tanácsadó

Konjac szivacs: a tökéletes bőrtisztító keletről!

Az életkor előrehaladtával sok nő észreveszi, hogy arcszíne megváltozik, és a bőrápolás összetettebbé válik. De ez nem jelenti azt, hogy drága kozmetikumokat használ. Van egy természetes szivacs, amely nemcsak megtisztítja a bőrt, hanem ragyogóvá és puha tapintásúvá is teszi. A japán Konjac szivacsról beszélünk! Az East számos ötletet kínál a kozmetikumok és a bőrápolás terén. Az ezekből az országokból származó nők valójában nagyon vigyáznak bőrükre, nagy figyelmet fordítva a használt termékekre és a napi szépségápolási rutinra. Ismerje meg még ma a Konjac szivacs titkait, milyen előnyökkel jár, és hogyan befolyásolja szépségünket.

Mi az a konjac szivacs?

konjac szivacs tiszta arcbőr szépség tippek

A szivacs a növényi ördög nyelvének kojagyökeréből áll, amelyet Japánban, Kínában és Koreában is fogyasztanak. A gyökér szálait porrá dolgozzák fel, és a Konjac szivacsokat készítik belőlük. Ezek a megújuló nyersanyagból készült ördögnyelvből készült vegán szivacsok a bőrápolás csodatermékei a pórusok tisztításával, a bőr gyengéd hámlasztásával, nedvességgel való ellátásával és a sejtek megújulásának ösztönzésével.

A Konjac szivacs érzékeny bőrre is alkalmas, mert színezék- és tartósítószer -mentes. A szivacs mérete körülbelül 8 cm x 3,5 cm, és kemény, mint egy habkő. Csak akkor válik puha, ha vízzel érintkezik.

Elég egyszerű használni

konjac szivacs használata szépség tippeket

Hogyan használják a természetes szivacsot??

Mint már említettük, a Konjac szivacs olyan kemény, mint egy habkő. Használat előtt a szivacsot alaposan meg kell mosni úgy, hogy körülbelül 10 percig meleg vízben áztatja. A szivacsot további termékek nélkül kell használni. Azonban tehet rá egy kis gombóc tisztító gélt, hogy gyorsan eltávolítsa a sminket és a port. Ellenkező esetben a napi karbantartás nagyon egyszerű vele. Finom körkörös mozdulatokkal masszírozza az arcot és a testet, hogy megtisztítsa a bőrt az elhalt hámsejtektől.

Használattól és megfelelő gondozástól függően a szivacs átlagosan körülbelül két hónapig tart. Annak érdekében, hogy maximálisan ki tudja használni a természetes szivacsot, minden használat után öblítse le anélkül, hogy kinyomná és kicsavarja, majd tegye fel száradni. Nagyon fontos, hogy ne szorítsa, csavarja vagy csavarja túl erősen a szivacsot, mert ez károsítja a szálakat.

A természetes szivacs bársonyosan puha bőrt biztosít

szépségtippek konjac szivacs zero waste

Hogyan hat a Konjac szivacs a bőrre?

A szivaccsal végzett masszírozó mozdulatok stimulálják a fáradt bőrt és serkentik a bőr megújulását. A rostban lévő glükomannán miatt a konjac hidratálónak tekinthető. Az alap pH -érték lúgos hatással van a bőrre. A hámlasztó hatás megszabadítja a bőrt az elhalt bőrtől, és puhává varázsolja. Ez biztosítja a jó vérkeringést is, és a bőr friss és rózsaszínűvé válik.

A Konjac szivacsot bárki használhatja, mivel minden bőrtípusra alkalmas, és sokféle felhasználási lehetőséget kínál. Használhatja az egész testre, pl. B. hogy lágyítsa a durva térd- és könyökrészeket. A szivacs finom bababőrre is alkalmas.

Különböző Konjac szivacsok közül lehet választani

konjac szivacs szépségtippek tisztítják az arcbőrt

A Konjack szivacsok széles választéka kapható a piacon. Például vannak olyanok, amelyek aktív szénnel rendelkeznek, és amelyek különösen alkalmasak zsíros és foltos bőrre. Különféle alumínium -oxidot tartalmazó változatok is rendelkezésre állnak. Például egy fehér agyaggal ellátott szivacs minden bőrtípusra alkalmas, a vörös agyagosoknak pedig segítenek a megnagyobbodott vénák és ráncok ellen.

A Konjac szivacs mindazoknak alkalmas, akik természetismeretesebben élnek, és nem akarnak drága kozmetikumokat használni!

A különbség a száraz és a nedves szivacshoz képest

sima arcbőr konjac szivacs

Váltson a nulla hulladék bőrápolásra

konjac szivacs zero waste szépségtippek

Ez a szivacs finom bababőrre is használható

babaápolás konjac szivacs szépség tippek

Hagyja megszáradni a Konjac szivacsot jól szellőző helyen

tiszta bőr konjac szivacs zero waste

Használat után temesse el a szivacsot a kertben vagy virágcserépben

zero waste konjac szivacs szépségtippek

A nedves szivacs puha és gyengéd a bőrhöz

zero waste tiszta arcbőr konjac szivacs