Tetovaže

3D tetovaže: 10 inspirativnih dizajna za oba spola

3D tetovaže za muškarce i žene

Tetovaže su jedan od najpopularnijih oblika tjelesnih izmjena. 3D tetovaže su u posljednje vrijeme privukle veliku pažnju ljubitelja tetovaža. Kao što naziv govori, ove su tetovaže trodimenzionalne slike.

Ove vrste tetovaža stvaraju optičku iluziju koja izgleda jako sjajno. Da bi postigao ovaj učinak, umjetnik tetovaža obično ističe i objekt i kožu te dodaje sjene. Zbog svoje realne privlačnosti, 3D tetovaže postale su iznimno popularne. Evo 10 cool dizajna za muškarce i žene koje morate provjeriti.

3D tetovaže za muškarce & Žene: realistične tetovaže na rukavima

3D tetovaže cool dizajnerske ideje

3D tetovaže na rukavima popularne su kod muškaraca. Biomehaničke tetovaže, poput one na gornjoj slici, nedavno su postale popularna opcija za tetovaže na rukavima. Složeni detalji prenose realan osjećaj. 3D tetovaže na rukavima su elegantne i imaju podebljano značenje. Osim toga, ove tetovaže imaju izvanrednu sposobnost da vašu kožu pretvore u vlastiti svijet.

 3D tetovaža od crne čipkaste vrpce za dame

3D tetovaže za žene

Ove 3D tetovaže popularne su kod žena i simboliziraju sjećanje ili tugu. Ne postoji idealan položaj za dobivanje ove tetovaže. Međutim, možete ga uboditi na podlaktici ili leđima. Ova 3D tetovaža dobro nadopunjuje haljinu bez leđa kada se postavi na gornji dio leđa.

Trodimenzionalna tetovaža sata

3D tetovaže sat podlaktica

3D tetovaža sata može biti dizajnirana tako da uključuje različite simbolične i značajne elemente. Obično je razmjerno velik da prilagodi detalje i nijanse u satu i njegovom mehanizmu. Svatko može nositi ovu tetovažu jer može izgledati muško, ženstveno ili neutralno. Osim toga, može imati i različita značenja, a najočitije je vrijeme. Ali to bi također moglo simbolizirati poseban trenutak u vašem životu, ili čak vaše poglede na život ili smrtnost. Još jedna popularna simbolika ove tetovaže je beskrajna ljubav.

3D tetovaže: zvijezda

Značenje tetovaže zvijezde

3D tetovaže sa zvijezdama jedna su od najčešćih 3D tetovaža. Oblik pentagrama predstavlja pet elemenata, naime zemlju, vodu, zrak, vatru i duh. Oni također simboliziraju pet osjetila, pet rana Isusa Krista, sile prirode i đavla.

Dok neki preferiraju zamršene uzorke i kombinacije boja, drugi ga koriste kao inlay efekt za tekst ili druge slike, kao što je prikazano na gornjoj slici.

3D tetovaža rukava u boji

3D tetovaže za muškarce i žene

3D tetovaže na rukavima imaju duboko značenje i simboliku. Obično pričaju priču. Cvijeće je često uobičajen izbor u 3D tetovažama za žene s punim rukavima. Boje dodaju puno živosti ovom zamršenom dizajnu i čine da izgleda apsolutno zapanjujuće.

Trodimenzionalna tetovaža podlaktice

Tetovaža gavran muškarac ruka

Ova 3D tetovaža podlaktice gavrana izgleda stvarno sjajno. Gavran je povezan i s dobrim i s lošim momcima. Može značiti smrt, mrak i bol, ali može simbolizirati i budućnost, magiju, misterij, inteligenciju, zaštitu i mudrost.

3D tetovaža ruža i lubanje

3D tetovaže vrlo realne lubanje ruže

3D tetovaža ruža i lubanje ima nekoliko kontrastnih značenja. Zajedno kao tetovaža rukava, međutim, ukazuje na jedinu istinu o postojanju, životu i smrti. Također označava dvostrukost ljudske prirode u obliku dobra i zla.

3D ruže s tetovažom kišnice

3D tetovaže ruže s kišnicom

Ove tetovaže imaju različita značenja i simbolike. Oni predstavljaju atraktivnost i simbol su vanjske i unutarnje ljepote. Crvene ruže smatraju se znakom prave ljubavi. Međutim, oni također predstavljaju spomen ili žrtvu.

3D tetovaža medvjeda na ruci

Značenje medvjeda tetovaže

Ako planirate dobiti 3D tetovažu na ruci, 3D tetovaža medvjeda može biti izvrsna opcija. Medvjed grizli predstavlja snagu, moć, samopouzdanje, duhovnost i uskrsnuće (pojava medvjeda nakon hibernacije).

3D tetovaža cvijeća na leđima

Motivi 3D tetovaža za žene

3D tetovaže s cvijećem na leđima popularan su simbol ženstvenosti. To može uključivati ​​cvijeće poput hibiskusa, ruže, lotosa i suncokreta. Ruža simbolizira ljubav, ravnotežu, nadu, obećanje i žrtvu zauvijek. Lotos predstavlja buđenje ili transformaciju, dok suncokret simbolizira energiju, sreću, nadu i toplinu.

3D tetovaže za žene na leđima

Tetovaža se podigla na kiši

3D tetovaže za žene ruža

3D tetovaže za muškarce lav

Plemenska tetovažna ruka

Biomehanika podlaktica u 3D tetovažama

Značenje sata 3D tetovaže

Izvorne ideje za tetovažu lubanja s ružama

Tattoo zvijezda podlaktica

3D tetovaže za žene čipka leđa leđa

Značenje vrpce čipke tetovaža

3D tetovaže s japanskim motivima

Tetovaža vrpca crna vrlo realistična

Tetovaža lubanja šarena

3D tetovaže za žene cvijeće natrag

3D tetovaže u boji medvjeda

Zvjezdani tetovažni uzorak

3D tetovaže za muškarce lubanja

Žena leđa tetovaža cvijeta lotosa

Biomehanika 3D tetovaža

3D tetovaže nose ruku

ideje i prijedlozi šarenih tetovaža na rukavima

3D tetovaže za ženske dizajne

Tetovaža rukava Noć vještica u boji

3D tetovaže u boji s rukavima

3D tetovaža rukava super

Tetovaža crni luk žena

3D tetovaže ramena lubanja s ružama

3D tetovaže rukavi atraktivni