tanácsadó

Lakásfelújítás költségvetésből: 10 hasznos tipp ehhez

Gondoljon arra, hogy otthona felújítását üzleti tervnek vagy különleges projektnek tekinti, amelyben egy építész segíthet. Ha azonban pénzt szeretne megtakarítani, akkor először is a saját kezébe kell vennie a projektet. Ebben a cikkben néhány ötletet osztunk meg veletek, hogyan lehet felújítani egy otthont jelentős költségek nélkül.

Annak érdekében, hogy a házfelújítás zökkenőmentesen működjön alacsony költségvetés mellett, a teljes folyamatot részletesen meg kell terveznie a korai szakaszban. Csak olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan bonthatja le a felújítási terveit, hogy a lehető leghatékonyabban tudja felújítani otthonát.

10 tipp az otthon felújításához jelentős költségek nélkül

A ház felújítása költségvetésből

A hatékony felújítási terv a következőket tartalmazza:

Mint korábban említettük, a hatékony tervezés a sikeres felújítás kulcsa. Amikor saját maga újítja fel otthonát, a nagy képre és a legapróbb részletekre is összpontosítania kell. Talán hallottad azt a kifejezést, hogy „az egész nagyobb, mint a részeinek összege”. Ugyanezt a stratégiát alkalmazhatja lakásfelújítási projektje esetén is. Ezért készítsen felújítási tervet otthonának minden területére. Ha felvesz egy építészt erre, felmérik az igényeidet, és ennek megfelelően készítenek tervet. Ön is hasonló módon járhat el, és előzetesen részletesen megtervezi a következő pontokat.

Állítson be költségkeretet

Mivel egy lakásfelújítást költségvetésből szeretne tervezni, fontos, hogy amennyire csak lehetséges, korlátozza költségeit. Tehát idő előtt állítsa be a költségvetést, és tegyen erőfeszítéseket, hogy ne lépje túl azt.

Kutass tovább

Meg fogsz lepődni, hogy mennyi lehetőség van. Csak kezdje el a kutatást, és ne hagyja abba, amíg teljesen meg nem elégedett a végeredménnyel. Például talál egy szép, csúcskategóriás lámpát alacsonyabb áron az interneten vagy egy másik üzletben. Azonban nem tud olcsón beszerezni minden bútort, otthoni kiegészítőt vagy lakásfelújítási terméket, de ne hagyja abba a kutatást. Látogasson el használt bútorüzletekbe, böngésszen az interneten, és legyen nyitott a különböző lehetőségekre. Lassan, lépésről lépésre haladva emlékezzen arra, hogy a lakásfelújítás nem maraton.

Lakásjavítás költségvetésből 10-tippek-felújítás-a-otthon

A megfelelő színpaletta kiválasztása

A fal és a mennyezet színei fontos szerepet játszanak, és jelentősen befolyásolhatják a belső teret és az érzékelést. Tehát gondoljon a színpalettára, és ragaszkodjon hozzá. Ha a költségvetése túl kicsi, válasszon egy fekete -fehér palettát vagy más monokróm árnyalatot. Ezek a színes ötletek modern és kifinomult megjelenést kölcsönöznek otthonának.

Tedd nagyobbnak a kis szobákat

A legegyszerűbb módja a kisebb helyiségek vizuális nagyításának, ha tükröket használ. Ez egy olcsó technika, a nap egyik leghíresebb építésze, John Soane használta. Tükröket állított fel londoni házának ebédlőjében, és így egészen különleges megjelenést varázsolt.

Házfelújítás költségvetésből Pirnar házfelújítás

Optimalizálja a konyhát és az étkezőt

Ha felújítja a konyháját és az étkezőjét, próbálja meg a lehető legjobban optimalizálni őket. Célja, hogy minél több tárhelyet hozzon létre, hogy a legtöbbet hozhassa ki konyhájából. Ha ezt egy pénztárcaköltségből szeretné megtenni, akkor saját konyhaszekrényeket vagy étkezőbútorokat építhet újrahasznosított anyagokból. Vagy látogasson el a használt bútorok üzleteibe, és találjon ott valamit.

Senki sem ismeri jobban a konyhádat, mint te. Ha már rendelkezik konyhai szekrényekkel, amelyek még mindig működőképesek, akkor nincs szükség azok cseréjére. Csak átfestheti őket, és a konyhája vadonatúj lesz.

Vigyen több nappali fényt a lakótérbe

Mindannyian a lehető legnyíltabb és világosabb élettérre vágyunk. Tehát építsen nagy ablakokat. De az is előfordulhat, hogy a költségvetése nem elég nagy ahhoz, hogy megváltoztassa a jelenlegi ablakokat. Ha igen, játsszon a színnel, és színezze át világosabban az ablakokat, hogy növelje a fény mennyiségét.

Házfelújítás alacsony költségvetésből Pirnar-nappali-nappali felújítás

Adjon új fényt a fürdőszobának

Ha nem kell új fürdőszobabútorokat vásárolnia és telepítenie, kis pénzért új fényt adhat fürdőszobájának. Fesse át a régi fürdőszobai szekrényeket, és vásároljon néhány divatos fürdőszobai kiegészítőt, például fürdőszobai szőnyegeket, függönyöket, szappanadagolókat stb. Ezek az apró részletek teljesen megváltoztathatják fürdőszobája jelenlegi megjelenését.

Frissítse fel a padlót

Valójában kevés pénzzel nem tudja teljesen kicserélni a padlót. Így van. De van egy másik módja is, hogy megközelítse ezt a feladatot. Ha fapadlója van, csiszolja le és festje újra. Ha csempézett padlóval rendelkezik, új padlószőnyegeket és szőnyegeket helyezhet el, hogy felpezsdítse otthonát.

Tegyen jó első benyomást

Az első benyomás a házról az ajtód. Ha az ajtót nem lehet teljesen kicserélni, és a meglévő ajtó jó állapotban van, egyszerűen festje újra. A bejárati ajtó befolyásolhatja az előszoba megvilágítását is. Ha sötét helyiséggel van dolgunk, világosabb árnyalatokkal festjük a falakat, a padlót és az ajtókat. A túl sok színárnyalat megzavarhatja az egész szobát. Ha tehát felújítást végez, és egyúttal ragaszkodik a kitűzött költségvetéshez, használjon különböző színárnyalatokat a házban lévő fény koncentrációjától függően, hogy optimálisan optimalizálja otthonának megvilágítását..

Házfelújítás alacsony költségvetésű Pirnar különleges projekt felújítással

Mi történik, ha a költségvetésben az ajtók cseréje is szerepel??

Bármikor kapcsolatba léphet szakértőinkkel a bejárati ajtó kiválasztásához.

Segíthetsz magadnak olyan stílusokkal Pirnars különböző gyűjteményei Jelölje be a bejárati ajtókat. Minden kollekció számos kombinációt kínál, amelyek közül legalább az egyik biztosan az Ön nevét viseli.