Tehnologija, trendovi

Oznake cijena i oznake – put do uspješne prodaje

Označivač cijene i bonton - savjeti prije kupnje

Idete u kupovinu ili kupujete i odmah bacite pogled na etikete. Jeste li ikada razmišljali koliko često gledate cijenu? I tu se ne radi samo o cijeni. Sastojci proizvoda moraju biti navedeni na etiketi. Zahvaljujući naljepnicama, ovih dana nitko ne mora kupiti svinju u džepu. Naljepnica je identifikacija proizvoda i jednako je važna za robu kao i vaša osobna iskaznica. Cijene ne samo da pomažu kupcima da pronađu iglu u plastu sijena, već i pomažu prodavačima da stvore red i organizaciju u trgovini. Naravno, naljepnice za cijeli asortiman ne ispisujete ručno. Učinkovitost u maloprodaji je drugačija – s označivačem cijena! Svatko tko radi u maloprodaji vrlo dobro zna koliko su ispravne i ažurne cijene važne za povjerenje kupaca. Cijena koja je na etiketi najvažniji je kriterij odluke za većinu kupaca pri kupnji! Zbog toga je toliko važno kupiti odgovarajuću oznaku cijena za svoju trgovinu. Korisnim savjetima podržavamo vas u odabiru pravog označavanja cijene kako biste imali više uspjeha u prodaji!

Koliko su etikete važne?

Koliko su važne oznake i oznake cijena?

Dobar prikaz cijene odmah osvaja potencijalnog kupca! Bez obzira radi li se o naljepnicama, tekstilnim naljepnicama ili natpisima, oznake su posebno važne ne samo za kupnju, već i za oglašavanje proizvoda. Naljepnice plijene pozornost, osobito kada se radi o ograničenim prodajnim prilikama, poput sajmova i posebne rasprodaje. Psiholozi su također otkrili da boja i položaj naljepnice igraju važnu ulogu pri kupnji. Količinski popusti i kodiranje boja u većini su slučajeva ključ uspjeha u privlačenju budućih potencijalnih kupaca. No, kako uspijevate pomoću oznaka razlikovati različite kvalitete i razine cijena? Naravno, s odgovarajućim označivačem cijena za vaše potrebe! Širok raspon uređaja na tržištu zasigurno može izazvati zabunu. Potrebna vam je kvalitetna marka, pošten omjer cijene i kvalitete i brza isporuka. Možete pronaći cjelinu, kao i stručne savjete o pb-onlinehandel.de. Opsežan asortiman koji nudi PB-Onlinehandel nije zanimljiv samo tvrtkama, već i krajnjim kupcima. Vaš uređaj trebao bi imati određene funkcije tako da signalizacija isključuje svaku iritaciju i ostavlja pozitivan dojam na kupce. Za vas smo sastavili najvažnije savjete u vodiču koji će vam pomoći pronaći optimalnu oznaku cijena i pribor za vaše potrebe.

Oznake cijena i oznake - važni za uspješnu prodaju

Savjet pri kupnji: koji je označivač cijena pravi?

Savjet pri kupnji: koji je označivač cijena pravi?

Prilikom kupnje etikete s cijenama važno je uzeti u obzir maksimalni broj znakova koji se može ispisati i valute koje se mogu odabrati. Neki su uređaji prikladni samo za ispis cijena sa simbolima eura, drugi uključuju različite moguće valute. Još jedna značajka koju morate biti svjesni je označavanje datuma. Ovo je prikladno za vas ako se bavite trgovinom mješovitom robom. Svaki označivač cijena prikladan je za određenu vrstu naljepnica: perforirane naljepnice, kartonske naljepnice, naljepnice određenog formata itd. Osim klasičnih uređaja, tržište nudi i takozvane pištolje za označavanje, koji su prikladni za označavanje odjeće. Proces određivanja cijene ne završava kupnjom odgovarajućeg uređaja. Jasno je da postoji još nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir pri označavanju robe.

Savjet o kupnji: koji je označivač cijena pravi?

Nakon kupnje odgovarajućeg etiketirača cijena: zalijepite naljepnicu i ispravno je postavite

Nakon kupnje odgovarajućeg etiketirača cijena: zalijepite naljepnicu i ispravno je postavite

Ako ste već odabrali odgovarajući označivač cijena, možete početi odmah! Uz nekoliko savjeta pomoći ćemo vam da pravilno zalijepite i postavite naljepnicu tako da vaša ponuda uvijek izgleda uredno i da ju je lako pronaći.

 • Laminirajte naljepnice nakon ispisa.
 • Za skener skeniranje mora biti lako čitljivo.
 • Uz tekstilnu oznaku obratite pozornost na materijal odjeće.
 • Naljepnice pričvrstite što je moguće bliže robi.
 • Označite sve dijelove robe oznakom.
 • Sve naljepnice moraju biti ravne.
 • Za popuste obratite pozornost na boju naljepnice.
 • Spriječite odljepljivanje naljepnica.
 • Kada kupujete naljepnice sa uklonjivim ljepilom, naručujete najviše jednu godišnju zalihu jer ljepilo nakon jedne godine promijeni svoju ljepljivu snagu.
 • Objesite oznake najbolje je za označavanje malih predmeta
 • Uvijek kupujte odgovarajuće naljepnice za svoje označitelje cijena.

Nakon kupnje odgovarajućeg etiketirača cijena: zalijepite naljepnicu i ispravno je postavite

Ako ste učinili sve ove točke, učinili ste prvi korak na putu do uspješne prodaje! Uz odgovarajuće označavanje cijena, ne samo da svoj posao činite urednijim, već i uvelike olakšavate kupcima kupnju. Ova ravnoteža između prodavatelja i kupca ključna je za privlačenje potencijalnih kupaca!

Nadamo se da će vaši prvi kupci postati stalni kupci!

Nakon kupnje odgovarajućeg etiketirača cijena: zalijepite naljepnicu i ispravno je postavite