Ruhatárak és előszoba bútorok

Tökéletesen illeszkedő és ötletes: végre rendeljen a megfelelő szekrénnyel

Egy BMU vizsgálat eredményei szerint minden német átlagosan 18 kilogramm ruhát vásárol évente. Ez 50-70 ruhadarabnak felel meg. És ez cipő és egyéb kiegészítők nélkül. Természetesen nem minden ruhadarab lesz a mindennapi élet kedvence, és nem minden ruhadarab lóg a szekrényben. Szekrény – egy régi, de nagyon szép szó, amely idővel valahogy elvesztette jelentését. Pár kampó vagy komód gyakran az egyetlen bútor, amelyet manapság gardróbnak tekintünk a modern folyosón. A cipők, kalapok, kabátok, sálak és egyéb kiegészítők egyszerűen össze vannak csomagolva – jól néz ki, de nem igazán praktikus. Annak érdekében, hogy meggyőzze magát arról, hogy a ruhatárak rendkívül hasznosak, összeállítottunk egy csarnokbútor -választékot, amely jó első benyomást kelt életmódjáról, amint belép a lakásba.

Ruhatár – Nyisd ki az ajtót saját világod felé

Ruhatár - Nyisd ki az ajtót saját világod felé

A dzsekik, cipők és kabátok helyeként szolgál, mint egy terület, ahol felkészülhet az első randevúra vagy a fontos üzleti ebédre. Ez az első dolog, amit lát, amikor kinyitja az ajtót és belép a bejárati területre. A szekrény olyan bútordarab, amely biztosítja a rendet és a funkcionalitást az életünkben. Nem feltétlenül nagy, de praktikusan kell elrendezni. De vajon milyennek kell lennie a tökéletes szekrénynek? Mielőtt az egyik mellett döntene, fontolja meg, hogy hol a legjobb hely az új bútordarabnak, és mit és mennyit szeretne elhelyezni. A kompakt szekrénytől a folyosón a gardróbszobáig a végső helytakarékosságig Ruhatár készlet – Tippjeink segítségével megtalálja az igényeinek megfelelő tárhelyet.

Minden a helyén, szekrénysorral

Minden egy helyen, szekrénykészlettel

Van egy hosszú, sötét folyosója, sok ajtóval, vagy egy kis folyosó, ahol kevés hely van egy hatalmas ruhatár számára? Ez sem szükséges. Ha régi, poros sarkokra gondol, amikor egy ruhatárra gondol, akkor téved, mert ezek az idők a múlté. A modern ruhatár -készlet külön hall bútorokból áll, amelyek tökéletesen összehangoltak, és harmonikus összképet teremtenek a bejárati területen. Még akkor is, ha nincs annyi helye, szétszórhatja az egyes elemeket a szobában. A ruhatár -készlet gyakran kabáthorgokkal ellátott falpanelekből, tükörből és cipőszekrényből áll. Ha további tárhelyet szeretne, ruhásszekrényt is hozzáadhat az együtteshez. Tehát a lakás ajtajának közvetlen közelében mindent megtalál, amire szüksége van a hideg napokra.

Kompakt szekrény vagy egy igazi sokoldalú

Kompakt szekrény vagy egy igazi sokoldalú

Példa egy hall szekrényre, amely egyszerűen fantasztikus! Ez az egyedülálló bútordarab több mindent egyesít Előszobai bútorok egyben. Az egyik oldalon egy teljes hosszúságú tükör található, a hátoldalán pedig kabátját és kabátját akaszthatja fel. És ez még nem minden! A tükör alatt talál egy kis táblát, ahol hagyhatja táskáját, ékszereit vagy kulcsait. Ha minden megtalálja a helyét, akkor rend van! Ezenkívül optimális kialakítása miatt ez a ruhatár teljesen helytakarékos, ezért szinte minden folyosón elhelyezhető.

Rendet teremteni a ruhatárral a folyosón

A minimalizmus nem csak a belsőépítészet trendje, hanem a szekrényre is hatással van. Ehhez azonban kissé szervezettnek kell lennie, és meg kell határoznia egy alapvető szabályt – hagyjon csak néhány darabot minden szezonban, amelyet ténylegesen viselni fog. Nem kell bőrkabát a havas napokra, ugye? Konkrétan ez a szervezet három hónapos ciklusokban, azaz a különböző évszakokban működik a legjobban. Az elv? Rendezze a meglévő ruházatát az évszaknak megfelelően, és adja hozzá a kívánt kiegészítőket, például sálat vagy sapkát, és válassza ki a megfelelő cipőt minden ruhához és az adott évszakhoz. Válasszon olyan ruhadarabokat, amelyek hangsúlyozzák személyes stílusát, és sokféleképpen kombinálhatók. Azokat a piros csizmákat, amelyek idén nem passzolnak a rózsaszín kabáthoz, a következő évre lehet hagyni, például amikor ismét divatosak lehetnek. Annak érdekében, hogy ezt a sorrendet létre tudja hozni, nagyon jól ismernie kell önmagát – mire van szüksége, mi illik a legjobban, és mi felel meg saját stílusának és személyiségének.

Sok ötletes módja van egy szekrény összeállításának, valamint lenyűgözőnek és egyedinek. Engedd szabadjára a fantáziádat, mert csak az elképzeléseid és kívánságaid döntőek a megjelenés szempontjából.

Rendet teremteni a ruhatárral a folyosón

Nyilvánvaló, hogy a rend több helyet teremt minden szekrényben. De van egy mellékhatása is a megfelelő szekrény kiválasztásának – nemcsak a ruhásszekrényét szabadítja fel, hanem a lelkét is! A ruhatárad rendezése sokat elárul a személyiségedről. Aki rendet teremt a szekrényben, és felesleges dolgokkal rendelkezik, boldogabbnak és felszabadultabbnak érzi magát. Van egy mondás, amely mind az életre, mind az életre vonatkozik: „Csak azt tartsd meg, ami boldoggá tesz!” Csak próbáld ki a megfelelő szekrény kiválasztásával.!

Szekrény - bútordarab, amely rendet teremt otthonunkban