Tetoválások

3D tetoválás: 10 inspiráló minta mindkét nem számára

3D tetoválás férfiaknak és nőknek

A tetoválás a testmódosítás egyik legnépszerűbb formája. A 3D tetoválásokra mostanában nagy figyelmet fordítanak a tetoválás szerelmesei. Ahogy a neve is sugallja, ezek a tetoválások háromdimenziós képek.

Az ilyen típusú tetoválások valóban nagyszerű optikai csalódást keltenek. E hatás elérése érdekében a tetoválóművész általában kiemeli mind a tárgyat, mind a bőrt, és árnyékokat ad hozzá. Reális vonzerejük miatt a 3D -s tetoválások rendkívül népszerűvé váltak. Íme 10 hűvös dizájn férfiak és nők számára.

3D tetoválás férfiaknak & Nők: reális ujjú tetoválások

3D tetoválás menő tervezési ötletek

A hüvelyes 3D tetoválások népszerűek a férfiak körében. A biomechanikai tetoválások, mint a fenti képen, az utóbbi időben népszerűvé váltak a hüvelyes tetoválások számára. A kidolgozott részletek reális érzést közvetítenek. A 3D ujjú tetoválások stílusosak és merész jelentéssel bírnak. Ezenkívül ezeknek a tetoválásoknak rendkívüli képessége van arra, hogy a bőrét saját világgá alakítsa.

 3D fekete csipke szalag tetoválás a hölgyeknek

3D tetoválás nőknek

Ezek a 3D tetoválások népszerűek a nők körében, és az emlékezetet vagy a szomorúságot szimbolizálják. Nincs ideális helyzet a tetoválás elkészítéséhez. Azonban csípheti az alkarján vagy a hátán. Ez a 3D tetoválás jól kiegészíti a hátsó ruhát, ha a hát felső részén helyezkedik el.

Háromdimenziós óra tetoválás

3D tetoválás óra alkar

A 3D óra tetoválás különféle szimbolikus és értelmes elemeket tartalmazhat. Általában viszonylag nagy, hogy illeszkedjen az óra részleteihez és árnyalataihoz és mechanizmusához. Bárki viselheti ezt a tetoválást, mivel férfiasnak, nőiesnek vagy semlegesnek tűnhet. Ezenkívül sokféle jelentése is lehet, a legnyilvánvalóbb az idő. De szimbolizálhat egy különleges pillanatot az életedben, vagy akár az életről vagy a halandóságról alkotott nézeteidet. A tetoválás másik népszerű szimbóluma a végtelen szerelem.

3D tetoválás: csillag

A csillag tetoválás jelentése

A 3D csillag tetoválás az egyik leggyakoribb 3D tetoválás. A pentagramma az öt elemet képviseli, nevezetesen a földet, a vizet, a levegőt, a tüzet és a szellemet. Szimbolizálják az öt érzékszervet, Jézus Krisztus öt sebét, a természet erőit és az ördögöt is.

Míg egyesek a bonyolult minta- és színkombinációkat részesítik előnyben, mások a szöveg vagy más képek beágyazási effektusaként használják, amint az a fenti képen látható.

3D színű ujjú tetoválás

3D tetoválás férfiaknak és nőknek

A 3D ujjú tetoválásoknak mély jelentése és szimbolikája van. Általában mesélnek. A virágok gyakran gyakori választás a teljes ujjú 3D tetoválásban a nők számára. A színek sok élénkséget adnak ehhez a bonyolult dizájnhoz, és teljesen lenyűgözővé teszik.

Háromdimenziós alkar tetoválás

Tetovált holló férfi karja

Ez a holló 3D alkar tetoválása nagyon jól néz ki. A holló jó és rossz fiúkkal egyaránt kapcsolatban áll. Jelenthet halált, sötétséget és fájdalmat, de szimbolizálhatja a jövőt, a varázslatot, a rejtélyt, az intelligenciát, a védelmet és a bölcsességet.

3D rózsa és koponya ujjú tetoválás

3D tetoválás nagyon reális koponya rózsa

A 3D rózsa és koponya ujjú tetoválásnak több ellentétes jelentése van. Ujjatetoválásként együtt azonban az egyetlen igazságot jelzi a létezésről, az életről és a halálról. Az emberi természet kettősségét is jelöli jó és rossz formájában.

3D rózsák esővíz tetoválással

3D tetoválás rózsa esővízzel

Ezeknek a tetoválásoknak különböző jelentése és szimbolikája van. A vonzerőt képviselik, és a külső és belső szépség szimbólumai. A vörös rózsákat az igaz szerelem jelének tekintik. Ugyanakkor emlékművet vagy áldozatot is jelentenek.

3D medve tetoválás a karon

A tetoválás medve jelentése

Ha azt tervezi, hogy 3D tetoválást készít a karjára, a 3D medve tetoválás csodálatos lehetőség lehet. A grizzly medve képviseli az erőt, a hatalmat, a magabiztosságot, a spiritualitást és a feltámadást (a medve megjelenése hibernáció után).

3D virág tetoválás a hátán

3D tetoválás motívumok nőknek

A hátsó 3D -s virág tetoválás a nőiesség népszerű szimbóluma. Ide tartozhatnak olyan virágok, mint a hibiszkusz, a rózsa, a lótusz és a napraforgó. A rózsa a szeretetet, az egyensúlyt, a reményt, az ígéretet és az áldozatot jelképezi örökre. A lótusz ébredést vagy átalakulást jelent, míg a napraforgó az energiát, a boldogságot, a reményt és a melegséget jelképezi.

3D tetoválás nőknek a hátán

Tetoválás rózsa esőben

3D tetoválás nőknek rózsa

3D tetoválás oroszlán férfiaknak

Törzsi tetováló kar

3D tetoválás alkar biomechanika

3D tetoválás óra jelentése

Eredeti tetoválási ötletek koponya rózsákkal

Tetoválás csillag alkar

3D tetoválás nőknek csipke szalaggal vissza

Tetoválás csipke szalag jelentése

3D tetoválások japán motívumokkal

Tetoválás szalag fekete nagyon reális

Tetoválás koponya színes

3D -s tetoválások a nőknek

3D tetoválás medve színű

Csillag tetoválás pont minta

3D tetoválás férfiak koponyájához

Lótuszvirág tetováló nő vissza

3D tetoválás biomechanika

3D tetoválás medve kar

színes ujjú tetoválások ötletek és javaslatok

3D tetoválások nőknek

Ujj tetoválás Halloween színű

3D tetoválások színes ujjú tetoválások

Ujj tetoválás 3D nagyon jó

Tetovált fekete masni nő

3D tetoválás váll koponya rózsákkal

A 3D tetoválás ujja vonzó