rasvjeta

Napravite vlastito privjesak: uzbudljiv DIY projekt!

Napravite vlastito privjesak

Prekrasnu atmosferu kod kuće uglavnom stvaraju mali detalji – slika na zidu, šareni ukrasni jastuci, prekrasan buket u vazi … U ovom iznosu nudimo uzbudljivu ideju o tome kako možete ukrasiti svoj stan. Naime – izgradnjom privjeska sami! Dolje ćete pronaći popis potrebnih materijala i mnoge korisne savjete – za najbolji mogući rezultat! Naš lagani zanatski projekt s privjescima od šperploče nije osobito teško ponoviti, ali ako je potrebno, možete zatražiti pomoć od nekog od svojih omiljenih ljudi. Zabavite se s kopiranjem!

Izgradnja privjeska: zanimljiva DIY ideja za vaš dom!

Napravite sami privjesak

Sama izgradnja viseće svjetiljke čini se težom nego što je to u stvarnosti! Slijedite naše savjete za stvaranje prekrasnih ukrasa za svoju spavaću sobu, dnevni boravak ili kuhinju! Atraktivna svjetiljka s privjeskom izrađena od furnira bila bi prava atrakcija u prostoriji i njome možete zadiviti svoju obitelj i goste. I kao što je gore spomenuto, obrtnički projekt ne oduzima puno materijala i truda. Zvuči odlično, zar ne? &# 128578;

Spojite pojedinačne dijelove svjetiljke zajedno

spojite dijelove svjetiljke zajedno

Viseće svjetiljke s jednim ili više privjesaka izgledaju vrlo romantično, a njihovo meko svjetlo može stvoriti privlačan ambijent u svakoj prostoriji. Pojedinačni dijelovi viseće svjetiljke su 4: pomoću nadstrešnice svjetiljke, svjetiljka se montira na strop. Obično ima otvor za kabel. Tekstilni kabel koji se koristi za svjetiljke može imati različit broj žica. S metalnom utičnicom potreban vam je kabel 3 x 0,77 mm2, koji također sadrži zaštitni vodič. Ako je utičnica izrađena od porculana ili plastike, možete koristiti 2-žilni kabel bez zaštitnog vodiča.

Što se tiče izbora utičnice – kao što je već spomenuto, postoje utičnice izrađene od različitih materijala – plastike, metala, porculana … Ako utičnica ima i prsten za podešavanje, možete pričvrstiti i abažur. Konačno, izvor svjetlosti nije manje važan. Različite žarulje stvaraju specifičnu atmosferu u prostoriji. Prije nego odaberete žarulju, razmislite želite li jako ili prigušeno svjetlo u prostoriji.

Objesite viseću svjetiljku

Napravite sami privjesak

Vješanje viseće svjetiljke sa stropa jednostavno je, ali ako nikada prije niste radili na struju, prepustite ovaj zadatak profesionalcima. ovdje pronaći ćete neke korisne savjete o tome kako sastaviti i skinuti svjetiljku. Ako radite sami, pazite da u cijelom stanu nema struje i da su osigurači isključeni. Dolje ćete pronaći upute za naš zanimljiv „abažur“ izrađen od furnira, kojim možete gotovu privjesku učiniti još zanimljivijom!

Izrada abažura od šperploče

Furnirani abažur

zanimljiva svjetiljka od šperploče

Potrebno je samo 45 minuta da napravite lijepu svjetiljku od šperploče, a rezultat je zaista impresivan! Za to su vam potrebni sljedeći materijali:

  • dugi rub furnira od pravog drva (50 m od valjka, širine 24 mm)
  • Kabel za napajanje
  • Držač za lampu
  • Žarulja
  • škare
  • Pištolji za spajanje i spajalice

Najprije izrežite nekoliko traka šperploče – duljine između 50 i 80 cm. Počnite s 3 dugačke trake i spojite ih spajanjem tako da se stvori trokut na mjestu gdje stane držač svjetiljke. Sada spajalicom učvrstite tri trake u držaču svjetiljke. Zatim spojite trake i na krajevima i popravite ih na isti način tako da se stvori kugla. Konačno, trebali biste staviti više traka oko oblika i spojiti ih spajalicom. Kao rezultat toga, dobivate izvornu kuglu koja izgleda prilično atraktivno. Posljednja dva koraka su uvrtanje žarulje i spajanje utičnice na kabel žarulje. Već završeno!

Preporučujemo da trake uvijek spajate dvaput kako bi se pojavili mali križići. Kad biste koristili spajalice u boji bakra, to bi bilo gotovo neprimjetno. Više fotografija i prijedloga za atraktivne svjetiljke koje možete sami napraviti možete pronaći ispod fotografija ispod. &# 128578;

Svjetla za blagovanje blagovaonica

Stilska ideja za staklo za sjenilo

Viseće svjetiljke za užad odlična ideja

industrijske svjetiljke

Privjesna lampa domaća žlica

Viseća lampa sa sjenilom prigušeno svjetlo

Minimalistička visilica

atraktivna okrugla LED svjetiljka

nekoliko visećih svjetala lijep ambijent

originalna viseća svjetiljka koja privlači oči

Abažur od tkanine

Viseća lampa s romantičnim izgledom

Uradi sam šperploča za abažur

Privjesna svjetiljka DIY stilski izgled

Viseća lampa od furniranog abažura

Svjetlo od metalne rešetke privlačna ideja

Viseća svjetla DIY za kuhinju

Svjetiljke s privjescima sami sebi napravite savjete

Viseća svjetiljka koja privlači poglede u prostoriji

Viseća svjetla blagovaonica domaća izrada

Viseće lampe na kuhinjskom šanku

originalne viseće svjetiljke vintage

atraktivan abažur od šperploče

Napravite privjeske od masonskih staklenki

Recikliranje kuhinjskog pribora

Stropna svjetiljka izrađena od boca

Privjesak izrađen od šperploče