Stílus, trendek

Helix piercing megszerzése: kockázatok, gyógyítás és ápolás

Helix piercing

A piercing az utóbbi időben egyre modernebbé válik, ezért mutatjuk be nektek az egyik legnépszerűbb típust – a helix piercing -t! Az alábbiakban mindent megtalál, amit az ilyen piercingről tudni kell – hogyan megy a piercing, milyen kockázatokkal, mennyire súlyos a fájdalom, mi a leggyorsabb gyógyulási mód, milyen ellátást igényel stb. remek ötleteket adnak az ékszerek tervezéséhez is. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Helix piercing megszerzése: hogyan kell csinálni?

Helix piercing fül anatómia

Helix piercing eredeti megjelenés

Helix piercing két kis gyűrű

Helix szúró szúró fájdalom

Helix piercing szúrási folyamat

Helix piercing diszkréten kis gyűrű

Helix piercing kis szív

A Helix piercing előnyei és hátrányai

kap egy spirál piercing

Helix piercing modern ötletek szív

Helix piercing egyszerű gyűrű

A piercing Helix egyfajta füllyukasztás, amely a hélixen – az auricle porcos, domború határán – keresztül van rögzítve. Nagyon vonzónak tűnik, és ma már nők és férfiak is viselik. Mivel ez egy úgynevezett porc piercing (mint pl Tragus piercing ez a helyzet), a szúrást nem lehet a fülpisztollyal elvégezni, mint egy egyszerű lyukkal a fülcimpában. Ezért fontos szakembert keresni, ami valójában nem nehéz feladat – a spirál piercing ma már a legtöbb stúdió standard programja. A piercing természetesen elmagyarázná Önnek a kockázatokat és a folyamatot, de ha egy kicsit többet szeretne tudni a témáról, akkor jó helyen jár! És hogyan működik egy piercing a spirálon? Először a fülét alaposan meg kell tisztítani és fertőtleníteni. A lyukasztó megjelöli a szúráspontot a fülcsarnok elején, és speciális fogóval rögzíti a területet, hogy a csatorna szépen egyenes legyen, és a csúszás ne csússzon piercingkor. A fülbe törést általában speciális piercing tűvel ülve végzik. Ez valójában egy hegyes tűvel ellátott műanyag csőről szól – az első piercinget behelyezzük az üregbe úgy, hogy a tű kihúzásakor a csatornába csúszik. Ezzel megmenti a további fájdalmat. Az első piercing általában rugalmas, kiváló minőségű műanyagból készül, és bizonyos ideig viselni kell, mielőtt kicserélik egy “igazi” spirál piercing ékszerre.

Helix piercing – Gyógyítás és ápolás

Helix piercing gyógyítás és ápolás

Helix piercing toll eredeti megjelenés

Helix piercing kis diszkrét

Helix piercing gyűrűk nagyszerű megjelenés

Helix piercing stílusos gyűrű

Talán most azon tűnődik, milyen fájdalmas szúrni egy ilyen piercinget. Valójában a fájdalom a porcszövet átszúrása során valamivel nagyobb a jó vérkeringéssel rendelkező területekhez, például a fülcimpákhoz képest, de nem elviselhetetlen. Normális reakciók a spirál piercing után: enyhe viszketés és nyomásérzet, sebfolyadék -szivárgás, a hélix duzzanata. Mint már említettük, a hélix porcai nem kapnak vért, így a teljes gyógyulás valamivel több időt vesz igénybe a normál sebekhez képest – ha a gyógyulási folyamat jól megy, négy és hat hét között tart, de bizonyos esetekben lehetséges hosszabb időszak – hat hónap és tizenkét hónap között. Még ha hosszabb ideig is gyógyul, ne aggódjon – ez teljesen normális, amíg a seb nem fertőzött. Ennek elkerülése érdekében elengedhetetlen néhány szabály betartása: ne viseljen szoros kalapot, amely nyomást gyakorol a friss sebre; zuhanyozáskor ügyeljen arra, hogy szappan és hab ne kerüljön a piercingre; A kezdeti szakaszban krémek és egyéb ápolószerek nélkül is el kell végezni. Különleges megoldást is kapna a lyukasztótól, amellyel naponta kétszer meg kell tisztítania a sebet. És végül, de nem utolsó sorban – fontos, hogy naponta többször nagyon óvatosan forgassa el a piercinget, hogy ne nőjön együtt a szövetekkel. Mindig mosson kezet, nehogy veszélyes baktériumok kerüljenek a piercing csatornába. Ajánlott továbbá a másik oldalon aludni, amíg a fül teljesen meg nem gyógyul. És amikor ez megtörténik, máris választhat egy remek piercinget ékszerekkel.

Állvány piercing: Egy másik csodálatos lehetőség a piercinghez

A piercing lehetőséget ad arra, hogy a fülét figyelemfelkeltővé tegye

Külső kagyló piercing

Helix piercing ékszerek három csillag

“Labdazáró gyűrű” piercing – biztonságos és gyönyörű

Helix piercing két gyűrűt