Szőnyegek és szőnyegek

Perzsa szőnyeg a belső tér fénypontjaként + tippek a tisztításhoz

Részletesen gazdag perzsa szőnyegminta

A perzsa szőnyegek pillanatnyilag valóban “bent vannak”, és részletes mintáikkal izgalmas kontrasztokat hoznak létre minden nappaliban. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan lehet a perzsa szőnyeget szemrevalóvá tenni a belső térben. Az alábbiakban azt is megtudhatja, hogyan kell megfelelően tisztítani és ápolni a keleti szőnyeget, hogy jó állapotban maradjon hosszú évekig. Reméljük, hogy tippjeink hasznosak, és reméljük, hogy szívesen olvassátok őket!

A perzsa szőnyegek egzotikus érzést keltenek az otthonban

Perzsa szőnyeg puha rojtokkal

Perzsa szőnyeg cikcakkos minta

Perzsa szőnyeg modern nappali fal színe mélykék

Keleti szőnyeg nappali ékezetes fal képek

Keleti szőnyegű nappali nagy ablakokkal, nagyszerű kilátással

Keleti szőnyeg nappali ékezetes fal természetes kő

Perzsa szőnyeg arany fehér falburkolat fa

Perzsa szőnyeg nappali kandalló hangulatos

Perzsa szőnyeg, nagy piros nappali kandallóval

Nappali ipari stílusú keleti szőnyeg

Talán mindannyian szeretnénk egy perzsa szőnyeget kiemelni a nappaliban vagy a hálószobában. Mert az ilyen típusú szőnyegek gyönyörű színei és mintái nemcsak a műértőket, hanem mindenkit lenyűgöznek, akik számára a belső esztétika a legfontosabb. A keleti szőnyegek nem kis befektetések. Emiatt, ahogy ígértük, adunk néhány tippet a szőnyeg helyes ápolásához és tisztításához, hogy gyermekeire is bízhassa. A perzsa szőnyegek kétségkívül különleges bájjal rendelkeznek – egzotikus érzést hoznak magukkal, és gazdag színekkel töltik meg a szobát. Emiatt manapság hatalmas trend a belsőépítészet területén. A bejegyzésben szereplő fotók illusztrálják, hogyan lehet a keleti szőnyeget felírni egy modern lakótérbe, és remek ötleteket adhatnak saját otthonához. Engedd, hogy ez inspiráljon!

A perzsa szőnyegek izgalmas kontrasztokat hoznak létre a belső térben

Keleti szőnyeg nappali fal színe világoskék hangulatos

Perzsa szőnyeg sötétkék durva téglafal

Perzsa szőnyeg lenyűgöző mélykék

Perzsa szőnyeg vörös nappali szürke kárpitozott bútor

Perzsa szőnyeg, modern nappali LED -es lámpák

Perzsa szőnyeg hálószoba

Perzsa szőnyeg nappali csillár

Legalább 10 különböző színt láthat minden perzsa szőnyeg bonyolult mintáiban! Általában azonban van egy domináns árnyalat, például mélykék, bordóvörös, smaragdzöld vagy arany. Jól kiegyensúlyozható olyan semleges színekkel, mint a szürke, bézs vagy fekete, amelyek jól kihangsúlyozzák a szemet gyönyörködtető mintákat. Ha perzsa szőnyegeket választ a nappaliba vagy a hálószobába, természetesen figyelembe kell vennie a szoba többi berendezését. Annak érdekében, hogy a keleti szőnyeg valóban vonzza a tekintetet, javasoljuk, hogy hozzon létre semleges hátteret hozzá. A semleges tónusú puha kárpitozott bútorok, a fehér szekrény előlapjai, az üvegből vagy akrilból készült stílusos dohányzóasztalok könnyen tökéletesen kombinálhatók a színes keleti szőnyeggel. A skandináv vagy minimalista stílusban berendezett szobákban csodálatos ékezetet állíthat be. Ebből a szempontból stílusos példák találhatók fotóink alatt.

A kiváló minőségű keleti szőnyeg karbantartása és tisztítása – tippek

Keleti szőnyeg étkező nagy ablakokkal

Keleti szőnyeg nappali hangsúlyos fal képpel

Perzsa szőnyeg dohányzóasztal nappali

Perzsa szőnyeg nappali hangulatos hangulatot

Keleti szőnyeg nappali dohányzóasztal üvegszürke tapéta

Perzsa szőnyeg kék és arany nappalival

Perzsa szőnyeg nappali szürke kanapé

Keleti szőnyeg nappali piros nagy kép fal

Nem viheti egyszerűen a kiváló minőségű perzsa szőnyeget a sarkon lévő vegytisztítóba. Különleges kezelést igényel. A legtöbb keleti szőnyeg 50-60 év körüli, és továbbadják őket a családban. Még akkor is, ha a régi szőnyeg matt, poros vagy göndörödik, a legtöbb esetben a szőnyeg professzionális tisztításával és javításával helyreállítható. Mélytisztítás ajánlott. Anyagtól függően ez négyzetméterenként 11-19 euróba kerülhet.

Professzionális szőnyegtisztítással a darabot speciális hőmérsékleten tisztítják és szárítják az elszíneződés feloldása érdekében. Csak selyemszőnyeget kell kézzel mosni, mert nagyon finom. A szükséges tapasztalatok nélkül súlyosan károsíthatja a szőnyeget, ezért a professzionális tisztítás csak ajánlott.

Kezelje a lyukakat és foltokat

Keleti patchwork csodálatos megjelenés

Perzsa szőnyeg nappali vonzó, kiváló minőségű

kis keleti szőnyeg nappali dohányzóasztal

modern nappali keleti szőnyegmintával geomatrikusan

kis keleti szőnyegek hangsúlyozzák a nappalit

Tegye a perzsa szőnyeget az étkezőbe

Keleti szőnyeg nagy, kiváló minőségű nappali

Perzsa szőnyeg akcentus a belső térben

A keleti szőnyegen lévő lyukak és foltok kezelési módja elsősorban a színtől, az életkortól és az anyagtól függ. A professzionális javítások eltávolíthatják a lyukakat és a kopást, és visszaállíthatják a szőnyeget eredeti állapotába. De tudnia kell, hogy a nagyjavítások sokáig tartanak – egyes darabok akár hónapokig is eltartanak! Ez is összefügg az árral. Ha keleti szőnyege nagyon rossz állapotban van – például sok lyuk van a cigaretta vagy a moly károsodása miatt – először fontolja meg, hogy érdemes -e egyáltalán megjavítani a szőnyeget. A kávé- és vörösborfoltok is makacsak és nehezen kezelhetők. Annak érdekében, hogy a szőnyeg hosszabb ideig szép maradjon, javasoljuk, hogy ne csak rendszeres szakemberrel rendelkezzen tisztítás, hanem évente egyszer megfordítani a darabot.