tanácsadó

Sok izgalmas dolog történhet egy tematikus szállodában!

Rendkívüli szállodák egy eseménydús világban

Utazni, érdekes helyeket felkeresni, szállodai szobát lefoglalni, végül jól étkezni és aludni – elég unalmasan hangzik, nem …?! Ha változatosságra és kalandokra van szüksége, ne elégedjen meg olyan triviális dolgokkal, mint a finom svédasztalos reggeli és a tiszta szállodai ágynemű, hanem egyszerűen meneküljön a kényelemből! Vállalja a rendkívüli szálloda foglalásának kihívását: egyet ígérhetünk Önnek – az itt töltött éjszakák érdekesnek és szórakoztatónak bizonyulnak, de valóban bátran bátran kereshet szállást ezekben a tematikus szállodákban?

Adventure hotel – a világ legnagyobb jéghotelje

Az Erlbnishotel jéghotel svédország egyedülálló

Svédországba megyünk, hogy meglátogassuk Jukkasjärvi városát, és felfedezzünk egy igazán lenyűgöző szállodát – a világ legnagyobb jéghoteljét! Az építési munkálatok csak akkor kezdődnek, amikor a hőmérséklet mínusz 10 fok alá csökken; A szálloda azonban tavasszal olvadni kezd a felmelegedés miatt, míg végül teljesen fel nem oldódik.

A leghíresebb tervezők és művészek minden évben újra és újra megalkotják a falakat, padlókat, csillárokat, bútorokat és még az edényeket is, csak a Torne -folyó vizével (Torne a közeli folyót jelenti). Évente több ezer kalandvágyó, szélsőségekre hajlamos nyaraló érkezik, hogy közvetlenül szállodai szobájából élvezhesse az északi fényt. A szálloda egy extra apartmannal is rendelkezik az ifjú házasok számára!

Japán stílusú kapszula

Erlebnishotel themnhotel kivételes japán

Tekintettel arra, hogy Japánban nincs elég hely túl sok embernek, itt minden négyzetcentiméter számít! Ezért a helytakarékos kapszulaszálloda nem okoz meglepetést – szállodai szobák helyett… kapszulákban pihennek a látogatók! NEM, nem olvastad rosszul! Ide csak egy ágy fér bele! Néhány kapszulában egy meglehetősen kicsi televízió gondoskodik a szórakozásról, egy vak elválasztja Önt a többi szállodai vendégtől, ami extravaganciát kölcsönöz a szállodának. De vegye figyelembe – ha magasabb, mint a japán, és ki akarja nyújtani a lábát, akkor valószínűleg problémája van! Sokan feltételezik, hogy a jövő szállodája pontosan így fog kinézni!

Kalandhotel – a víz alatti szállodák

víz alatti szállodák búvárkodás

Ezek a látványos szállodák, amelyek a víz mélyén épültek, a világ különböző pontjain találhatók – Dubai, Florida, Svédország, Fidzsi -szigetek … A legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtják, és csak egy dologban különböznek a többi szállodától – szobáik, bárok, éttermek, golfpályák a vízszint alatt vannak. Az ausztráliai Reef World Hotel tulajdonosai ragaszkodnak ahhoz, hogy működtessék az első környezettudatos vízi szállodát – óriási napelemek és vízturbinák közvetlenül a napfényt és a vízenergiát alakítják át elektromos energiává. A vendégek elmerülhetnek a Nagy -korallzátony közelében, megfigyelhetnek különféle korallokat, teknősöket és halakat, és így közelebb kerülhetnek a tengeri világhoz. Az éjszaka a hat szállodai apartman egyikében körülbelül 620 dollárba kerül személyenként; azonban valami, ami teljesen igazolja ezt az összeget, a víz alatti panoráma szoba, ahol szívesen ebédelnek!

Töltsön el egy éjszakát egy csatornacsőben

park hotel élmény szálloda

Két ilyen típusú tematikus szálloda egyedülálló élményt nyújt Önnek a csatornacsőben való tartózkodásban – az első szálloda 2004 -ben nyílt meg, és Ottensheimben, Ausztriában, míg a második németországi szálloda Essen közelében található. Kulcskártya helyett kinyithatja rendkívüli szállodai szobáját egy tesztpanel segítségével, és minden cső megfelelő kódját online kapja meg, amikor foglal! Az osztrák művész, Thomas Latzel Ochoa saját készítésű festményeivel és fali tetoválásával rengeteget fogyasztotta a csatornacsöveket, hogy exkluzív hangulatot teremtsen. Érdekes és hasznos kis dolog – az ár itt nincs rögzítve, de tartózkodásuk végén a látogatók annyit fizetnek, mint amennyit maguk becsülnek!

Kaland szálloda – nagyon jól tud aludni egy repülőn

erlebnishotel szórólap svédország

A rendkívüli Jumbo Stay Stockholm szálloda örömmel fogadja Önt – a Boing 747 utasszállító repülőgép a svéd főváros Arlanda repülőtere közelében található. Itt 03:00 órától ingyenes repülőtéri transzfer, ingyenes internet -hozzáférés és finom reggeli várja a vendégeket! A pilótafülkéből egyedülálló kilátás nyílik a kifutópályára, valamint a leszálló és induló gépekre. Egyet ígérhetünk – ha itt marad, ne hagyja ki a járatot!

Figyelje meg az északi fényeket közvetlenül a szállodai szobából 

erlebnishotel kivételes hotelek svédország

Melegítsen ebben az extravagáns bárban!

jég szálloda svédország bár jég

Kaland szálloda – rendkívüli élmény

Erlebnishotel témájú szálloda kivételes lobbi fagylalt

A jégszobrok különleges hangulatot teremtenek

kalandhotel svédország kivételes

Kalandhotel – Valóban így nézhet ki a jövő szállodája??

kaland szálloda kapszula japán

Rendkívüli éjszakai tartózkodás!

kaland hotel japán kapszula

Tetszik ez a nézet?

víz alatti kaland szálloda kivételes

Kaland szálloda – az óceán közepén

víz alatti kalandhotel témájú szálloda

Kalandhotel – tökéletes a fülledt nyári éjszakákhoz

park hotel témájú szálloda kivételes éjszakai tartózkodások

Minden cső élénk színekkel díszített

Töltse az éjszakát az erlebnishotel oesterreich kanalrohr -ban

Merj itt maradni?

rendkívüli szállodák erlebnishotel kanalrohr

Kalandhotel – üdvözöljük a fedélzeten!

kalandszálloda alszik

Jó éjszakát a pilótafülkéből

hostel boing sweden témájú szálloda