezért tervezze meg, hogy az esküvője előtt elkészíti. „A tetoválás gyógyítása mindenkinek más” – magyarázza Brittany Randell tetoválóművész. „Minden bőrtípus más, és a szervezetnek számos tényezője van – az egészség, a vízbevitel és a hidratáció; Termékek, amelyeket gyógyításra használ. “

A gyűrűs tetoválásokat néha nehéz gyógyítani, de általában jól gyógyulnak. Randell szerint a legtöbb esetben a tetoválásokat meg kell érinteni. Ezért beszéljen párjával arról, hogy mindketten egyetértenek -e abban, hogy néhány év múlva visszatérnek a tetoválóművészhez.

Jegygyűrűk tetoválás ötletek: sima szalagok

A jegygyűrűk egyszerű szalagokat tetoválnak

Az egyszerű szalagok tökéletes módja annak, hogy megmutassák házassági állapotukat. A meghatározott jegygyűrű merész, mégis elegáns. Menyasszonyoknak: adja hozzá a tetoválást közvetlenül az eljegyzési gyűrűje alá, vagy válasszon két tetovált szalagot, ha nincs eljegyzési gyűrűje.

Egyező kezdőbetűk

Jegygyűrűk tetoválás kezdőbetűi

A házastárs kezdőbetűjének a gyűrűsujjára való felhelyezése nagyon figyelemre méltó részlet. Ha látványosabb gyűrűs tetoválást szeretne, válasszon egy vastag betűtípust, a gyűrű helyett a házastárs kezdőbetűit. Ezenkívül további részleteket is hozzáadhat a kezdőbetű köré, hogy személyesebb legyen.

Értelmes szavak

Jegygyűrűk tetoválás szavak

Egy másik nagyszerű ötlet az lenne, ha nemcsak egymás kezdőbetűit tetováltatnánk az ujjaik körül, hanem néhány értelmes szót is az ujj oldalán. Kérdezze meg tetoválóművészét, hogy tudnak -e ilyen tetoválást csinálni, majd válasszon egy értelmes szót, amely a házasságát képviseli.

Egész nevek

Tetoválásgyűrűk csuklónevek

Ha többre vágyik, mint a házastársa kezdőbetűje, keresse meg a teljes nevet. Bensőséges érintés lenne a házasság és a kiváló műalkotás megkezdése. A tetoválás inkább a szerelmedre emlékeztet, mint a házasságra, és még mindig olyan darab, amely örökre megmarad.

Jegygyűrű tetoválás: csillagok, hold & más égitestek

Jegygyűrűk tetoválás szuper stílusos csillag

Ez a tetoválás a csillagok és a hold szerelmeseinek szól. Ha Önt és házastársát érdekli az asztrológia, és értelmet talál a csillagokban, válassza a mennyei szimbólumokat, amelyek mindkettőjük számára fontosak a hagyományos jegygyűrűk helyett.

Elegáns dekorációk

Jegygyűrűk tetoválás dekoráció

Ha a jegygyűrű és a kezdőbetű nem Önnek való, a finom formák és szimbólumok az út. Beszéljen a házastársával bizonyos jelekről, amelyeket mindketten szeretnének. &# 128578;

Virágos minta

Tetovált jegygyűrű virágos motívumokkal

Ha a házastársa nem osztja a virágok iránti lelkesedését, először vegyen kézbe egy hozzá illő tetoválószalagot néhány rajzzal. Innentől kezdve a tetoválóművész adjon hozzá virágmintát a gyűrű körül.

A természet ihlette tervek

Partner tetoválások természeti motívumok

Ha úgy érzi, kapcsolódik a természethez, tegyen rá gyűrűt a szó valódi értelmében. Tetoválja a természet kedvenc szimbólumait a gyűrűsujjára. Mindegyikőtök választhat egy szimbólumot – magának vagy a másiknak.

Egyszerű jegygyűrű

Partner tetoválás egyszerű jegygyűrű

A vékony jegygyűrű elegáns lehetőség, ha Ön és a házastársa nem akar hagyományos gyűrűket. Még mindig figyelemre méltó, de elég finom ahhoz, hogy később további terveket adjon hozzá!

római számok

A jegygyűrűk római számokat tetoválnak

A tetováló jegygyűrűk esetében hagyja, hogy a tetováló művész vékony szalagot tervezzen, amely megismétli a gyűrűt, és jelentőségteljes dátumot ad hozzá római számokkal – akár a találkozás napján, akár az esküvő napján.

Jegygyűrűk tetoválás gyönyörű ötlet őrző virágos motívumok

Jegygyűrű tetoválás fehér tintával

Tetoválás jegygyűrű helyett

gyönyörű tetoválások a házastárs szívéhez

Partner tetoválás geometriai motívumok

Válasszon jegygyűrűket tetováló mintákat

Jegygyűrűk tetoválás szó szerelem nagy

A jegygyűrűk tetoválása nagyszerű ötletek házaspárok számára

A jegygyűrűk tetoválása feltűnően egyszerű

Tetoválások a házastársak végtelen szimbólumai szívét

A házastárs kézírásos tetoválása

Tetoválás párok esküvője

Tetoválás nyilak pár

Jegygyűrűk tetoválás nevek gyönyörű

Kezdőlapok szív romantikus gyűrű tetoválás

Gyűrű tetoválás menyasszony és vőlegény

Jegygyűrű tetoválás gyönyörű ötlet feltűnő

A partner tetoválások oldalra rögzítik az ujjakat

A jegygyűrűk tetoválása egyszerűen elegáns

A jegygyűrűk tetováló szemlélődő szavakat tetoválnak

Jegygyűrűk tetoválás dekoratív

romantikus házastárs tetováló ötletek

A jegygyűrűk tetoválása természeti motívumokkal nagyon jó