tanácsadó

Mely csillagjegyek járnak együtt és melyek nem?

Ha érdekli az asztrológia, akkor folyamatosan azon tűnődhet, hogy mely csillagjegyek illik hozzád, és melyek nem. Melyek a legjobb barátok, a legjobb szerelmi partnerek, melyikkel kell találkoznia? távoltart stb. Sokan a csillagokhoz fordulnak a válaszokért. Végül is az asztrológiát használták annak meghatározására, hogy két ember ideális partner -e évszázadokon keresztül, jóval azelőtt, hogy bármilyen társkereső alkalmazás megjelent volna. Tehát itt megtalálja a választ a régóta várt kérdésre: mely csillagjegyek mennek együtt?

Higgy az asztrológiában?

Mely csillagjegyek mennek együtt, és melyek nem asztrológia kerék nap hold

Mely csillagjegyek járnak együtt? Íme néhány mutató!

Mely állatövi jelek mennek együtt, és melyek nem társulnak tábortűzzel a tengerparton

Mely csillagjegyek járnak együtt és melyek nem

Az asztrológia elemei és hogyan befolyásolják kapcsolatainkat

A tizenkét csillagjegy négy elemnek van alárendelve: tűz, föld, levegő és víz. Mindegyiknek különbözõ egyedi tulajdonságai, erényei és gyengeségei vannak. Különbségeik ellenére a természetben ezek az elemek tökéletes összhangban működnek: a tűz nem gyullad meg levegő nélkül, a föld pedig száraz és víz nélkül marad meddő. Hasonlóképpen, a csillagjegyek különböző módon függenek egymástól. Az alapszabály az, hogy az azonos elemhez tartozó csillagjegyek képviselői általában harmonikus partnerséget tartanak fenn. A következőkben röviden ismertetjük a négy elem mindegyikét és azok képviselőit, és megmutatjuk, melyek állnak a legjobban egymással.

A természet négy eleme különböző pozitív és negatív módon befolyásolja egymást

Mely állatövi jelek mennek együtt, és melyek nem négy természetes jel elem

Tűz: Kos, Oroszlán, Nyilas

Szenvedélyes, meleg és lelkes emberek, akárcsak az őket uraló elem. Energikusak és meleg szívükről és nagylelkűségükről ismertek. De ahogy sejtette, nemcsak melegséget és energiát hozhatnak a körülöttük lévő embereknek. A tűzjelzések a kaotikus pusztítás forrásai is lehetnek. A legnagyobb kihívás számukra az, hogy megtanuljanak higgadtak és hűvösek maradni érzelmesebb helyzetekben.

Tűz + tűz: Két tűzjel általában azonos energiával és lelkesedéssel rendelkezik, de gyakran nehezen tudnak kompromisszumokat kötni, amikor fontos életviteli döntéseket kell hozni.

Szerelem első látásra – ez jellemző a tűzjelekre

Mely csillagjegyek mennek együtt, és melyek nem tűzjelek asztrológia

Föld: Bika, Szűz, Bak

A földjelek hihetetlenül praktikusak, türelmesek, fegyelmezettek és felelősségteljesek. Reálisak, és mindkét lábuk szilárdan a talajon van. Természetüknél fogva nem különösebben temperamentumosak. Legnagyobb gyengeségük az, hogy gyakran túlságosan az anyagi világra koncentrálnak, és néha megfeledkeznek lelkiségükről.

Föld + föld: Két földjel felértékeli a másik stabilitás és rutin iránti igényét. Problémák csak akkor merülhetnek fel, ha az egyik vagy mindkettő pesszimista, mivel lehúzhatják egymást.

A rend és a tárgyilagosság fontos a földjelek számára

Mely csillagjegyek mennek együtt, és melyek nem föld természet erdő gyönyörű jelek

Levegő: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A három csillagjegy emberei, akik ebbe a csoportba tartoznak, társaságkedvelők, kíváncsiak és innovatívak. Mindig szeretne új embereket megismerni, és lenyűgözni értelmével és kreativitásával. Számukra az első prioritás, hogy szabadnak érezzék magukat, és azt tegyenek, amit akarnak. Utálják, ha unatkoznak az élet gyakorlati részleteivel, és nem érzik őket különösebben mások érzelmei. A légi jelek kissé felelőtlennek tűnnek, és gyakran fejjel a felhőkben élnek. De varázsa megmenti mindenkitől kínos szituáció.

Levegő + levegő: A két légjel kombinációja első pillantásra kivitelezhetetlennek tűnhet. De csak ők képesek megérteni a másik 100% kommunikációs készségét, és órákig gondtalanul beszélni különböző témákban.

A föld és a levegő képviselői barátok lehetnek, de a szerelmi kapcsolat nem valószínű

Mely csillagjegyek mennek együtt, és melyek nem légelemek

Víz: Rák, Skorpió, Halak

Csakúgy, mint természetes elemeik, a vízjelek nyugodtak és viharosak is lehetnek. Nagyon jó intuíciójuk van, és követik az ösztönöket, amelyek általában a helyes irányba terelik őket. Ezeket az állatövi jeleket gyakran túlérzékenynek tekintik. Másrészt ők a leggondosabb, legmegértőbb és együttérzőbb emberek. Biztonságra vágynak, ami azt jelenti, hogy nagyon elhivatott és hű társak az életben.

Víz + víz: A két vízjel kombinációja lehet nagyon jó vagy nagyon rossz. Vagy felemelhetik egymást, és hagyják virágozni a kapcsolatot, vagy lehúzhatják egymást, ha elveszítik az uralmat a negatív érzelmek felett.

A tűz és a vízjelek kombinációja a katasztrófa valódi receptje

Mely csillagjegyek mennek együtt, és melyek nem

Mely csillagjegyek járnak együtt?

Tűz + levegő: A tűz és a levegő elemei tökéletesen összeillenek a természetben. A levegő táplálja a tüzet, és élettől és izgalomtól zúg, miközben soha nem égeti meg a lángja. Ezek kombinációja felgyújtja az idealizmust, a kreativitást és a lelkesedést. A tűzjelek energikus és lelkes tulajdonságai ideálisan kiegészítik a légtáblák társadalmi és sokoldalú tulajdonságait.

Ez a pár együtt minden akadályt le tud győzni

Mely csillagjegyek járnak együtt és melyek nem. Szél levegő tűz tornádó tűz ördög

Föld + víz: A föld és a víz elemek a természetben éppúgy kiegészítik egymást, mint a tűz és a levegő. Míg a víz táplálja a földet, a föld támogatja a vizet, és biztonságban érzi magát. A földjelek megbízható és fegyelmezett tulajdonságai kiegészítik a vízjelek érzékeny és intuitív tulajdonságait.

Ezt a kapcsolatot harmóniává személyesítik meg és tartják fenn

Mely csillagjegyek mennek együtt, és melyek nem a föld és a víz harmóniája

Végül bárki jó kapcsolatot ápolhat bárkivel, függetlenül attól, hogy melyik asztrológiai jelhez tartozik mindkét partner. A kapcsolatok szeretetet, odafigyelést és szeretetet igényelnek. Az asztrológia csak rávilágít egy személy lehetséges jellemvonására.

Véleménye szerint mely csillagjegyek mennek együtt?

Mely csillagjegyek mennek együtt, és melyek nem szeretik az asztrológiai elemeket

Kapcsolata nem csak az állatöv jelétől és elemétől függ

Mely állatövi jelek mennek együtt, és melyek nem

Mely csillagjegyek járnak együtt és melyek nem