Pločice

Mozaik s gumbima u kuhinjskom i kupaonskom namještaju

U članku bi naš urednički tim htio predstaviti dizajn zida i poda koji je, prema statistikama, jedan od najpopularnijih elemenata dizajna za mnoge obitelji u 2018. godini. Mozaik s gumbima uvijek nudi zanimljiv i jedinstven izgled. Ima široku primjenu, osobito u kuhinjama i kupaonicama, zbog čega se danas želimo baviti najnovijim dizajnom.

Površina s mnogim prednostima i savršenim izgledom!

ideje i savjeti mozaik na gumb

Mozaik s gumbima može se koristiti i u kuhinjskom namještaju?

Područja primjene mozaičnih pločica smatraju se svestranima i iz tog razloga želimo započeti s kuhinjom. Mozaik s gumbima pruža privlačan pogled izdaleka. Naša prva ideja izazvala je mnogo rasprava diljem svijeta – višebojni mozaik s gumbima.

Stražnji zid kuhinje idealan je za mozaik s gumbima. Mnoge obitelji preferiraju površinu za jednostavno održavanje izrađenu od “gumba” kao zaštitu od prskanja. Stražnji zid kuhinje smatra se savršenom alternativom uobičajenim varijantama koje dobro poznajemo – aluminiju i akrilnom staklu. Dizajn motiva pomoću kombinacije boja mozaika na gumbima također može biti izvrsna ideja. Pustite mašti na volju i kreativnost!

Budući da je plava boja namijenjena wellness područjima, mnogi vlasnici kuća skeptični su prema toj ideji. No krajnji rezultat je dizajn koji sa sobom donosi puno stila i karaktera. Na prvom mjestu odabiru se dvije do tri svijetloplave nijanse mozaičnih pločica. Budući da je kuhinjski vrh najvažniji element kuhinje, boju stražnje stijenke kuhinje od mozaika s gumbima trebali biste optimalno uskladiti s bojom radne ploče. Ljubitelji dizajna smatrat će bijelu kuhinjsku radnu ploču i svijetloplavi mozaik s gumbima dobro rješenje za njihov budući dizajn kuhinje.

Bijele, sive i crne boje alternativa su paleti plavih boja. Razlog tome je što su mnogi kuhinjski aparati izrađeni upravo u ovim bojama i s njima najbolje pristaju sive ili bijele pločice mozaika. Još jedna prednost mozaika sa sivim gumbima je površina za jednostavno održavanje.

Sive boje izgledaju luksuzno u kuhinji

Mozaik ideja i savjeta

Mozaik s gumbima u kupaonici

Mozaik pločice okruglog oblika također su prikladne za zidne i podne dizajne u kupaonici. Svaka linija savršeno je oblikovana zahvaljujući visokokvalitetnoj proizvodnji. Prema statistikama, sve se više ljudi odlučuje za dizajn poda i zidova s ​​mozaikom na gumb u kupaonici.

Uz savršeno oblikovane spojeve mozaika s gumbima, još su vam otvorene mnoge mogućnosti dizajna. Postoje dvije varijante kada je u pitanju projektiranje spojeva – bijela i crna. Prva se opcija smatra najpopularnijim rješenjem, jer bijela boja osigurava da su pojedinačni “gumbi” dobro oblikovani. Bez bijele žbuke izgled neće privlačiti znatiželjne poglede tako izdaleka, ali dizajn i dalje ostaje privlačan.

Ujednačena kombinacija boja spojeva i gumba vrlo je često dizajnirana u crnoj boji. Potreban vam je optimalan dizajn rasvjete koji može istaknuti crnu površinu mozaičnih pločica!

Ako još uvijek niste pronašli odgovarajuću ideju, ne brinite, jer naš urednički tim htio bi vam predstaviti najnoviju galeriju slika. Neka vas inspiriraju najnoviji dizajni vašeg kuhinjskog i kupaonskog namještaja!

Osjećaj mora u kupaonici!

Mozaik s gumbima za kupaonski namještaj

Brzo i jednostavno organizirajte spa centar!

kul ideje za uređenje kupaonice

Klasika u kupaonici: bijela i crna!

pločice u crnim idejama

Bijeli oblici pružaju atraktivan izgled

Mozaik pločice u unutrašnjosti kuhinje

Odaberite kreativne oblike za kupaonicu

  Ideje za mozaik s gumbima u kupaonici

Mala područja s mozaikom na gumbima? Da molim !

mali dijelovi s mozaikom na gumb

Stvorite luksuznu kombinaciju boja u kupaonici

Kombinacija boja s mozaikom na gumb

Nova i atraktivna ideja za svaki dizajn kuhinje

Mozaik pločice u unutrašnjosti kuhinje

Bijele linije savršeno su oblikovane

Wellness područje s mozaikom

Dizajn podova i zidova s ​​mozaikom na gumb u kupaonici

Ideje za mozaik s gumbima u kupaonici

Izgled mozaičnih pločica stvara mnogo znatiželjnih pogleda

Ideje i savjeti u kupaonici

Želite li atraktivan dizajn kuhinje?

Mozaik pločice u unutrašnjosti kuhinje

  Svijetloplavi mozaik s gumbima opušta u kupaonici

Kupaonski namještaj kao spa centar

Plava se brine za dizajn wellness prostora u kupaonici

savjeti s mozaikom

Odaberite hladne kombinacije boja mozaik pločica

Ideje za mozaik s gumbima u kupaonici

Crna u kupaonici s 3D efektom!

mozaik s gumbima u crnoj boji