Tetovaže

Što je akvarelna tetovaža i koliko traje?

Važna pitanja o tetovažama u akvarelu

Tražite li novu tetovažu koja je posebno moderna i impresivna? Tada je akvarelna tetovaža pravi izbor za vas! U ovom ćete članku naučiti sve što trebate znati o ovim vrstama tetovaža, a pronaći ćete i nekoliko značajnih dizajnerskih ideja koje ćete upotrijebiti kao izvor inspiracije. U nastavku vam također dajemo odgovor na često postavljano pitanje o trajnosti akvarelnih tetovaža u usporedbi s konvencionalnim tetovažama i kako ih se može produljiti. Zabavite se čitajući! Nadamo se da će vam se svidjeti naši prijedlozi!

Tetovaže u akvarelu su apsolutni hit ovih dana!

Akvarel tetovaže cvijeće prekrasan dizajn boja

Originalni dizajn prizme za tetovažu u akvarelu

Tetovaže u akvarelu impresivne dizajnerske ideje

Tetovaže u akvarelu sidri podlakticu

Geometrijski moderan izgled tetovaže akvarelom

Srce s tetovažom u akvarelu, malo diskretno

moderne ideje za dizajn tetovaža akvarelom za žene

Trajnost tetovaže u akvarelu

Akvarel tetovaža sažetak impresivna leđa

Tetovaže u akvarelu diskretne žene

Tetovaža u akvarelu konj životinjskog uzorka

Tetoviranje akvarelom danas je postalo iznimno popularno. Ove vrste tetovaža, koje izvorno dolaze iz Azije, izgledaju kao prava umjetnička djela i impresioniraju svojom izvrsnom shemom boja! Posebnost je što takva tetovaža nema čvrste rubove, kao što je slučaj s “normalnim” tetovažama – boje se jednostavno prelijevaju jedna u drugu, stvarajući karakterističan izgled akvarelnih tetovaža, koji podsjeća na klasično slikanje akvarelom (za zbog toga se nazivaju i akvarelne tetovaže). Naravno, postoje i mnoga pitanja povezana s ovom vrstom tetovaže koja je postala jedan od najpopularnijih trendova body arta danas. Dva najvažnija su, na primjer, kako se mogu napraviti tetovaže akvarelom i koliko dugo mogu trajati na koži. Čitajte dalje kako biste saznali odgovore!

Tetovaže akvarelom – moderne dizajnerske ideje

Tetovaže u akvarelu lav životinjskog uzorka

Akvarel tetovaže zanimljive ideje čovjek

Akvarel tetovaže žena stilizirani cvijet

Cvjetni motivi podlaktice za akvarelnu tetovažu

Akvarelna tetovaža na ramenu

Akvarel tetovaže srce moderno impresivno

Tetovaža akvarela mala geometrijska

Akvarel tetovaža životinjski uzorak slona

Akvarel tetovaže lotosov cvijet

Tetovaže balerina akvareli

Iako su mnogi ljudi uvjereni da tetovaža akvarela zahtijeva posebna sredstva i tehnologiju, to zapravo nije istina. Tetovaže u akvarelu rade se na isti način kao i svaka druga tetovaža – tintom u boji i iglom. Velika razlika leži u shemi boja, zasjenjivanju i umjetničkim vještinama umjetnika tetovaža. Motiv se prvo naslika akvarelom na listu papira i prenese na kožu. Najvažniji preduvjeti za lijep rezultat su uspješna kombinacija boja i iskusni tattoo umjetnik koji može stvoriti glatke prijelaze između pojedinih nijansi. A što se tiče motiva i shema boja, pogledajte fotografije u ovom postu – mogle bi vam dati neke prekrasne dizajnerske ideje!

Koliko traju akvarelne tetovaže?

Font tattoo akvarel

Ideje za akvarelne tetovaže za žene

Akvarel tetovaže kreativne ideje sova

Akvarelna tetovaža ženskih prsa

Akvarel tetovaža moderno pero

Mnogi kritičari tvrde da se tetoviranje akvarelom ne isplati jer će brzo izblijediti i izgubiti impresivan izgled. Zapravo, istina je da će svaka tetovaža s vremenom izblijediti. Uzrok je jednostavan – tinta se postupno širi pod kožu, pa se zamagljuju obrisi i boje tetovaže. Budući da u akvarelnim tetovažama nema fiksnih kontura i koriste se samo nježne nijanse, strahuje se da će taj proces biti još brži. Pritom bi tetovaža mogla izgubiti privlačan izgled i izgledati kao bezoblična mrlja od tinte na koži. No, nemoguće je znati jesu li ti strahovi opravdani. Budući da je ovaj stil tetoviranja zapravo relativno nov i još nije jasno može li takva tetovaža trajati 5, 10, 15 godina ili čak i duže. Blijeđenje se također može usporiti, a dolje je nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći u tome.

Tetovirajte se akvarelom – korisni savjeti

Ideje i inspiracije za tetovaže akvarelom

Akvarel tetovaža žena cvijet prekrasan izgled

Akvarel tetovaža nježne ženske nadlaktice

Tetovaža akvarelom moderna geometrijska žena

Žena s tetovažom na ramenu

Impresivne dizajnerske ideje za tetovažu akvarelom

Akvarel tetovaža žena feniks

Akvarel tetovaža nogu divan dizajn boja

Ako želite zadržati svoju akvarelnu tetovažu što dulje netaknutom, trebate odabrati dio tijela koji nije izložen stalnoj sunčevoj svjetlosti. Na primjer, tetovaža akvarelom na ramenu iznad noge, ljeti će značajno izblijediti jer štetne UV zrake posvjetljuju boje. Motiv koji odaberete također je važan. Preporučuje se da odaberete samo dizajne s jasno definiranim konturama i jačom shemom boja. Nadalje, postoji i mogućnost ponovnog ušivanja tetovaže nakon određenog vremenskog razdoblja.