Podovi i pločice

Marazzi pločice – inovacija u keramičkim pločicama

Iskustvo i inovativnost, kreativnost i dizajn, tradicija i kultura, strast za keramikom i svijest o okolišu snage su Marazzijevih pločica koje definiraju stambene prostore od 1935. godine stvarajući kombinaciju estetike i visokokvalitetnih materijala.

Ideje za dizajn porculansko kameno posuđe – zbirka Burlington

Marazzi ima elegantnu dnevnu sobu

S više od 3500 proizvoda izrađenih od porculanskog kamena, kristaliziranog kamenog posuđa i pločica s jednim pečenjem, te mozaika, mramora, granita i prirodnog kamenja u različitim veličinama, bojama, debljinama i površinama, Marazzi može brzo reagirati na različite potrebe uvjeti životnih prostora i suvremena arhitektura.

Danas se Marazzi pločice ne koriste samo za podove i zidove stambenih zgrada; zahvaljujući izvrsnim tehničkim i estetskim svojstvima, sve se češće biraju za uporabu u javnim prostorima i u velikim arhitektonskim projektima.

Podne i zidne pločice s jedinstvenim dizajnom

Marazzi kuhinja s pločicama

Marazzi već desetljećima razvija nova područja primjene keramike za tržište. Marka Marazzi Tecnica pruža arhitektima i proizvodima izvrsna tehnička svojstva, kao i stalno rastući raspon rješenja za arhitekturu iz Divizije Marazzi Engineering.

Specijalizirana za proizvodnju i prodaju porculanskog kamena i keramičkih pločica za okomite i vodoravne površine s velikim opterećenjima, Marazzi Tecnica je više od 20 godina željeni izbor arhitekata i dizajnera kada se radi o realizaciji velikih projekata ili izgradnji zgrada koje zahtijevaju materijale s izvrsnim tehničkim svojstvima: tvrdoća, otpornost na habanje, mrlje i klizanje, jednostavno čišćenje velikih površina i estetika zapravo su glavne karakteristike proizvoda Marazzi Tecnica.

Narodna kolekcija Marazzi pločica nadahnjuje efektnim bojama

Marazzi kuhinjska kolekcija pločica

Inženjerski odjel Marazzi podržava industriju planiranja i građevinarstva kroz razvoj sustava podnih i zidnih obloga za unutarnje i vanjske prostore, osobito povišene podove i ventilirane fasade, stručnjacima u industriji nudi rješenja po principu „ključ u ruke“, instalaciju, adaptaciju, istraživanje i vodu. rezanje gredama od posebnih materijala.

XLstone serija je bezvremenska kolekcija podnih pločica

Kolekcija blokova pločica Marazzi

Estetsko istraživanje oduvijek je bilo jaka točka u asortimanu pločica Marazzi.

Zapravo, Marazzi je prvi odgovorio na potrebu da keramičke pločice postanu arhitektonsko obilježje. Odgovornost za stvaranje proizvoda bila je u rukama vodećih dizajnera.

Od svog prvog partnerstva s Giom Pontijem, koji je 1960. godine stvorio pločicu s četiri krivulje koja je u povijesti dizajna otišla pod imenom “Triennale”, Marazzi je nastavio uspostavljati važna partnerstva. Marazzi se također povezao s vrhunskim imenima iz svijeta mode, na primjer, Biki, Rabanne e Forquet i s imenima iz svijeta arhitekture – Adalberto Dal Lago, kako bi proučavao trendove u različitim zemljama i razvijao ekskluzivne proizvode u internim istraživačkim laboratorijima.

Zbirka Burlington Marazzi pločice

Koncepcijom i dizajnom proizvoda koordinira i upravlja Centar za dizajn Marazzi Group u suradnji s odjelima za prodaju i marketing, pod koordinacijom odgovarajućeg korporativnog menadžmenta.

Proces istraživanja sastoji se od analize tržišnih trendova i ukusa potrošača. Cilj je pokupiti potrebe potrošača i pretvoriti ih u stilski dizajn i specifikacije proizvoda.

Istodobno, laboratorijski tehničari također koriste eksperimente za pretvaranje oblika, površina, boja i ukrasnih motiva u prototip koji se predstavlja odbačenom proizvodu. On ocjenjuje cijeli projekt i predaje “karticu proizvoda”, dokument koji ukazuje na najvažnije kvalitativne i kvantitativne karakteristike novog proizvoda. Zatim slijedi sljedeća faza u provedbi projekta.

Zidne pločice u mnogim varijacijama boja

Marazzi pločice žute boje

Kolekcija Materika je serija zidnih pločica satenskog betona. Nova reprezentativna veličina 40 x 120 jamči veći vizualni kontinuitet u zidnom dizajnu, dok paleta boja, inspirirana prirodnim nijansama betona, pokušava u potpunosti izraziti svojstva ovog keramičkog materijala. Trodimenzionalne strukture i ukrasne pločice nadopunjuju kolekciju stilskom dosljednošću i jednako su prikladne za kupaonice, kuhinje i dnevne sobe.

kupaonske Marazzi pločice

Essenziale je velika, tanka i jaka keramička zidna obloga, nova serija “bijelih” pločica, u skladu s “totalnim bijelim izgledom” u dizajnu interijera. Kolekcija Essenziale izražava ovaj koncept proširujući upotrebu Bianca na dvije različite površine: sjajnu i baršunastu.

Zbirka betona Concreta

zbirka coventgarden

Kolekcija Marazzi denver

Dnevna soba XLstone Marazzi

Kolekcija Evolutionstone

Marazzi pločice folk

narodna zbirka plavi marazzi

plavi marazzi

narodna zbirka u ljubičastoj boji

zidne pločice ljubičasti marazzi

narodna zbirka žuta

narodno zeleno

Marazzi kuhinjske pločice zelene

podne pločice staništa

pod u dnevnoj sobi izgled drveta

Dnevna soba Evolutionstone

kuhinjske pločice

zbirka kupaonica

kupaonica svijetla

Dnevna soba siva

vanjske pločice

Kašmirski svijetli tonovi

Kvarcitno tlo

Mystone pločice

Inovacija pločica Marazzi

pietradibrera pločice

Marazzijevo drvo

Kolekcija Progetto triennale

Marazzi-tile-sistem-e17

Marazzi pločica sistemn

Estetika kamenih ploča od pločica

stambeni prostori iz zbirke terramix

Porculansko kameno posuđe Treverkage

Treverkcharme keramičke pločice

Treverkchic arhitektura

zbirka drva u dnevnoj sobi

Treverkever proizvodi

Zbirka drva za pločice

Tvrdoća Treverkmade Treverktime otpor klizanja

Dizajnerske pločice

drveni izgled spavaće sobe marazzi

šarene pločice

Marazzi u dnevnoj sobi

slike siva Xlstreet