Tetovaže

Tetovirajte vrat – 30 ideja!

Svakodnevno se predstavljaju milijuni novih tetovaža različitih dizajna, boja i značenja. Tetovaža na vratu uživa sve veću popularnost, zbog čega se sve više ljudi u ovom trenutku odlučuje za lijepu tetovažu. Mnoge poznate osobe tetovirale su zanimljive motive i ovaj dio tijela je postao jako poznat. Iznad svega, žene vole ovu vrstu tetovaža te imaju elegantne i male dizajne istetovirane na sebi. Ako još niste odabrali određeni dizajn, željeli bismo vam predstaviti ideje koje će vas zasigurno inspirirati. U sljedećim odlomcima pronaći ćete savjete bogate informacijama o trenutnim motivima koji su trenutno u trendu. Također, saznajte koje slavne osobe imaju tetovaže na vratu i što one doista znače! Zabavi se!

Odaberite prikladno mjesto za tetoviranje !

tetovaža srca vrat tetovaža na vratu ideje puls

Savršen dio tijela za tetovaže s velikim značajem?

Tetovaže na vratu nude širok raspon prijedloga dizajna koji su beskrajni. Budući da je ovaj dio tijela intiman, preporučuju se motivi s individualnim značenjem. Tetovaža na vratu trebala bi za vas imati posebnu vrijednost.

Najpopularniji motivi su: omiljeno cvijeće, omiljene životinje, citati ili fraze vezane za vaš život.

Budući da je ovaj dio tijela vrlo popularan kod žena, preferiraju se cvjetni motivi i geometrijski oblici. Trenutno je utvrđeno da su akvarelne tetovaže moderne jer izgledaju originalnije i hladnije u usporedbi s klasičnim dizajnom. Ovi motivi izgledaju realno na ovom dijelu tijela i izdaleka privlače pažnju.

Tetovaža na vratu savršena je opcija za minimalističke tetovaže s velikim značenjem. Stručnjaci i poznati umjetnici tetovaža opisuju ovaj posao kao najbolji način da predstavite svoju osobnost. Teksture su također određene kao još jedan trend. U tom smislu možete odabrati univerzalni jezik poput engleskog. Japansko, kinesko i arapsko slovo također su označeni kao alternativa engleskom.

Tekst s velikim značenjem za vas!

ideje tetovaža vrata tetovaža na vratu

Boli li tetovaža vrata pri ubodu?

Bez obzira na dizajn tetovaže na vratu, ovaj dio tijela smatra se vrlo osjetljivim. Razlog tome je visoka osjetljivost kože vrata, koja je vrlo osjetljiva u usporedbi s drugim dijelovima tijela. Tetovaže uzrokuju više boli pa je potrebno duže vrijeme da se zacijeli. Budući da je vrat vrlo pokretno područje, trebali biste malo smanjiti aktivnost dok se liječi. Ne biste trebali podcjenjivati ​​rizične pokrete u sportu jer bi mogli imati negativne posljedice. Obično je potrebno oko tri tjedna za optimalno vrijeme ozdravljenja.

Tetovaži na vratu trebaju najmanje 3 tjedna da zacijeli! Nemojte podcjenjivati ​​ovaj dio tijela!

tetovaža tetovaže vrata tigra na vratu životinja

Poznate osobe vole ove tetovaže!

Sve više poznatih se tetovira na vratu. Činjenica je da se mnoge poznate žene odlučuju za tetovažu vrata. Dobar primjer za to je Victoria Beckham, koja je odabrala motiv povezan sa svojim suprugom. Victoria je odabrala ovaj popularni dio tijela i odlučila se za hebrejsko pismo koje znači: “Ja pripadam svom voljenom i moj voljeni je moj”. Ova ideja savršena je inspiracija za mnoge žene koje žele predstaviti svoju ljubav u obliku tetovaže. Popis slavnih osoba koje imaju tetovažu na vratu nastavlja se s Megan Fox, Rihannom i Evom Longorijom. Zajednička karakteristika je da ove tetovaže imaju važno značenje povezano s profesionalnom karijerom ili osobnim odnosima.

Victoria Beckham odabrala je hladan font za svoju tetovažu!

victoria tetovaža vrata tetovaža na vratu font

Otkrijte još više tetovaža na vratu u sljedećoj galeriji slika i uživajte u sjajnim motivima!

Koji motivi vam se najviše sviđaju? Životinje, cvijeće i simboli definitivno su neke od najhladnijih ideja!

tetovaža tetovaže na vratu male ruže

Sve se češće tetoviraju popularni motivi poput ruža

ideja ideja tetovaže vrata

Što je tetovaža manja, vrat će izgledati elegantnije i kreativnije!

tetovaža ptičjeg vrata na vratu životinja brojevi koji pišu nackentattoo tetovažu na vratu 1 tetovaža tetovaže vrata na vratu       dječja tetovaža tetovaža vrata na vratu ideja              simbol tetovaža tetovaža na vratu motiv tekst tetovaža tetovaža vrata na vratu značenje

savjeti za tetoviranje vrata  ime tetovaža vrata simbol ideje tetovaža vrata ideja za tetoviranje vrata s brojevima ideje za dizajn tetovaža vrata ideje dizajn tetovaža vrata ideje za tetoviranje vrata ideja motiva tetovaže vrata ideje za tetoviranje vrata