Pribor, nakit

Muška narukvica – dodatak modno osviještenog muškarca

glavni4

Naša svakodnevna odjeća uključuje i neki nakit. Za žene kao i za muškarce nošenje nakita je moda. Prekrasne, muške narukvice i nakit daju muškom izgledu dodatni udarac. Cool muška narukvica, prikladna za stil odjeće i prigodu, može biti elegantna alternativa ili dodatak ručnom satu. Umotane kožne narukvice, uska narukvica od srebra ili zlata ili debeli lanci od nehrđajućeg čelika daju muškoj odjeći nešto određeno.

“Stil je ono što stvarate, a ne ono što kopirate”

Kožna narukvica za muškarce - nešto što morate imati!

Svatko, bez obzira na to jesu li žene ili muškarci, ima svoj stil što se odjeće, nakita ili kozmetike tiče. Neki su otmjeni i ekstravagantni, drugi preferiraju jednostavan šik koji je lakše redizajnirati. Za Valentinovo, rođendan ili sličnu prigodu iznenadite svog prijatelja ili partnera elegantnom muškom narukvicom. Muška narukvica može se pokloniti i kao prijateljstvo. Stjenovit, hladan ili ležeran, ovaj nakit za muškarce trebao bi naglasiti vaš stil i učiniti da izgledate zapanjujuće. Minimalističke narukvice izrađene od nehrđajućeg čelika ili filigranske zlatne i srebrne narukvice dobro se slažu s elegantnim izgledom. Savršen dodatak za košulju i kravatu. Trenutno modernom vojnom izgledu odgovaraju hladne, bestidno pletene kožne narukvice tamno smeđih tonova. Ne mogu svi zamisliti šarene narukvice za muškarce. Zašto ne? Muški nakit u boji osobito je popularan ljeti, na primjer s bijelom majicom kratkih rukava.

Muška narukvica – ono nešto izrađeno od nehrđajućeg čelika

Muška narukvica od nehrđajućeg čelika

Hladni materijali poput nehrđajućeg čelika ili srebra vrlo su u trendu i posebno su prikladni za elegantnu poslovnu odjeću. Iako ove narukvice izgledaju robusne i buntovne, sa sobom nose posebnu eleganciju. Muškarcu koji teži elegantnom stilu takav je muški dodatak posebno prikladan dar. Za surferski tip, sportskog i elegantnog muškarca ili cool rockera koji preferira ležerni prerušeni stil, kožne narukvice izvrsna su nadopuna odjeći.

Muška narukvica – hladan kožni nakit za ležeran izgled

Muška narukvica - pletena prava koža i nehrđajući čelik

Oni koji su u trendu trenutno nose uske kožne narukvice koje se mogu dvaput ili više puta omotati oko zgloba. Narukvice za omatanje kombinacijom različitih vrsta kože ili jednostavno nekoliko pojedinačnih narukvica koje se nose jedna preko druge idealne su za ležeran izgled. Uzbudljiv kontrast stvara se uskom narukvicom od srebra ili uzdignutim elementima i biserima od nehrđajućeg čelika.

 Muška narukvica s gravurom – osobni dar od srca

Muška narukvica kao ljubavni dar s graviranjem

Odličan poklon za najmilije koji će zasigurno izazvati entuzijazam. Takvi su darovi znak posebne pažnje i nešto vrlo osobno. Ogroman izbor Muške narukvice dopušta da svijet muškaraca fascinira. Narukvice se mogu ugravirati ne samo kao romantični dar, već i s imenima, inicijalima, životnim motoima ili sprejevima. Uglavnom su gravure posvećene najmilijima, čak i kao suvenir pokojnika za ublažavanje tuge. Kako bi se muška narukvica pretvorila u nešto vrlo posebno, možete dopustiti srcu da govori i dizajnirati narukvicu prema vašim željama. Tako nikada nećete pogriješiti za Božić, rođendan, kao romantični poklon ili kao osobno iznenađenje između njih i obradovati primatelja.

Muška narukvica – individualni način ukrašavanja

Prava koža, vrhunska izrada i rock'n roll

Poseban atribut svake muške narukvice je kopča. Zatvarači su vrlo različiti i obično su uočljiviji od same narukvice. Većina vrsta zatvarača koji se koriste su:

  • Snap zatvaranje – prikladno za kožne narukvice. Gumb koji se gura kroz probušene rupe
  • Metalni zatvarač – ova vrsta zatvarača nudi nebrojenu slobodu dizajna i vrlo je pouzdana i sigurna odluka. Tipični primjeri su karabiner, sidro ili zatvaranje kukom.
  • Magnetska brava – izuzetno sigurne brave. Radi veće sigurnosti, kombinirani su s uvojnim bravama.
  • Učvršćivač u čvor – oba su kraja spojena zajedno. Omogućuje lakše podešavanje duljine
  • Zatvaranje rupa – kod ove vrste zatvaranja kraj se gura kroz dio za zatvaranje. Jednostavna prilagodba veličine

Nakit od narukvice – rokerska srećaMuška narukvica za rokerske tipove

Raznolikost muških narukvica vrlo je velika i svatko lako može pronaći nedostajući naglasak za odjeću. Svaka muška narukvica ima svoj šarm i odgovara jedinstvenoj osobnosti određenoj osobnosti. Odabir materijala za narukvicu pokazatelj je prilike za koju je muškarci nose. Ekskluzivna zlatna narukvica ili ona od srebra, kože, nehrđajućeg čelika ili tekstila, svi ti materijali igraju važnu ulogu u izboru. Važno je da svatko pronađe svoj pribor i uljepša svijet muškaraca.

Kožna narukvica za muškarce