Padló és csempe

Díszítse otthonát patchwork lapokkal

Patchwork csempe eklektikus konyhaDíszítse otthonát patchwork lapokkal

Ez persze nem őrült megoldás, de nagyon okos. A szokatlan csempe energiát és játékosságot kölcsönöz a falaknak, a munkafelületeknek és a padlónak

Tetszik a patchwork stílusú padló? Ezt a hatást otthon is elérheti. Ehhez különböző formájú és színű mintákat kell kevernie a falon.

Ennek eredményeként elragadó eredményt fog elérni a hagyományos marokkói és mediterrán művészetekhez kapcsolódóan.

Különböző formájú és színű minták a falon

Patchwork csempe konyha fal

Igen, így van: ez a módszer lehetővé teszi az összes kedvenc színének és mintájának egyidejű használatát.

Hol használna ilyen kombinációt? Talán a konyha hátsó falán, a bejárat előtti padlón vagy a kopott asztalfelületen? Mindenki megfordul, hogy megnézze ezt a műalkotást!

A mintás kubai csempe keverékének köszönhetően ez a denvari konyhasarok gyönyörűen díszített. Művészi és vidám kollázs került a hátsó falra. Csodálatosan oldja a szigorú szimmetriát a szobában. A hátsó fal tökéletes helynek bizonyult ehhez a kollázshoz. Ez a műalkotás ott gyönyörűen néz ki, de semmiképpen sem feltűnően.

A mintás kubai csempe keverékének köszönhetően ez a konyhasarok csodálatosan díszített

Patchwork csempe hagyományosan konyha

Egy kis tipp: A konyhában a csempe megfelelő színének kiválasztása nagyon fárasztó feladat lehet. Ennek oka többek között a túlzott színek. A patchwork fal sok árnyalatot tartalmazhat egyszerre, ezért jó kiindulópont a színes kialakításhoz. Hatásuk alapján utólag dönthet a konyhában lévő további színárnyalatokról.

A színeknek meg kell egyezniük egymással

Patchwork csempe lépcső

Csodálatos megközelítés lenne az azonos méretű négyzet alakú lapok kiválasztása. Ezek színeinek meg kell egyezniük egymással. Erős és vidám megjelenést érhet el, és ez remekül kombinálható a fehér háttérrel és a padlóval. Az ilyen dekoráció nagyban hangsúlyozhatja mind a modern bútorok, mind a gazdaságos berendezések hatását, és drámai lendületet hozhat létre.

A patchwork fal sok árnyalatot tartalmazhat egyszerre, ezért jó kiindulópont a színes kialakításhoz

Patchwork csempe eklektikus étkező

2. tipp: A hagyományos és nem annyira hagyományos tervezési megoldásokban mintázott csempe porcelán, terrakotta és cement viaszfestéssel vásárolható meg. A formatervezést kézzel lehet előállítani és festeni, vagy géppel felvinni.

A hagyományos és nem olyan hagyományos tervezési megoldásokban mintázott csempék porcelán, terrakotta és cement formájában vásárolhatók viaszfestéssel

Patchwork csempe mediterrán padló

Ebben a példában egy meglehetősen hagyományos, a francia stílust idéző ​​patchwork stílust látunk, mintás és kicsi porceláncsempékkel. Ha azonos színű csempéket választ, akkor is sok színhangot kever, anélkül, hogy zavaró és divatos színárnyalatokat használna.

Az ilyen dekoráció nagyban hangsúlyozhatja mind a modern bútorok, mind a gazdaságos berendezések hatását

Patchwork csempe asztali szék mosogató

3. tipp: A mintás csempék különböző vastagságúak. Keresse meg az Ön számára megfelelő csempéket. Ha valaha cserélnie kell őket, akkor biztosan szüksége lesz egy azonos típusú cserépre. Összeállítasz egy patchwork üzemet egy teljesen új konstrukcióhoz? Beszélje meg tervezőjével, hogy a kínált csempe szabványos, esetleg egy kicsit vastagabb vagy vékonyabb.

A mintás csempék különböző vastagságúak

Foltos csempe fürdőszoba

A kerámia és a terrakotta csempe nagyon vékony. Ez később nehézségeket okozhat a szekrények vagy más szerkezeti részletek használatakor.

A lépcső tökéletes hely a terrakotta burkolólapok elhelyezésére. Ezt csodálatosan illusztrálja az itteni példa. A mintás csempék erős üzenetet közvetítenek. A nézőponttól függően eltérő hatásuk is van. A patchwork hivatkozást hoz létre a belső térre is.

