Podovi i pločice

Novi trend: izvrsni tepisi koje apsolutno želite imati!

Turski tepisi bogatih boja stvaraju vezu između tradicionalnog i modernog

Nedavno su turski tepisi u bogatim bojama ponovno postali snažan trend. Dizajneri interijera ih također mnogo više koriste u različitim kontekstima. Posebno su prikladni u prostorijama u kojima postoji potreba za prijelazom iz starog u moderno.

Turski tepisi dobro su izlizani starinski komadi s novom interpretacijom. Oni se sada pojavljuju u šarenim i obilnim nijansama. Pojavljuju se jake sive nijanse, pa čak i crne varijante.

Odlični tepisi koje apsolutno želite imati

izvrsni tepisi blagovaonica kauč

Za dizajnere poput Melanie Coddington, prekriveni tepisi najbolji su način stvaranja snažnih poruka u prostoriji. Oni su moderan oblik starinskih tepiha.

Nedavno su turski tepisi u bogatim bojama ponovno postali snažan trend

moderni veliki tepisi spavaća soba ružičasta

Emily Basham-Hoelscher iz Urbanspace Interiors ima slično mišljenje o turskim tepisima. Po vašem mišljenju, to su prave starine, koje su naravno preživjele kroz vrijeme.

Turski tepisi dobro su izlizani starinski komadi s novom interpretacijom

eklektični sjajni tepisi ljubičasti drveni strop

Sve učinkovitija sredstva za zanimljivije dizajne su nova. Na taj način izvlačite boju iz određenih biljaka kako biste postigli dublje nijanse. Svaki tepih ove vrste može se opisati kao jedinstveno djelo.

Pojavljuju se jake sive nijanse, pa čak i crne varijante

moderan dnevni kauč

Na sljedećoj slici mogu se vidjeti besprijekorni natpisi raznih turskih tepiha u odgovarajućim prostorijama!

Jake ružičaste i nijanse ljubičaste dodaju boju u gore naznačenoj prostoriji. Patchwork uzorci osiguravaju fragmentirani dizajn vrlo velikog tepiha.

Svaki tepih ove vrste može se opisati kao jedinstveno djelo

sjajni tepisi eklektičan dnevni boravak

Ovi tepisi dobro se uklapaju u svaki ambijent. U tradicionalnim kontekstima možete se lako upisati zbog njihovog drevnog podrijetla. Njihovi ukrasi i povijest stvaraju jedinstvenu atmosferu.

Njihov je učinak također nevjerojatan u modernim okruženjima. To duguju svojoj obojenoj, grafičkoj prirodi i pozivanju na prošlost.

 Ovi tepisi dobro se uklapaju u svaki ambijent

izvrsna blagovaonica sa sagovima

Čvorovi vašeg starinskog tepiha trebali bi biti na površini. U protivnom može doći do ove kontrakcije.

Dizajner Coddington govori o smaragdno zelenom tepihu na slici. Interakcija s tkaninama i tapetama je izvrsna. To je potpuno uspješno i izbjegava se “razmazan” učinak.

Smaragdno zeleni tepih

sjajni tepisi dnevni boravak zeleni

Osim toga, kvaliteta je vrlo visoka i tepih ne mogu pokvariti kućni ljubimci i djeca. Prekrasna nekretnina za ovu obiteljsku kuću!

Ovaj tepih pogodan je za dnevnu sobu

sjajni tepisi crnožuti

Dizajnerica interijera Shirley Meisels obožava ovaj tepih iz nekoliko razloga. Sviđaju joj se boje i kako se slažu s okolnim namještajem. Tvore uzbudljiv kontrast modernom namještaju.

Ljubičasti tepih

sjajni tepisi ljubičasti

Ovi su tepisi vrlo korisni za ulazna područja jer vrlo učinkovito skrivaju prljavštinu.

Dizajn spavaće sobe s tepihom

odlični tepisi spavaća soba bijela

Basham-Hoelscher naglašava trajnost ovih tepiha, što je posljedica pamuka. Samo kupaonice i vanjski prostori nisu prikladni za to.

Interakcija s tkaninama i tapetama je izvrsna

moderni veliki tepisi dnevni boravak zeleni

Volite li i namještaj i elemente dizajna starinskog izgleda? Mnogi ljudi osjećaju isto, ali rijetki se pitaju zašto. Činjenica da je stvar stalna dokazuje njezinu kvalitetu i ima duboku kulturnu vrijednost. Ovo je izvrstan način da obogatite domaću atmosferu.

Jake ružičaste i nijanse ljubičaste dodaju boju u gore naznačenoj prostoriji

sjajni tepisi šareni

Bi li se takav tepih uklopio u vašu kuću, i ako da, gdje?

Melanie Coddington

Interijeri urbanog prostora

Shirley Meisels

Callaway Architects, LLC, Reiko Feng Shui Dizajn interijera, Elad Gonen & Zeev Beech, Coddington Design, Shirley Meisels, Linda McDougald Design | Razglednica iz Paris Home, RugSpecialist.com