tanácsadó

Tematikus világutazás: 5 a legizgalmasabb metropoliszok a földön

A világ körüli utazásra való felkészülés elengedhetetlen a sikerhez. Ez sok időt vesz igénybe, sokba kerül, és ritkán ismétlődik meg másodszor. Ezért kell választanunk a világutazás minden lehetséges útvonala közül, amelyeket igazán szeretünk. A mai cikk értékes tippeket ad minden utazás iránt érdeklődőnek, aki nagy városokat és tengerpartokat szeretne felfedezni.

Néhány példát használva elmondjuk, hogyan lehet a legjobbat kihozni a tengerparti világvárosból. Ezután maga döntheti el, hogy ezeket a városokat és más hasonló célpontokat felveszi -e világkörüli útvonalára.

Lenyűgöző látnivalók Helsinkiben

Helsinki

Nagyszerű világutazási célpontok: Helsinki, Finnország

Helsinki az a legészakibb főváros az EU -ban. Már csak ezért is nagyon izgalmas az ottani utazás. Helsinki a világ egyik legcsendesebb metropolisza. De a világ körüli utakon, különösen, ha metropoliszok is benne vannak, nem igazán keresi ezt a hangulatot.

Utazzon hát Helsinkibe a június július vagy augusztus. Először is viszonylag magas hőmérsékletet tapasztal. Emellett izgalmas kulturális életet élvezhet. A nyár folyamán számos fesztivált rendeznek Helsinkiben. Más kulturális helyszínekkel kombinálva és UNESCO látnivalók, jelentősen kibővítheti szellemi látókörét.

New York sokkal több, mint a szokásos turisztikai látványosságok

New York -i szobor

New York, USA

Valószínűleg sokan közületek ekkor mondanak valamit maguknak: „Igen, ez világos!”. Hogy ez egy Olyan város, amely soha nem alszik és hasonlók, nem kell magyaráznunk neked. De szeretnénk ajánlani Önnek, a sok fesztivál egyike hogy látogasson el oda. Érdeklődjön, mi történik idén. Tervezzen legalább egy olyan kulturális eseményt, amely különösen izgalmasan hangzik az Ön számára. Így tapasztalja meg ezt a kozmopolita várost egy nagyon különleges módon.

Szingapúrban az egyik legvonzóbb éjszakai városkép található

látványos város este

Szingapúr, Szingapúr

Egy városállam, 63 különböző sziget, sokféleség. Valami ilyesmit kell látnod, igaz? Ez is egyike azoknak a városoknak, amelyek elvarázsolnak a modern építészet és a természet egyedi kombinációjával. Ezt különösen jól fogja érezni, ha a város idejében látogat Kerti fesztiválok meglátogatni. 10 hektáron, az öböl közvetlen szomszédságában lévő zöld területeken a világ minden tájáról érkező művészek igazi csodákat alkotnak.

Barcelona: kultúra és mesés tengerpart

városra néző barcelona

Barcelona, ​​Spanyolország

Nem tévedhet a barcelonai látogatással. Függetlenül attól, hogy az „España” téren vagy egy kis utcában tartózkodik, mindig lélegezzen be egyedi hangulat a. De a nyári szezon különösen izgalmas. Egész nyáron A Fort de Montjuïc -ban számos hagyományos eseményre és szabadtéri filmvetítésre kerül sor.

Hangulat Auckland belvárosában

városi hangulat

Auckland, Új -Zéland

Ez a metropolisz is az lesz  sok világutazáson Útvonalak is. Két kikötő között helyezkedik el, és vulkanikus tájat koronáz. A rajongók városaként is ismert. Itt élvezheti a tengerpartot mesés homokkal. A művészet szerelmesei nem hagyhatják ki a művészeti galéria látogatását. Több mint 15.000 kiállítás látható. A közelben meglátogathatja azt a helyet is, ahol “Gyűrűk Ura” filmezték.

Kultúra, egyedülálló, kozmopolita légkör, amelyet sehol máshol nem talál. A gyönyörű tengerparttal együtt az ilyen metropoliszok felejthetetlen utazási élményt nyújtanak. Legtöbbször ezek a desztinációk alkalmasak a különböző típusú turizmusokhoz, és onnan könnyen eljuthat más érdekes helyekre is.

Ezért sok világutazásnak tartalmaznia kell tengerparti városokat, ha más utazási célokat is terveznek. Reméljük, hogy az életben egyszer tapasztalt tippjeink segítenek Önnek.

Még több Helsinkiből

modern templomok

zenei fesztiválok

északi stílusú kávézók

gyönyörű tengerparti város

New York

kulturális események New York

ny város, amely soha nem alszik

városkép ny

san patrick katedrális

Singaore

Napi nézet

Szingapúr szuper modern építészet

Kerti fesztivál

kert fesztivál szingapúr

kerti fesztivál-szingapúr-2

kerti fesztivál-szingapúr-3

Barcelona

La sagrada familia

la sagrada familia

Szabadtéri mozi

szabadtéri mozi-barcelona

Park Gaudi

park gaudi

Auckland

kilátás aucklandre

a gyűrűk ura fordulóterülete