Smršavite, zdravlje

Gubitak kilograma uz HCG dijetu: Da li zaista djeluje?

Unošenjem HCG -a brže ćete smršaviti

Ako želite smršavjeti, nesumnjivo ste pročitali mnogo podataka o dijetama koje čine čuda. Nažalost, oni nisu prikladni za svaku osobu – ponekad ne postignete željeni rezultat samo zato što ste odabrali “pogrešan” plan prehrane. Stoga je vrlo važno unaprijed znati sve prednosti i nedostatke, kao i moguće rizike dijete, prije nego počnete s njom. Ovdje ćete pronaći detaljan opis HCG dijete, koja je trenutno jako u modi. Što to znači i može li vam plan prehrane doista pomoći da brzo i uspješno smršavite? Odgovore možete pronaći u nastavku!

Što je HCG dijeta i koja su njezina osnovna načela?

Hormon trudnoće HCG pada

Osnovna načela prehrane HCG

ubrizgati hormon trudnoće

Savjeti za mršavljenje ravan trbuh

brzo smršavite za ljeto korisni savjeti

ideje i savjeti za mršavljenje za ljeto

HCG dijetalna aplikacija izvrsna ideja

Rezultati HCG dijete značajno se smanjuju

Dodaci prehrani za mršavljenje s HCG -om

HCG Homon za zdravu kosu i kožu

U HCG prehrani ubrizgava se hormon trudnoće (korionski gonadoptropin). Kao rezultat toga, u tijelu se odvijaju isti procesi kao u pravoj trudnoći – rezerve masti na bokovima i bedrima razgrađuju se kako bi se “fetus” opskrbio hranjivim tvarima. Također se tvrdi da ovaj hormon može smanjiti glad i poboljšati strukturu kose. Je li to doista istina i ako je tako, prehrana također nosi rizike?

HCG dijetu je zapravo prije oko 60 godina razvio engleski liječnik Albert Simeons, koji je svojim pacijentima ubrizgao jednu dozu HCG -a dnevno. Danas se na tržištu mogu pronaći i posebne kapi, pilule, pa čak i sprejevi koji sadrže niske razine hormona. Osim toga, ovaj plan prehrane smanjuje unos energije na samo 500 kalorija dnevno. Ovako ćete vrlo brzo postići željeni rezultat.

HCG dijeta se sastoji od 3 faze

motivacija za mršavljenje i korisni savjeti

učinkovite HCG dijete

brzo smršavite na šećeru

brzo smršavite bez ugljikohidrata

zdrava prehrana više proteina manje ugljikohidrata

brzo smršavite jesti više voća

smršaviti voditi dnevnik

Mršavite uz pomoć hormona trudnoće

HCG dijeta jede puno povrća

HCG dijeta Savjeti za brzo mršavljenje

HCG dijeta, poznata i kao lijek za metabolizam, traje između četiri i šest tjedana. Ako ih želite sami isprobati, trebali biste koristiti proizvode s niskom koncentracijom HCG – lijekovi koji sadrže HCG za mršavljenje nisu dopušteni u Njemačkoj. Plan prehrane sastoji se od tri faze: prva je “faza punjenja”, tijekom koje možete jesti koliko god želite – po mogućnosti masnu i visokokaloričnu hranu. Cilj je prezasićenje tijela i stvaranje želje za zdravijom hranom.

Ova faza traje dva ili tri dana, a zatim dolazi “faza prehrane” koja traje najmanje 21 dan. Kao što sam rekao, dnevno možete unositi samo 500 kalorija. Mast, ugljikohidrati i šećer potpuno su zabranjeni.

U posljednjoj “fazi stabilizacije” unos kalorija se polako povećava i treba postupno ponovno uključivati ​​sve “zabranjene” proizvode u svoj jelovnik. To traje oko 3 tjedna.

Prednosti i nedostaci prehrane; moguće rizike

Nedostaci i rizici HCG dijete

Prednosti i nedostaci HCG dijete

brzo smršavite učinkovite dijete

smršavite brzo zdrava prehrana

Dijeta planira brzo izgubiti 500 kalorija dnevno

Rizik od gubitka težine uz pomoć tableta za mršavljenje

je zdrava shema HCG Diöt

Smršajte uz HCG kapi

Rizici HCG dijete

Najveća korist dijeta je što brzo i primjetno gubite težinu. No, postoje i neki nedostaci koje ne treba podcijeniti. Prije svega, učinak plana prehrane HCG uglavnom je posljedica drastično smanjene količine kalorija. Tipičan dan tijekom režima metabolizma izgleda ovako, na primjer:

Doručak – kava ili čaj bez šećera, 1 žličica mlijeka

Ručak – 100 g nemasnog mesa ili ribe s malo povrća

Večera – kriška tosta s malo voća

Drastično ograničenje na 500 kalorija ne prijeti samo yo-yo učinkom. Strogi plan prehrane može dovesti do nedostatka hranjivih tvari, minerala i masovnih vitamina ako ga se pridržavate dulje vrijeme. Metabolizam se iznimno smanjuje i razgrađuju se ne samo masne naslage, već i mišići. Za usporedbu – Njemačko društvo za prehranu preporučuje smanjenje tijekom dijete na najviše 1000 kalorija.

Kao što je već spomenuto, opskrba hormonom također je problematična, a neki pripravci mogu dovesti do neželjenih nuspojava – uključujući stalno smrzavanje i umor, čak i trombozu ili gubitak kose. Ako na mreži nabavite proizvod s visokom koncentracijom HCG -a, postoji i rizik da će biti krivotvoren, pa čak i opasan.

Možete pronaći više korisnih informacija o metaboličkom lijeku i njegovim pozitivnim i negativnim stranama ovdje. Prije nego što ih sami isprobate, najbolje je potražiti savjet od dijetetičara.