Színek

Elegáns hálószobai ötletek a jó alváshoz

Rosszul és nyugtalanul alszol? Este órákig nem tud aludni, vagy az éjszaka közepén ébred fel? Ennek különböző okai lehetnek. Először ellenőrizze az alvás kényelmét, azaz a matrac minőségét. Ezenkívül az opcionális alvó kiegészítőknek is jól kell kinézniük alkalmazkodni a testéhez. Továbbá, bár lehet, hogy a nap folyamán ebédidőben fogyasztott kávé miatt, még valószínűbb, hogy a hálószoba falának színe az oka. Valószínűleg már tudja, hogy minden szín bizonyos érzelmeket vált ki a tudatalattiban, bizonyos pozitív vagy negatív hatással lehet hangulatunkra, és befolyásolhatja észlelésünket. Például az Egyesült Királyságban 2000 hálószobát vizsgáló tanulmány szerint a vörös veszélyt jelezhet. A barna tónusok lehangolóak. A lila rémálmokat is okozhat! Tehát melyek a legjobb színek a pihenéshez? Mai cikkünkben megmutatjuk a legjobb és legszebb hálószoba -ötleteket, amelyek biztosítják az egészséges és pihentető alvást!

A divatos hálószoba -ötletek az egészséges alváshoz válassza ki a megfelelő színt

Hálószobai szín ötletek kékkel

Mennyire pihentető a kék ég egy tiszta napon? A pasztellkék a tökéletes nyugtató szín. Azt javítja a hangulatot és akár csökkentheti a magas vérnyomást. Mint minden más hűvös szín, mindig kombinálja a megfelelő meleg árnyalattal. Ha megvan a Színes kerék szabályok Ha pontosan követni szeretné, akkor a legjobb, ha a kéket narancssárgával vagy zölddel hangsúlyozza. Tartalmazza ezeket az egyedi díszítő és funkcionális elemeken keresztül: párnák, takarók, függönyök, borítók, lámpák, bútorok stb..

Elegáns hálószoba -ötletek az egészséges alváshoz, modern kék hálószoba

Hálószobai szín ötletek sárgával

A hagyományos energizáló napsárgával ellentétben a világos pasztell sárga, például a vajas sárga nagyon nyugtató hatású lehet. Valójában a sárgát tartják a második legjobb színnek az egészséges alváshoz. Nyugtatja az idegrendszert, elősegíti a pihenést és a kényelmet. A legjobb, ha ezt a vidám meleg színt semleges tónusokkal, például fehér, szürke vagy fekete színnel tompítja. Az olyan hűvösebb árnyalatok, mint a zöld vagy a kék is csodálatosan passzolnak hozzá.

Elegáns hálószobai ötletek az egészséges alváshoz, pasztell sárga a hálószobához

Hálószobai szín ötletek zölddel

A zöld nagyon organikus szín, és nem terheli a szemet. Ne feledje, hogy környezetünkben mindenhol zöld veszi körül, és milyen megnyugtató. Mindig jó a szemnek és a léleknek, hogy élvezze a természeti tájakat, távol a város nyüzsgésétől. A zöld falfesték segítségével könnyedén bevezetheti ugyanazokat az érzéseket hálószobájába, és élvezheti pihentető esztétikáját. A legjobb, ha mohát vagy olívazöldet választ, és egyesíti sárga, narancs, kék vagy rózsaszín elemekkel.

Elegáns hálószobai ötletek az egészséges alváshoz, modern és természetes zöld

Hálószobai ötletek ezüsttel

Az ezüst általában a luxushoz, a gazdagsághoz és a hírnévhez kapcsolódik. A hűvös fémes szín is a holdfényre emlékeztet, és azt jelzi, hogy ideje aludni. Az ezüst kiválóan kombinálható világoskék -fehérrel, majd nagyon elegánsnak és előkelőnek tűnik.

Elegáns hálószoba -ötletek az egészséges alváshoz luxus modern ezüst színben

Hálószobai szín ötletek naranccsal

Első pillantásra a narancs nem igazán látszik pihentetőnek, hanem éppen ellenkezőleg, élénkít és stimulál. A narancs bizonyos árnyalatai azonban nagyon jó hatással lehetnek rád. A terrakotta és a karamell két tipikus példa. Állítólag a narancs is melegítő és enyhíti az emésztési zavarokat, ami éjszaka is ébren tarthat. Kombinálja hűvös árnyalatokkal, mint a zöld vagy a kék, és más természetes színekkel.

Elegáns hálószobai ötletek az egészséges alváshoz, élénkítő és elegáns narancssárga színben

Hálószobai szín ötletek rózsaszínnel

A rózsaszín nem csak a lányok szobájába való. A rózsaszín természetes nőies árnyalata, mint a babarózsaszín, nyugtató és hangulatjavító, és általában lágy narancssárga árnyalatokkal rendelkezik. A meleg fa színek és a tompa fémes ékezetek különösen csinosak a hálószobában a rózsaszínnel kombinálva. Nem véletlen, hogy a rózsa arany újra divatba jött.

Ezek a divatos hálószoba -ötletek önmagukban nem képesek gyógyítani az álmatlanságot. Végül sok más tényező is hozzájárul az álmatlansághoz, beleértve a fényt, a zajt, a szagokat, az ágy minőségét és a mindennapi stresszt. A hálószoba falainak újrafestése azonban fontos első lépés lehet a nagyon privát hangulat javítása felé.

Elegáns hálószobai ötletek az egészséges alváshoz hálószobában nőies rózsaszín