Stil

Dizajn noktiju na nogama za ljeto + 5 savjeta za lijepu pedikuru

Dizajn noktiju na nogama za ljeto

Ljeto je vrijeme kada su vam stopala izložena mnogo češće nego ostalih devet mjeseci u godini. Od hodanja bosih nogu po plaži do oblačenja sandala do ljetnog roštilja – nožni prsti često su zaštićeni od cipela po toplom vremenu. Ova povećana vidljivost zahtijeva lijepu pedikuru kako vam stopala ne bi izgledala ravna i zapuštena. Čitajte dalje kako biste saznali kako postići lijepu ljetnu pedikuru s blistavim sjajem i mekim, glatkim stopalima! Nadamo se da ćete uživati ​​u našim ljetnim idejama za oblikovanje noktiju na nogama!

Dizajn noktiju na nogama za ljeto: eksperimentirajte s bojama!

Obojite nokte na nogama sunce žuto

Jedan od najsmješnijih aspekata ljetne pedikure je to što je savršeno doba godine za isprobavanje različitih svijetlih i odvažnih boja. Iskoristite svoju ljetnu pedikuru kao priliku da se oslobodite sjaja aktova, ružičastih i crvenih boja i nanesete neke boje o kojima inače ne biste ni sanjali.

Probajte narančastu, žutu, svijetlozelenu; sve je na stolu za blistavu ljetnu pedikuru. Samo se držite podalje od dosadnog plavog i ljubičastog. Mogli bi se sudariti s vašom kožom i učiniti da vaša stopala izgledaju kao da pripadaju lešu, a ne živom čovjeku spremnom za plažu.

Piling je neophodan

Dizajn pastelno ružičastog sjajnog nokta

Piling je najvažniji element za dobivanje meke, glatke kože spremne za sandale na stopalima. U hladnijim mjesecima, kad su uvijek “zaključani” u cipele, vjerojatno će se pojaviti grube, suhe mrlje, osobito tamo gdje se trljaju o bokove cipela.

Da biste lako uklonili mrtvu, suhu kožu sa stopala, a da ih ne iritirate ili učinite da izgledaju crveno ili grubo, potopite tabane u kupku s toplom vodom dvadeset do trideset minuta. Ovo natapanje omekšava ih i olakšava vam uklanjanje mrtve kože. Zatim upotrijebite kamenčić za plovuć i nježno ga utrljajte u krugovima oko peta, dna i sa strane prstiju ili bilo gdje gdje ste razvili suhe, hrapave mrlje kože za mekan i gladak završetak.

Napravite nokte na nogama za ljeto: navlažite noge

ljubičasta pedikura

Pravilno hidratiziranje stopala još je jedan važan element u održavanju njihovog izgleda svježim i sjajnim za vašu ljetnu pedikuru. Trebali biste uložiti u tešku i nježnu kremu koju možete nanijeti na sva stopala za maksimalnu hidrataciju i njegu.

Izvrstan način za učinkovito i djelotvorno vlaženje kože na stopalima je obilno nanošenje jake hidratantne kreme na sva stopala, a zatim prije odlaska u krevet navucite debele, pahuljaste čarape. Dok spavate, čarape neka budu uključene. Noću navlake za čarape osiguravaju da se krema lakše upije u kožu stopala te je ujutro čini mekom i podatnom.

Odlučiti se za Cvjetni uzorak

Dizajn noktiju na nogama za ljeto sjajne ideje

Što zove ljeto ako ne cvijeće? Cvijeće je svijetlo, lijepo i savršen je dodatak svakoj ljetnoj pedikuri. Ne morate ići u salon da biste dobili lijep cvjetni dizajn na prstima. Lako možete slikati cvijeće na pedikuri kod kuće.

Da biste stvorili jednostavan cvjetni dizajn, obojite nožni prst u svijetlu boju, na primjer bijelu. Zatim umočite zaobljenu glavu igle u lak za nokte jarkih boja. Zatim ga upotrijebite za iscrtavanje pet krugova u obliku cvijeta u sredini prsta. Završite cvjetni dizajn umočivši kraj igle u drugu, tamniju boju. Time pokušavate umetnuti nekoliko malih točkica u latice cvijeta kako biste stvorili središte.

 Ukrasite sjajem

Dizajn noktiju na nogama sa sjajem

Glitter lak izgleda lijepo sa svakom ljetnom pedikurom. Čak i ako niste mislili da ćete svoje nokte ukrasiti sjajnim lakom, isprobajte za ljetne mjesece.

Uložite u prozirni sjajni završni premaz. Ovo je svestrani “lak” koji se može nanijeti na bilo koju boju. Vašoj blistavoj ljetnoj pedikuri dat će privlačan sjaj.

Nadamo se da ćete uživati ​​u našim idejama za oblikovanje noktiju na nogama! Više o trendovskim bojama lakova za nokte za 2021. saznajte ovdje!

Krem bijeli dizajn noktiju na nogama

Dizajn noktiju na nogama sa zlatnim sjajem

Pedikura s francuskim leopardovim printom

Obojite nokte na nogama

ružičasti nokti na nogama

Dizajn noktiju na nogama neonske boje

Dizajn noktiju ružičasti kamenčići

Dizajn noktiju prirodni kamenčići

Dizajn noktiju plave palme

Cvijeće za dizajn noktiju

Dizajn noktiju na nogama cvijeće prekrasnog izgleda

Dizajn noktiju sjaj

Dizajn noktiju ružičasti uzorak zebre

Dizajn noktiju ljetne šarene pruge

Dizajn noktiju bijeli plavi uzorak dlana

Slike dizajna noktiju

Dizajn noktiju na nogama za ljeto

Nokti na nogama boje cvjetni uzorak

Dizajn noktiju na nogama s leptirima

Dizajn noktiju bijele prirode

moderan dizajn noktiju na nogama ljeto

Dizajn noktiju na ružicama s bijelim cvjetovima

kremasto bijeli nokti na nogama sjajni lak

Efekt plavog mramora dizajna noktiju na nogama

Nokti na nogama slikaju ljetne motive more

Sami dizajnirajte motive cvijeća

Dizajn crvenih noktiju na nogama