Tervezői bútorok

Nagyszerű multifunkcionális bútorok kis lakásokhoz

Kollégáink az online magazinból http://vurni.com  nemrég összeállította a multifunkcionális bútorok nagyszerű listáját. Ezek szuper modernek és ideálisak kis lakásokhoz. Ezért ezeket is szívesen közzétesszük itt a honlapunkon.

A bemutatott multifunkcionális bútorok számos aktuális trendet is képviselnek. Egyre egyszerűbb mechanizmusokkal rendelkeznek, amelyek alkalmasak a folyamatos használatra. A kialakítás megfelel a bútorgyártás legújabb trendjeinek. Világos vonalakat, retro elemeket és színeket mutat, amelyek egyszerre élénkek és semlegesek.

Cortesi Home Savion összecsukható szék

Multifunkcionális bútor Cortesi Savion összecsukható székágy

Cortesi összecsukható kanapé

Elegáns és kényelmes, ez a kanapé könnyen és egyszerűen kinyitható kanapévá. Kényelmes ágy lesz belőle. Mindkét formában gyönyörű esztétikát és vonzó megjelenést mutat.

A világoskék szín és az egyszerű kialakítás nagyon népszerű idén. Ugyanakkor univerzális jellegűek, és valószínűleg nem veszítik el relevanciájukat a következő trendek kapcsán.

Növényi dohányzóasztal vízszintes tálca multifunkcionális bútor

zöldség multifunkcionális asztal

Átvehető dohányzóasztal a Vegetale -től

Ennek a Vegetale dohányzóasztalnak a felépítése nagyon egyszerűnek tűnik. Különféleképpen lehetett átalakítani. Munkaasztalnak, könyvespolcnak és étkezőasztalnak is szolgál.

A két tálca külön -külön vagy egyszerre használható. A bemutatott nappaliban az asztal kibontakoztatja teljes potenciálját. A két tálca különböző magasságai sok helyet adnak a használatnak. Ugyanakkor az asztal központi elemként működik a szobában, köszönhetően a divatos kialakításának és érdekes szerkezetének.

Daniel Pearlman multifunkcionális bútor átalakítható dohányzóasztal

Dohányzóasztal beépített karosszékkel és oldalsó asztallal

Egyszobás lakásban él? Akkor valószínűleg már választhatott, hogy több kis asztalba fektet be, vagy nagyobbat használ, amelyet különböző célokra használhat. Ezzel a modellel mindent egyben talál. Különféleképpen használható. Az esettől függően van egy nagyobb asztal, amelyen több ember ülhet, vagy csak egy kicsi, amely íróasztalként vagy kávéivásként szolgál. A beépített kanapét is használhatja, vagy kényelmesen elrejtheti, ha szeretné.

szekrény a tükör mögött multifunkcionális bútorok

tükör más funkciós tükörrel és szekrénnyel

Kompakt és univerzális szekrény a Duty Box -tól

Ha multifunkcionális szekrényt keres, lehet, hogy nehezen fog találni valami jobbat, mint ez az üveges dobozos modell. Az esztétika egyszerűnek, de ugyanakkor szuper modernnek tűnik.

Ezzel a dobozzal sok apró tárgy kényelmesen elhelyezhető a folyosón, valamint a nappaliban vagy bármely más helyiségben. A kialakítás nagyon univerzális, és jól leírja magát különböző stílusokban.

mágikus asztal és tálcák

Tetszik az asztal

A Mag Table a másik bútordarab neve, amely multifunkcionálisnak, ugyanakkor szuper egyszerűnek és elegánsnak tűnik. Ráhelyezheti laptopját vagy bármilyen más tárgyat. Az oldalán kényelmes tárolóhely található, amelyben könyveket vagy dokumentumokat tárolhat.

Attól függően, hogy pontosan hogyan helyezte el az asztalt, különböző magasságú polcokkal rendelkezik.

tükör vasalódeszkával

tükör vasalódeszka előtt

Egy asztal, amely tükörként is szolgál

Az étkezőasztalok olyanok, amelyek nélkül nem lehet egy kis lakásban. De olyan sok helyet foglalnak el. Természetesen ez nem érvényes, ha az asztal lehajtható. Ebben a konkrét esetben tükörként is szolgálhat.

