Tetoválások

40 lenyűgöző toll tetoválás ötlet férfiaknak és nőknek

Toll tetoválás 22 ötlet

A toll tetoválás ma igazán modern, és mindkét nem számára népszerű, ezért ebben a bejegyzésben 40 remek tervezési ötletet adunk nektek, amelyekből inspirációt meríthet saját tetoválásához. Itt megtudhatja azt is, hogy mi a motívum mögött rejlő jelentés, és mely testrészekre illik a legjobban. Reméljük, hogy tetszeni fognak javaslataink, és reméljük, hogy szívesen olvassuk őket!

A toll tetoválásnak sok rejtett jelentése van

Toll tetoválás férfi alkar elegáns megjelenés

Toll tetoválás nő színes design

Toll tetoválás törzsi alkar nagyszerű megjelenés

Toll tetoválás nő kulcscsont árnyék

Toll tetoválás nő vissza

Toll tetoválás ékszer nő eredeti megjelenéssel

A toll tetoválások esztétikus megjelenéssel hatnak, és sok rejtett jelentéssel is rendelkeznek, amelyekről egy kicsit többet megtudhat ebben a cikkben. A toll és a többi madármotívum már régóta meghonosodott a tetoválás színpadán, ugyanúgy alkalmas férfiaknak és nőknek, és más motívumokkal is kombinálhatók – fotóink remek ötleteket adhatnak e tekintetben. A toll ábrázolásától függően a tetoválás különböző szimbolikát hordoz, és más kultúrákkal is összekapcsolható. A toll tetoválás általában a szabadságot, a gondtalanságot és az egyszerű életet képviseli. A tollak, mint minden más madármotívum, szintén a levegő elemének szimbólumai, és ezért néha negatívan is értelmezhetők – mivel a toll könnyedsége miatt mozog a szélben, a spontaneitás jelének is tekinthetők. karaktert és felfed egy személyiséget, amely az életben gyakran az érzéseken alapul.

A toll tetoválás a kreativitás, az értelem és a kommunikáció szimbóluma

Toll tetoválás alkar madarak tinta

Toll tetoválás alkar betűtípus végtelen jel

Toll tetoválás felkar nő akvarell

Toll tetoválás madarak nő alkar csukló

Toll tetoválás sablon színes

A toll tetoválás nemcsak a madarakhoz és a levegőhöz kapcsolódik, hanem a kreativitáshoz, az értelemhez, a kommunikációs készséghez és az akarathoz is. Ennek oka – évszázadok óta a toll és a tinta volt az egyetlen íróanyag, amelyet az emberiség ismert. Főleg tudósok és írók használták őket, így a toll tetoválás jó választás az irodalom szerelmeseinek, valamint az alkotó tevékenységet folytatóknak. Ebben az esetben kombinálhatja a toll motívumot egy népszerű mondással vagy inspiráló idézettel, amely különösen tetszik. Végül, de nem utolsósorban a toll az emberi lélek ábrázolása is, és nagyon alkalmas tetoválási motívumként érzékeny emberek számára.

Tollmotívumok idegen kultúrákban

Toll tetoválás férfi felkar etnikai megjelenés

Toll tetoválás férfi karkötő

Toll tetoválás páva toll alkar nő

Toll tetoválás nő végtelen szimbólum

Toll tetoválás nagyszerű akvarell megjelenés

Mint bizonyára tudja, a tollak a különböző kultúrák képviselői körében is népszerű testdíszek – például az indiánok körében. Számukra a tollak a megkülönböztetés szimbólumai, és a sámán rituálékban is használják őket a szellemvilággal való kommunikációhoz. Toll tetoválás indián dizájnnal – különösen, ha sas tollazatot választ, viselőjének erejét és bátorságát fogja képviselni. A toll motívumok nagyon gyakoriak voltak a kelták körében is, és különféle rituálékban használták őket. Az ókori Egyiptomban a toll az elhunyt lelkét szimbolizálta – ha a lélek tehermentes lenne, könnyű lenne, mint a toll. A buddhizmusban a pávatoll a nyitottság szimbóluma, míg sok ázsiai kultúrában a toll még ma is a szellemvilág közvetítőjének tekinthető – akárcsak az indiánok.

A toll tetoválás nagyszerű választás mindkét nem számára

Toll tetoválás nő láb elegáns

Toll tetoválások nagyszerű szívvel

Toll tetoválás a csuklón elegánsan diszkrét

Toll tetoválás nő akvarell mellkas váll

Toll tetoválás az alkaron

A kívánt szimbolikától függően a motívum ábrázolása nagymértékben eltérhet – a részletektől a finomokon és a romantikuson át a nagyon absztraktig. A szuper elegánsnak tűnő kis toll tetoválások – például a kulcscsonton vagy a csuklón – nagyon népszerűek az utóbbi időben – különösen a nők körében. Az akvarell tetoválások, amelyek ugyanolyan alkalmasak nőknek és férfiaknak, és kis műalkotásoknak tűnnek, szintén nagyon modernek és vonzóak. Az indiai megjelenésű tollak tetoválása jó választás a férfiaknak – egy ilyen tetoválás a felkaron vagy a mellkason elegáns megjelenéssel hatna. Valójában a toll tetoválás univerzális, és személyre szabásának legjobb módja egy másik motívum hozzáadása – erre a célra a madarak, a tinta és az írás a legjobb. A fekete-fehér toll tetoválások nagyon romantikusak és stílusosak, míg a színes ábrázolások különösen szemet gyönyörködtetőek és vonzóak.

Toll tetoválás indiai kinézetű boka

Toll tetoválás akvarell nagyszerű megjelenés

Toll tetoválás kis láb

A toll tetoválás diszkréten fekete -fehér

Toll tetoválások színes nő

Toll tetoválás kar fekete -fehér

Toll tetoválás hátul fekete -fehér

Toll tetoválás sablon virágokToll tetoválás reális illusztráció

Toll tetoválás neve rózsa

Toll tetoválás alkar betűtípus

Toll tetoválás akvarell festékek

Toll tetoválás láb eredeti nő

Toll tetoválás nyak indiai megjelenés

Toll tetoválások pávatoll

Toll tetoválás alkar

Toll tetoválás sablon vonzó megjelenés

Toll tetoválás sablon eredeti