Receptek

Készítse el a cupcake fagyit – tippek és trükkök

cupcake alaprecept

A sütemények mindig népszerűek. Ha ízlés vagy preferenciák szerint készítik, gyorsan elfogynak. Ezenkívül egyszerűen gyönyörűek és szinte ellenállhatatlanok. Amikor a sütemények már készen állnak, folytatódik a sütemény készítése. Talán ez a legjobb része az egész sütési élménynek. Ez az édes öntet óriási hatással lehet a desszert ízére, és az elkészítés néha nehéz lehet. Számos módja van a sütemények szépítésére, de ha követed ezeket a tippeket, mindig képes leszel elkészíteni a tökéletes cupcake -cukormázat a cupcakes -hez.

Néhány szó a cupcake fagy történetéről

cupcake vanília cukormáz

Bár az amerikai Hostess Bakery cég 1919-ben már értékesítette első sorozatgyártású süteményeit, a cukros sütemények csak az 1950-es években jelentek meg. Körülbelül ugyanebben az időben jelentek meg a porcukorból, vajból, tejszínből és aromaanyagokból készült különféle vajkrémes öntetek. A modern cukormáz még több összetevőt tartalmaz, mint például gyümölcsvaj, puding, fehérjepor, krémsajt, kókusz, eper és málna püré. A vanília és a csokoládé változatai ma is klasszikusnak számítanak.

Ügyeljen a cupcake fagylalt állagára

muffin rózsaszín cukormáz díszíti

Ha fröccsöntött dekorációt kíván hozzáadni a cupcakes -hez, akkor győződjön meg arról, hogy a cupcake -fagylalt elég merev és képes -e megtartani alakját. Amikor spatulával keverjük, húzzuk fel és formáljunk kis csúcsokat. Ha ezek a hegyek merevek maradnak szétesés nélkül, akkor a fagy kellően vastag. De ha a tippek ismét leesnek, akkor porcukrot kell hozzáadnia.

Minél tovább dolgozik a vajban, annál jobb

recept krémsajt öntet

Használjon hideg vajat. A lágy vajjal ellentétben a hideg vajat az elején hosszabb ideig kell dolgozni. A hideg vaj merevebbé teszi a süteményt, így jobban használható permetezésre. Az öntethez használjon sótlan vajat. Tehát meghatározhatja az ízét.

Használjon magas százalékos tejszínhabot a süteményhez

vaníliás cukormáz recept

A krém krémes és simává varázsolja a süteményt. Ezt az összetevőt tejjel is helyettesítheti, de egy vastag tejszínhabbal extra légbuborékok keletkezhetnek a cukormázban habverés közben.

Próbálja ki ezt a receptet egy vaníliás vajkrémes cukormáz elkészítéséhez

fagyos sütemények

E recept szerint elkészítve a cupcake -fagylalt legfeljebb két napig tárolható a hűtőszekrényben. Mivel ez a cukormáz vajból készül, magas hőmérsékleten megolvad. Ha ez a vajkrém dekorációként és végül egy szabadtéri parti asztalon kerül, ügyeljen arra, hogy ne hagyja kint a tűző napon, különösen, ha a nap különösen forró. Ez a recept elegendő legalább 24 cupcake díszítésére, hogy meglehetősen vastag öntetet kapjanak. A sütemények íze vanília vagy csokoládé, citrom vagy eper, vagy akár vörös bársony süteményből vagy sárgarépa torta tésztából is.

recept sütemények

Hozzávalók:

1 1/2 mérőpohár (3 csomag) sózatlan vaj, hideg.

5 mérőpohár porcukor

2 1/2 teáskanál vanília kivonat

2 evőkanál erős tejszínhab

Készítmény:

– A vajat darabokra vágjuk. Használjon megfelelő keverőt. Keverjük össze a vajat körülbelül 5-7 percig. Ha szükséges, nyomja le a vajat. A vajnak világos színűnek kell lennie.

– Adjon hozzá 2 MB porcukrot és hajtsa össze. A porcukor kis sebességgel beázhat a vajba.

– Adjunk hozzá 2 teáskanál vanília kivonatot és keverjük össze.

– Adjunk hozzá további 2 MB porcukrot, és folyamatosan verjük alacsony sebességgel, amíg a cukor teljesen fel nem szívódik. Növelje a sebességet közepesre, és hagyja a krémet további 3 percig verni.

– Adja hozzá az utolsó 1 MB porcukrot, a 2 evőkanál erősen felvert tejszínhabot és a maradék 1/2 teáskanál vaníliakivonatot. Kezdje alacsony sebességgel, lassan emelje a legmagasabb fokozatra, és hagyja ütni további 3-5 percig, hogy további levegő szívódjon be a fagyba.

Cupcakes sós karamell fagyos

egyszerű vajkrém cupcake cukormáz

csokis cupcakes krémsajt cukormáz

csokoládé cukros recept

karamell öntettel csokis cupcakes

csokoládé cukros finom

Muffin

gyors vajkrém öntet

színes cupcake fagylalt

cupcakes díszítő cukormáz

cupcake öntet receptek

krémsajt cukormáz

eper krémsajt öntet

vaníliás sütemények

csokoládé cupcakes menta cukormáz

levendula fagy

Készítse el a cupcake öntetét

vaníliás cupcake öntet

krémsajtos krém cupcakes

áfonyás cupcakes fagyos

szeder cupcakes öntet

cseresznye vajkrém fagyos sütemények

cupcake öntet krémsajt

krémsajt receptek

cupcake alaprecept

cupcake krém

cupcake öntet

vanília cupcakes krémsajt receptek

vanília cupcakes málna cukormáz

muffin vaj nélkül

cupcakes esküvő

szakács muffin

krémsajt öntet

vanília cupcakes mályvacukor cukormáz

mini cupcakes fagyos

csokis cupcakes öntet

Krémsajtos öntet alapreceptje

csokoládé cukormázas csokis sütemények

recept sütemények

csokimáz

fagyos készítmény

fagyos vanília cupcakes

öntetek

vanília öntet