A konyhában a csempe megfelelő színének kiválasztása nagyon fárasztó feladat lehet

Patchwork csempe konyha

4. tipp: Természetesen először meg kell értenie az egyes lapok pontos kontextusát. Tehát ne szeressen a padlólapokba, mielőtt nem biztos abban, hogy pontosan erre a célra készültek. A túl finom csempe nagyon könnyen eltörhet a padlón.

A fenti képen egy jeruzsálemi kávézót pasztell színű csempék ábrázolnak. Ezek különböző árnyalatokat, méreteket és mintákat mutatnak. A megjelenésük érdekes, de nem őrjít meg. Mellesleg nézőként nem lehet semmilyen mögöttes sorrendet vagy szabályt látni a kombináció tekintetében.

Ez önkényes művészet! Modern és szép, nem??

Szeretné megtudni, hogy hány különböző színű, méretű és mintájú csempét fog használni vásárlás előtt? Ezután először készítsen grafikai előkészítést a számítógépen. Előzetesen gondosan rendezze el mozaikját a kedvenc csempékből, és adja át a mesternek. Így garantált a tökéletes eredmény, és elkerülheti a nem kívánt félreértéseket.

Természetesen először meg kell értenie az egyes lapok pontos kontextusát

Patchwork csempe hálószoba

Egy ilyen színes patchwork, mint a bal oldali képen, egyszerűen feldobja és élénkíti a hangulatot. Ezenkívül felkelti az emberek figyelmét, és soha nem felejtik el ezt a látványt. Ez a padló egyértelműen túlterheli a teret. Ez nekem is valami lenne, de valószínűleg egy kis fürdőszobában működne a legjobban. Dolgozhat szűk folyosókon vagy konyhákban is.

5. tipp: Kíváncsi vagy, hogy hány mintát és színt használhatsz egy sikeres patch -art létrehozásához? Erre nincs egyértelmű válasz. A kívánt hatástól függ. Tapasztalatból csak ezt mondhatom: A véleményem szerint a lenyűgöző kombinációk 10 vagy majdnem tíz elemet tartalmaznak. Így igazán önkényes megjelenést érhet el. Ez vizuális teret teremt a különböző minták és színek között.

Egy másik hely, ahol különböző csempékkel kísérletezhet, a szabadtéri területeken található. A brazil udvaron található beépített konyhasziget könnyen tisztán tartható. Ez is a csempe egyik legnagyobb előnye.

A bal oldali kép egy újabb művészi önkény eredményét mutatja a fürdőszobában. Nézze meg az élénk színek egyedülállóan eklektikus keverékét ebben a manhattani apartmanban! Szépen néz ki, nem?

Szereti a patchwork munkákat, de fél attól, hogy túl széles területet fed le velük? Ezután ezzel a módszerrel tervezzen kisebb területet azonos típusú lapokkal. Ez egy csodálatos műalkotás abban a gyönyörű konyhában, ill?

Olyan színes patchwork akarat feldobja és élénkíti a légkört

Patchwork csempe

Még a patchwork csempe csíkja szegélyként vagy díszítő keretként is szuper modern és elegáns lenne. Nézze meg a példát!

A fenti képen a formák és színek mesés kombinációját látjuk. A csempe nagyon jól néz ki ebben a négyzet alakban, de használat előtt tisztában kell lennie az esetleges elsöprő hatással nagyobb területeken..

Felfrissíteni szeretné a szobát, vagy nagyon színesné varázsolni az elejétől? Nem zavarja Önt vagy vendégeit nagyobb területeken a patchwork lapok elsöprő hatása? Szeretnél merész lenni, és teljesen patchwork csempével tervezni egy szobát? Aztán népszerűvé válik egyes emberek körében, mások utálják. Ezt érti, ugye?

Vagy talán van egy kis szobája, amelynek határait csak díszíteni szeretné? A patchwork burkolólapok felhasználási területei szélesek!

Engedje szabadjára fantáziáját, és tervezze meg házát egyedi módon!

Tervezési platform

www.LUXURYSTYLE.es

Filmore Clark

Angol örökség házai Texasban

Sara Rivka Dahan

Marco Antunio

TURETT KOLLABORATÍV ÉPÍTÉSZETEK

CIR

Geologica áruház

Iris Ceramica

Terrazzo csempe

Terrazo csempe