Színek

Feng Shui színek a nagyobb harmóniáért és egyensúlyért otthonában

feng shui színek színes tervezési ötletek feng shui berendezéséhez

Feng Shui színek otthonába

Az otthon berendezése a Feng Shui szabályai szerint nagy odafigyelést igényel a részletekre. A Feng Shui filozófia szerint otthonunkban a színek segítenek a tökéletes egyensúly és harmónia megteremtésében. A különböző színek különböző üzeneteket közvetítenek.

A helyiségben elfoglalt helyzettől függően különböző hatással vannak ránk. Mai cikkünkben szeretnénk közelebbről megvizsgálni a legnépszerűbb színeket, és megvitatni azok hatását otthonunkban a Fang Shui szabályai szerint.

Feng Shui színek – fehér

szoba design feng shui színek feng shui nappali

A fehér szín az ártatlanságot és a tisztaságot jelképezi. Az új kezdetek és a bölcsesség szimbólumának tekintik. A fehéret otthonában bárhol használhatja, de ez a szín nyugati vagy északnyugati helyen erősebb. Célszerű a fehér színt élénk színű helyiségekben használni, hogy energia -egyensúlyt lehessen elérni.

A fekete szín

irodabútor feng shui színek színes tervezési ötletek

A fekete erős szín. Drámát és mélységet teremt a szobában. A fekete szín még mindig összefügg a rejtéllyel. Kerülje ezt a színt az óvoda és a konyha kialakításában. Kiválóan alkalmas északra és keletre néző szobákhoz. Dekoratív színként bevezetheti a fekete színt az irodabútorokba, mivel úgy gondolják, hogy ösztönzi a szakmai fejlődést.

Feng Shui színek – piros

feng shui bútorok feng shui színek szoba kialakítás

A piros a tüzet szimbolizálja. Ez is egy erős szín, mivel hatással lehet az emberi fizikára. A vörös szín energiát, lelkesedést és még élvezetet is sugároz. Ideális konyhába, étkezőbe és nappaliba, mert serkenti az étvágyat. Használja ezt a színt egy kicsit megfelelőbben a keletre, nyugatra és délkeletre néző zónákban.

A kék szín

szoba design feng shui színek irodai dekorációs ötletek

A kék a béke, nyugalom és nyugalom színe. A víz elemhez vannak csatlakoztatva. A keleti helyzetben javítja az egészséget és biztosítja a családi békét. Délkeleti irányban a kék színt a gazdagság és a siker szimbólumaként használják. Az irodának vagy a gyermekszobának dekorációként ajánlott. A hálószobában jó éjszakai alvást biztosít. A fehérrel kombinálva a kék szín szerencsét vonz.

Zöld, mint a Feng Shui színe

feng shui színek színtervezés nappali szoba kialakítása

A zöld az újjászületéssel és a megújulással jár. Ez a szín új energiaáramokhoz és a természet rezgéseihez kapcsolódik. A Feng Shui szabályai szerint a zöld szín pozitív hatással van egészségünkre és nyugtatóan hat. Ennek a hatásnak a eléréséhez azonban három zöld árnyalatot kell használnia. Kerülje el őket észak felé néző lakóterületeken. Ellenkező esetben ezt a színt bárhol használhatja a lakásban.

sárga

nappali berendezése feng shui színek feng shui nappali

A sárga a fény és a nap szimbóluma. Ez egy boldog szín, pozitív energiát áraszt és vidám hangulatot teremt. A sárga lakásdísz hangulatos légkört teremt, és világosabbá teszi a szobákat. Az is ismert, hogy a sárga növeli az önbizalmat és az önértékelést. Ez a szín ideális a gyermekszobába, a nappaliba és a konyhába. A délnyugatra néző szobákban a sárga szín biztosítja a stabil házasságot és a jó hírnevet.

 Feng Shui színek – rózsaszín

feng shui színek szín design hálószoba szoba kialakítása

A rózsaszínt a szerelem színének tekintik. Ezért ennek a színnek a hálószobába való bevezetése is logikus. De a rózsaszínt otthona más területein is használhatja gond nélkül. Képes mérsékelni az erős és drámai színek energiáját. A rózsaszín pozitív hatással van a pszichénkre, de jobb nem túlzásba vinni, mert akkor fennáll annak a veszélye, hogy rózsaszín világban érzi magát, és csak az illúzióival él.

 Feng Shui színek – tisztaság és szenvedély a hálószobában

 deco ötletek hálószoba feng shui színek szoba díszíteni

Drámai dekoráció a nappaliban

belsőépítészeti ötletek feng shui színek színtervezés nappali

Békés nappali kék faltervezéssel

színes design nappali feng shui színek szoba design

Feng Shui színek – napos sárga a hálószobához

feng shui színek színtervezési ötletek szoba kialakítása

Fehérben és zöldben rendezné be a konyháját??

 konyhai bútorok színes ötletek feng shui színek

A hálószoba kék színe biztosítja a jó éjszakai alvást

hálószoba szín ötletek feng shui színek szoba design

A rózsaszín szín nagyon alkalmas a hálószobába

fal design hálószoba feng shui színek hálószoba berendezése

A fehér bútorok tökéletesen kombinálhatók minden más színnel

lakás design feng shui színek szín design nappali

Étvágygerjesztő vörös

konyhai bútorok feng shui színek színes tervezési ötletek