Tetoválás, Valentin -nap

Szív tetoválás – jelentés és ötletek

A szív a szeretet, a szenvedély és az imádás leggyakoribb szimbóluma, bár a szív tetoválásnak más jelentése is van, és minden szív tetoválás mást jelenthet minden ember számára. A szívek tetoválási mintákban szerepeltek, mivel a tetoválások először népszerűvé váltak a tengerészek körében.

A szív tetoválásai különböző formájúak, formájúak és színűek

Szív tetoválás sérült szív

Általában kicsi vagy közepes méretű, és szinte bárhová elhelyezhető, vagy hozzáadható a meglévő body art kiegészítőjeként. Egyes testrészek, amelyekre a szívtetoválás különösen jó, a csuklón, az alkaron, a csípőn vagy a lábon vannak, de ha a megfelelő szívtetoválást választja, akkor egy kicsit több bőrre lesz szüksége.

A párok gyakran hajlamosak beépíteni a nevüket a tervezésbe

Szív tetoválás

Néha a szív tetoválása is az anyákhoz kapcsolódik. Azt is mondják, hogy a szív a tudás forrása. Ha szívvel tetováltatsz egy kutyát, az a kutya iránti szeretetedet szimbolizálja. A szív tetoválás egyike azoknak a tetoválási mintáknak, amelyekkel kreatív lehet, hogy milyen dizájnt és jelentést vegyen fel, mivel annyi különböző dolgot képvisel a néző szemében. Különböző típusú szív tetoválás minták léteznek:

Megtört szív tetoválás

Szív tetoválás fekete szürke

Megtört szív tetoválás – Ez a különleges tetoválási terv emlékeztet az elveszett szeretett személyre. De a megtört szív egy távkapcsolatot is képviselhet, és emlékeztetheti Önt arra, mennyire szent a szeretet.

Fekete szív tetoválás – A fekete szív tetoválás egy nagyon szomorú napot jelent valakinek az életében, például egy rokon vagy barát elvesztését, egy kapcsolat végét vagy egy emlékművet egy tragikus esemény után. Az emberek általában ezt a tetoválást egy szívvel, angyalszárnyakkal, kereszttel vagy akár virágokkal kombinálják. Sok embernek a fekete szív tetoválás tervezése emlékeztet szeptember 11 -re, a fekete napra, amely több ezer ember életébe került.

Néha a szív tetoválása is az anyákhoz kapcsolódik

Szív tetoválás fekete

Szív tetoválás szárnyakkal – A szárnyas szív tetoválás a szabadságot, a szellemet és a szabad szellemet szimbolizálja. Az emberek gyakran szárnyas szívet kapnak, hogy kifejezzék örömteli és szabad természetüket, valamint szimbolizálják a bizonyos dolgoktól való megszabadulást, mint például a különböző függőségek vagy rossz szokások.

Szív tetoválás szárnyakkal

Szív tetoválás törött szív szárnyakkal

Törzsi szív tetoválás – A törzsi szív tetoválásnak nincs szimbolikus jelentése, az emberek általában a nagyszerű megjelenésük miatt választják őket. Több ezer törzsi szívterv közül lehet választani, és jól kombinálhatók más tetoválási mintákkal.

Szív tetoválás törzsi szívek csillagok

Kelta szív tetoválás – A kelta szív tetoválás gyönyörű módja annak, hogy erőt és egységet mutasson. Általában négy különböző mintából állnak, beleértve a csomókat, kereszteket, spirálokat vagy lépésmunkát.

Szent Szív Tetoválások – A Szent Szív Tetoválás szimbolikus szívtervezéssel rendelkezik. Franciaországban a 17. századig nyúlik vissza. Általában tövisekkel, angyalokkal, koronával, áttört karddal kombinálják. Ezt a mintát évszázadok óta katolikus szimbólumnak tekintik, és Jézus Krisztusnak szentelik. A kereszténységben ez a hitet jelképezi.

Zár és szív tetoválás – A zár és a szív tetoválás nagy pozitív jelentéssel bír. Az ilyen dizájnnal rendelkező emberek általában azt akarják, hogy kifejezzék egymás iránti szeretetüket, szimbólumként, amellyel csak az adott személy számára nyithatják ki szívüket.

Valódi szív tetoválások – Ez a szívtetoválás ritka, és általában vérrel és festékkel mutatja a valódi emberi szív tényleges ábrázolását, amelyet néha kézzel tartanak.

Lángoló szív tetoválás – A lángoló szív tetoválás erős szerelmet és szenvedélyt képvisel. A lángok a szenvedély intenzív melegét és az égő szeretetet képviselik.

Tőr szív tetoválás – A tőr szív tetoválásnak pozitív és negatív jelentése is van. A tőr szív tetoválás pozitív jelentése bátorságot és bátorságot jelent. A negatív – a bánathoz vagy a hosszan tartó küzdelemhez.

Szív Tetoválás Piros Törött Szív

Szív Tetoválás Kelta Szív

Szív Tetoválás Színes Törött Szív

Szív tetoválás szent szív

Szív tetoválás hűvös törzsi

Szív tetoválás

Szív tetoválás tőr

Szív tetoválás sérült szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás teljes kézzel

Herz Tattoo szív tetoválás a hát alsó részén

Herz Tattoo szív és szárny tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Herz Tattoo szív tetoválás

Herz Tattoo szív tetoválás

Herz Tattoo szív tetoválás

Szív Tetoválás Szív Tetoválások

Herz Tattoo szív tetoválás

Szív tetoválás szív Szív tetoválás

Szív tetoválás

Herz Tattoo-Heart Tattoo szárnyakkal

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás zárolt szív tetoválás a hátán

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív Tetoválás Szent Szív

Herz Tattoo Varrómadár Piros Szív Tetoválás Férfiaknak

Szív Tetoválás Apró Piros Szív Tetoválás Csuklón

Szív tetoválás Hagyományos szív tetoválás tervezés

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Herz Tattoo női oldalt szív tetoválás

Szív tetoválás nők törzsi szív

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás boka Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás

Szív tetoválás a mellkason