Podne pločice

Metro pločice za kupaonicu ili kuhinju

Dobro osmišljeno i savršeno do posljednjeg detalja? Život u klasičnom stilu nije za svakoga. Nova domačnost, međutim, inspirirana je industrijskim šikom i pruža neobičan, ali ultra moderan izgled. Sada se često govori o urbanom životu, iskorištenom izgledu ili eleganciji metroa. Pogledajmo novi trend! Možda i ovdje možete otkriti nove ideje za svoj dom.

Temelj za novo uređenje i stil stanovanja prvenstveno pružaju prostrani, svjetlom preplavljeni stanovi u potkrovlju s visokim prozorima. No, čak i manji stanovi u starim zgradama mogu optički imati koristi od ovog trenda. Međutim, prije nego što ga zaista možete postaviti, osnovni zahtjevi moraju biti točni i moralo je doći do obnove. Možete se osloniti na različite materijale. Osim tradicionalnih drvenih podova, beton također igra važnu ulogu u stilu Metroa. U kupaonici i kuhinjskom prostoru, međutim, može se postaviti u trenu uz pomoć tzv Metro pločice shvatiti.

Metro pločice za trendi ambijent

nove metro pločice za kupaonicu

Ovaj novi izgled pločica za kuhinju i kupaonicu odiše modernim urbanim štihom i najbolji je dokaz da čak i neobično može brzo postati moderno. Za entuzijaste neki od Metro pločica su pravi kolekcionarski predmeti i sinonim za način života pun živosti. Postavljeni pojedinačno u kuhinji, oni su pravi i nadasve ukrasni plijen. Osim toga, njihovi predstavnici malog formata mogu se koristiti kao elegantne sitnice. Ove neobične uporabe također čine Metro pločicu posebnom.

Prije svega, međutim, njihovo je podrijetlo neobično. Kao što naziv govori, izvorno dolazi iz podzemlja razgranatih stanica podzemne željeznice, gdje život doista pulsira u špicu. Njihov je dom u velikim gradovima poput Pariza, Londona ili New Yorka. Vremenom i zbog vidljivog trenda prema retro stilu, metro pločice sada su konačno ušle u privatni sektor.

metro pločice u različitim veličinama i bojama

Ovisno o formatu i veličini, može značajno odrediti ukupni dojam prostorije. U svojstvu kuhinjske pločice, na primjer, ovaj izgled nudi savršenu pozadinu za nekonvencionalne interijere. To je posebno vidljivo kada postoji kuhinja s blagovaonicom – zajednička soba, središte obitelji, ako želite. Za mnoge je takva soba novi dnevni boravak – jednostavno želite da izgled bude pravi. Ovisno o modelu i boji, Metro pločica donosi prekrasnu mješavinu: ležernost u kombinaciji s malo industrijskog dizajna, dašak purizma i, što je također moguće, neke poželjne tragove upotrebe koji su tu da ispričaju svoju priču. Za neke metro pločice slojevi boje koji su upravo pahuljice uzorci su za najljepše, nekonvencionalne strukture.

Kao robusna keramika ili keramička proizvodnja, Metro pločica također ima mnoge praktične prednosti. Robustan je, izuzetno jednostavan za njegu, vodootporan i higijenski. Prskanje umaka od rajčice ne smetaju joj ništa više od mrlja od masti.

kombinirajte crvene i sive metro pločice

Ova raznolika optička i praktična svojstva jednako su učinkovita u kupaonici. I ovdje Metro pločica nudi dobro, ali prije svega izvanredno oblaganje zidova! Međutim, ako je kupaonica vrlo mala, možete eksperimentirati s suptilnijim dizajnom. Ponekad miks samo treba fino podesiti. No, ako ima dovoljno prostora, ovu kupaonicu možete položiti po cijelom području. Bilo oko umivaonika, u tuš kabini ili u kadi – Metro pločice pravi su dragulj za svaku kupaonicu s individualnim šarmom. Omotavaju sobu u vrlo posebnu atmosferu koja ne odgovara baš tipičnoj udobnosti nalik stošcu. Hladno, ali ne hladno, jednostavno, ali ne strogo, industrijski, ali nekako i ugodno – ovo je vjerojatno najbolji način za opisivanje kupaonice opremljene Metro pločicama. Budući da je stil panela tako jednostavan, također se dobro slaže s mnogim kupaonskim dodacima, a također može razbiti i druge smjerove trendova na zanimljiv način. Samo pokušajte. Iznenadit ćete se kako prirodno metro pločica unosi besprijekoran šarm starih industrijskih zgrada i vratila podzemne željeznice u vaša četiri zida!

 metro pločice u drvenom izgledu

Opremite kupaonicu metro pločicama

ideje za pločice u kupaonici

metro pločice oko kade

moderne metro pločice za kupaonicu

svijetle metro pločice za kupaonicu

odlična kombinacija pločica za kupaonicu

kupaonske pločice u smeđoj boji

trendi ideje za kupaonske pločice

ideje za dizajn kupaonice

drvene pločice za kupaonicu

Opremite kupaonicu suvremenim kupaonskim pločicama

crne metro pločice za kuhinju

kombinacije pločica za stan

nove pločice metroa

moderan namještaj za kupaonicu

kupaonski namještaj s metro pločicama

moderan ambijent za kupaonicu

lijepo uredite kupaonicu