Ez az ötlet tökéletes azoknak a kis egyszobás apartmanoknak is, amelyekben időnként étkező- vagy munkaasztalra van szükség.

multifunkcionális bútor-oldalsó asztal-dohányzóasztal

multifunkcionális-bútor-oldalsó asztal előtt-most-munkaasztal

HUK asztal

Szintén ötletes, egyszerű kialakítás. Ezt az asztalt hihetetlenül sokféle célra használhatja: magazinok tárolására, könyvespolcként és széken. Gondolhat más lehetséges funkciókra?

A fentebb bemutatott Mag táblázathoz hasonlóan különböző módon is elhelyezhető. Esettől függően a felhasználónak különböző szintű tárhelye és új tárhelye van. Tehát maga döntheti el, hogy mi a legjobb az igényeinek.

a kanapé-karfák berendezése

Extra a kanapé karfájához

Szeretsz a kanapéról dolgozni? Vagy inkább ott fogyasztaná el a kávét? Ahelyett, hogy a korlátozott alapterületet megtöltené oldalsó asztalokkal, a kanapé karfái funkcionálisan használhatók. Itt látunk egy példát arra, hogy ez mennyire működik.

Egy ilyen kiegészítőt integrálhat a kartámaszba – sikeresen használhatja tálcaként vagy más kiegészítő eszközként. Tehet rá kávéscsészét, mobiltelefont és még sok mást.

összecsukható asztal-multifunkcionális-bútor-nagyon kompakt

összecsukható asztal az étkezőasztalhoz

Drop Leaf összecsukható konzol asztal

Itt látjuk a modern felfogást egy nagyon hagyományos dizájnban. Az összecsukható asztalok nem újak. A kérdés az, hogy hogyan tervezzen egyet úgy, hogy minden formában praktikus legyen.

A Drop Leaf konzol asztal ideális tárolóhely, ha az oldalsó szárnyak zárva vannak. Hosszabbítás esetén majdnem 6 embernek elegendő, és leülhet barátaival egy nagyszerű vacsorára.

háromrészes asztali multifunkcionális bútor

három részes asztal most polc

Három modulból álló táblázat

Ez a három asztal együtt alkothat egy konstrukciót. Tárolóhelynek vagy nagyszerű polcnak alkalmasak. Ugyanakkor külön -külön is használhatók asztalokként. És minden esetben csodálatos ékezetes darabok a szobában.

Az asztalok és a polc is ideális különféle modern belsőépítészeti megoldásokhoz. Különösen alkalmasak lennének egy skandináv stílusú lakásba.

ágy kanapé előtt multifunkcionális bútorok

Arany Sparrow kanapé multifunkcionális bútorok

Arany Sparrow multifunkcionális bútor

Westminster kanapé

Ez a kanapé szuper elegáns, klasszikus dizájnt és tökéletes méreteket mutat egy kis szobához. Csodálatosan alkalmas a szűk lakásba, vagy a vendégek további alvóhelyeként.

A sötétkék szín mindig aktuális. Ebben a modern belsőépítészetben kissé retrónak tűnik, és a szoba eredeti eklektikus megjelenést kap.

vasalódeszka tükör

Vasalódeszka és tükör egyben

Egy kis lakásban egyértelműen szükség van tükrökre, de ritkán van igazán megfelelő helyük. Még mindig van egy jó megoldás erre a helyzetre: ez a vasalódeszka tükörként is csodálatosan működik. Ebben az a nagyszerű, hogy nincs szükség tárhelyre. A vasalódeszkát vagy a tükröt bárhol elhelyezheti a szoba közepén.

Az itt bemutatott ötletek mindegyike nagyszerű példakép, amely alapul szolgálhat saját DIY projektjeinek megvalósításához. Lehetőség lenne online rendelni hasonló funkciójú darabokat, vagy más gyártók által gyártott darabokat is találni a piacon.