Színek

Használjon ügyesen lila falfestéket, és hozzon létre kreatív belső kialakítást

A lila színt egyesek szeretik, mások utálják. Ha különösen tetszik a lila, mint élő szín, akkor a falakat is ilyen színűre tervezheti. De itt figyelni kell a megfelelő árnyalatra, és ügyesen kombinálni kell az összes többi színt a belső térben. A lila falszín lehetővé teszi, hogy okosan keressük a megfelelő belső megoldásokat. Ezért ma hasznos tippeket és inspiráló ötleteket adunk a lila színű faltervezéshez.

Falszín lila – Egy meglehetősen szokatlan szín a saját négy falához

falszín lila lila mályva fal design nappali

Fal színe lila: Mit kell figyelembe venni a falak lila festésével??

A lila falszín mindenkinek megfelel, aki saját négy falában szeretne kísérletezni. Valójában nem olyan könnyű megfelelően beilleszteni a lila falazatba. Először is, sajátos hatással van a szoba jólétére.

Másodszor, nagyon óvatosnak kell lennie, amikor a lila színt más színekhez illeszti. Ezért neveznénk ezt a falszínt valami különlegesnek. De ha ügyesen használja, akkor élvezni fogja a rendkívüli belső kialakítást!

A lila valójában gyűjtőfogalom a lila sok árnyalatára. Tehát egyértelmű különbséget kell tennie a lila és az ibolya között. A lila színpaletta valójában számos árnyalatot tartalmaz, és mindegyiknek nagyon más a megjelenése. A lila falak tehát nosztalgikus hangulatot áraszthatnak, friss hangulatot áraszthatnak, titokzatosnak vagy bátornak, retrónak vagy fényűzőnek tűnhetnek. Tehát óriási különbség, hogy lila, ibolya, mályva vagy padlizsánt választ a falakhoz.

A finom lila árnyalat vagy a halvány levendula vonzóvá és még egy kicsit romantikussá is teszi a szobát. A sötétlila árnyalatok, mint a lila és bogyós tónusok viszont hideg, néha elnyomó hatásúak. A mályvaszín pedig megfelelő falszínnek tűnik azok számára, akik a szürkét túl személytelennek, a rózsaszínt pedig túl lányosnak találják. A rózsaszín vagy kék árnyalatok szintén különösen divatosak. Tehát tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hangulatot kell létrehozni. Ez biztosan megtalálja a megfelelő lila árnyalatot.

Hozzon létre rendkívüli lila hangulatot

falfesték lila lila gyerekszoba ötletek

A lila elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának

falszín lila szokatlan konyhák teszik friss és elegáns

Tegyen lila falakat a reflektorfénybe

Azt, hogy mind a négy falat lila színben tervezi -e, vagy csak az egyiket, több tényező határozza meg. A szín intenzitása döntő. Az is fontos, hogy a lila milyen mértékben uralja a belső kialakítást. Lila festékréteggel kényeztetheti magát minden szoba falán, ha a szoba nagy és a lila árnyalat világosabb. Ellenkező esetben nagyon takarékoskodnia kell a lila falfestékkel.

Lila színben a nappaliban és a hálószobában, valamint a gyerekszobában és a folyosón falazhat. De másképp kell eljárni. A hálószobában, ahol békének kell lennie, a lila szigetelt árnyalata megfelelőbb, mint az élénk színek. De ha élénk ékezeteket szeretne beállítani, bátrabb lehet. Ez a nappaliban lehetséges, ahol kifejezheti egyéniségét. A gyermekszobához azonban a világosabb tónusok megfelelőbbek, amelyek miatt a szoba szellős és nyugodt. Még a fürdőszoba is lilára festhető. Egy kis fürdőszobában a falak csodálatosan néznek ki, ha erős lila árnyalatot festenek rájuk. A sötétlila árnyalat mélységet adna egy ilyen fürdőszobának.

Talán a kedvenc színe a lila? 

falszín lila divatos belső nappali hangulatos elegáns

A hűvös lila árnyalat friss megjelenést biztosít

falszín lila modern hálószoba vintage elemek

Attól függően, hogy melyik színt választotta, némi támogatásra van szüksége más színekből. Csak így lehet helyesen írni a lila falazat színét. A menta, a piros vagy a narancs segít a lila előtérbe helyezésében. A sárga is kiváló erre a célra. A sárga azonban a lila kiegészítő színe. A pasztell színek csodálatosan párosulnak a lilával.

Az ember nagyon ügyesen cselekszik, ha a lila falakat lila elemekkel hangsúlyozza a szoba többi tárgyában. Ha a lila különböző szövetekben található, akkor a szín önmagává válik.

Egy utolsó tippVan még egy dolog, amire mindenképpen vigyázni kell, ha lila színűre szeretné falazni a falakat: A szoba fényviszonyai miatt a lila melegebbnek vagy hűvösebbnek tűnik. Melegebb fény esetén a piros komponens önálló, a hidegebb pedig a kék.

A lila színválasztéka változatos

fal szín lila berendezése szokatlan falak fürdőszoba

Következtetés: A lila falak inkább szokatlan falak. Élvezheti a lila tónusok sokféleségét, következésképpen nagyon változatos tervezési lehetőségeket. A lila minden árnyalatának megvan a maga érzése. A lila drámai lehet, de nagyon elegánsnak is tűnhet. Tehát elegendő időt kell szánnia, és részletesen meg kell terveznie a helyiséget, amelyben a falakat lila színűre kell festeni. De ha sikerül létrehoznia egy gyönyörű lila falakat, akkor álomszerű otthont fog élvezni!

Az árnyalattól függően a lila különböző hangulatokat teremt

falszín lila élénk belsőépítészet hálószobákat hoz létre

Bátran kísérletezzen a faltervezéssel?

falszín lila vonzó fal kialakítása hangulatos nappalit alakított ki

A tökéletes falfesték ehhez a fürdőszobához!

falszín lila fürdőszoba rusztikus elemek

A lila és a fehér remek színt alkot!

falszín lila sötét lila tónusú fürdőszoba

falszín lila fehér akcentus mályva falak nappali

a fal színe lila fehér elemek friss légkört teremtenek

falszín lila vonzó fal design hangulatos hangulat

falszín lila egyéni nappali ötletek nappali berendezési ötletek

falszín lila kreatív faltervezés modern hálószoba felállítása

falszín lila mályvaszínű hangulatos nappali berendezéséhez

falszín lila design modern fürdőszoba

falszín lila nyitott terű modern étkező

falszín lila elegáns fürdőszoba design gyönyörű élő ötletek

fal szín lila hálószoba falak design lila fehér kombinálni

falszín lila szép élő ötletek egyéni lakberendezési ötletek

falszín lila lila nappali gyönyörű kontrasztok

falszín lila akcentus fal hálószoba modern hálószoba

falszín lila otthoni irodabútor friss légkört teremt

falszín lila fürdőszoba fehér bútorok gyönyörű szín kontraszt

falszín lila nappali berendezési ötletek modern hangulatos