Padlólapok

Ezek a legszebb csempe trendek 2021 -re

A csempe igazi sokoldalú. Hihetetlenül sok tervezési lehetőséget kínálnak a saját négy falhoz, és pusztán vizuális és nagyon praktikus előnyökkel is rendelkeznek. Az idő múlásával a kerámia nemcsak bebizonyította egyediségét, hanem néhány innovatív fejlesztést is tapasztalt. Manapság még több csempe alkotás létezik, amelyek meggyőznek mesés kialakításukkal, és még nagyobb tartósságukkal és könnyű gondozhatóságukkal. Idén is új, izgalmas csempe trendeket várunk, és azokat, amelyek hosszú távúak. Az alábbiakban felsoroltuk a legszebbeket és legnépszerűbbeket az Ön számára. A megfelelő csempe bármilyen irányzatban megtalálható számos kiváló minőségű csempegyűjteményben, például ezekben Csempe Outlet Hannover.

Ipari elegáns

A városi hangulat és az ipari báj valamikor ezelőtt meghódította életterünket. Az egyenes vonalak és az egyszerű felületek szürke, bézs és fekete színben biztosítják a tisztaságot és a kellemes harmóniát. A beton-cement megjelenésű csempék ezért egyre népszerűbbek, és sok belsőépítész és építő még mindig kedveli őket. A rozsdaoptika, a tégla és a fém is egyértelműen a divatos stílus része, és egyre gyakrabban látható csempéken. Innovatív, csúcskategóriás anyagként a porcelán kőedények még nagyobb figyelmet kapnak. Mindenekelőtt kiváló ellenállással és sokoldalúsággal rendelkezik, ha modern fal- és padlóburkolatokról van szó.

csempe trendek 2021 ipari elegáns

Nagy méretű csempe

Az XXL trend a csempék tekintetében nem éppen friss, de idén is szenzációt okoz. Nem csak a négyzet alakú csempe, hanem a fekvő formátumú és extrém méretű csempe is igazán divatos. Még vizuálisabbá teszik a fürdőszobákat és a konyhákat, valamint a nyitott lakótereket. A nagylelkűség felszabadító érzése terjed. A nagy formátumú csempék szinte nem létező illesztései még jobban megerősítik ezt a hatást, különösen akkor, ha tónusonként fugázva vannak..

Betonoptika xxl csempe trendek 2021

Etnikai megjelenés

Ha egy kicsit játékosabban szereti, vagy szeretné kielégíteni állandó vándorló kedvét, a csempézett felületek divatos etnikai megjelenésben a tökéletes megoldás. A színes marokkói minták, amelyek a hagyományos, kézzel készített cementcsempék előtt tisztelegnek, a legnépszerűbbek. Azonnal elvisznek minket a marrákesi éjszakai piacra, vagy hagyják elménket vándorolni egzotikus sivatagi utakon. A történelmi motívumok és más ötletes, organikus minták jelenleg is nagyon népszerűek, és különösen a bohém stílus szerelmesei keresik őket.

csempe trendek 2021 marokkói minták

A márvány régóta kedvenc

A nemes anyag lenyűgözi időtlen kifinomultságát, és mindig okkal volt a királyok és nemesek státuszszimbóluma. Szerencsére most már meghívhatjuk otthonunkba a márvány összetéveszthetetlen erezetét és kiváló minőségű megjelenését is. A cserépből, kőedényből vagy porcelán kőből készült modern csempe lehetővé teszi, hogy ne csak a padlón, hanem a falakon is élvezhesse az egyedi megjelenést. Nemcsak klasszikus fehér és szürke színben, hanem pompás zöldes árnyalatokban vagy mélyfekete színben is kaphatók, az Ön igényeinek megfelelően, miért ne aranyszínű erekkel.

csempe trendek 2021 márvány

Vissza a természetbe!

Az igazi puristák és a természet szerelmesei viszont nem annyira a gazdagságot, hanem az egyszerűséget és a természetes megjelenést kedvelik. A 2021 -es csempe trendek között ez különösen észrevehető a természetes kőből és fából készült értékes felületeken keresztül. Ezeket nem csak vizuálisan lehet érzékelni, hanem haptikusan is érezni lehet. A kék és zöld árnyalatok, valamint a homokkő jelenleg teljesen divatosak, és élénk, ugyanakkor megnyugtató egyensúlyt biztosítanak a szobákban.

csempe trendek 2021 fürdőszoba fa megjelenés

Relief lapok

Az úgynevezett 3D csempe minden helyiségbe hozza a kívánt dinamikát. A kiválasztott domborzat még élénkebbé és érzékibbé teszi a falakat és a padlót. Optikai csalódás, amely teljesen más szintre emeli az élő felületeket. A modern domborművek a teljes felületen csempézhetők, vagy csak ékezetként állíthatók be. Itt is számtalan kivitel, minta és formátum közül választhat, és csempékkel megteremtheti különleges álmai hangulatát.

csempe trendek 2021 dombormű

Az új vagy állandó csempe trendektől eltekintve nagyon egyértelmű tendencia figyelhető meg, és nem csak a burkolólapok tekintetében. Ami az életet és a berendezést illeti, az egyéniség és a jólét a legfontosabb trendek, amelyeket mindannyian egyre jobban értékelünk. Tehát merítse a szükséges inspirációt a legújabb és legszebb csemperajzokból. És végül válassza ki azt, amelyik a legjobban tetszik, és amely a maximális jólétet biztosítja.

jó hangulatú csempe trendek 2021