Padló és csempe

Praktikus és modern betoncsempe

Mint minden padlóburkolat, a betonnak is számos előnye van, amelyeket a vízvezeték -szerelők és az értékesítők tolakodóan próbálnak reklámozni. Az előnyök mellett azonban számos hátrány is van, amelyek különösen a betonlapok bizonyos helyeken történő használatához kapcsolódnak. Ezért fontos megérteni a beton jó és rossz oldalát, mielőtt eldöntené, hogy legeltesse -e a padlót, vagy hogy csupasz vagy kezelt betonnal menjen egy adott helyre.

A betonlapok egyik pozitív tulajdonsága: tartósság

modern betonlapok

Tartósság: A betonlapok rendkívül kemények és rugalmasak, és ellenállnak a nagyon nehéz berendezések, például személygépkocsik, teherautók, targoncák és egymásra rakott dobozok nyomásának. Ez az oka annak, hogy a beton olyan népszerű anyag a kemény munkákhoz kereskedelmi területeken, például garázsokban és raktárakban.

A tartósság azt is jelenti, hogy az anyag nehezen sérül meg. A magas sarkú cipők, a bútorlábak és az állati karmok nem karcolják meg a felületet. A leesett hangszerek miatt sem kell aggódnia.

Bár lehetséges a betonfelület hámozása vagy karcolása, általában elég keményen kell dolgoznia a siker érdekében.

Minőség az innováció révén

betoncserép projekttel kapcsolatos gyártás

Könnyen karbantartható: A betonlapok tisztán tartása minimális karbantartást igényel. Ezeket 3-9 havonta le kell zárni vagy viaszolni kell, a forgalom intenzitásától függően, hogy a védőréteg a felület felett maradjon. Használhat semleges mosószert a padló rendszeres tisztításához. Különösen makacs foltok esetén kék betét használható.

Környezetbarát: A legtöbb esetben egy beton aljzat már létezik egy másik padlóanyag alatt. Ez azt jelenti, hogy a betonpadló beépítése valójában csak az összes eltávolítása, amit rá tettek. Mivel nem állítanak elő új anyagot, nincs szén -dioxid -termelés vagy az erőforrások kimerülése.

Környezettudatos épület

beton csempe terasz

Sokoldalú: Mindaddig, amíg a beton sima, lyukaktól, ütődésektől és hibáktól mentes, később bármilyen padlófelületet lefedhet. Ez nagy szabadságot biztosít a tervezéshez a jövőre nézve. Felhívjuk figyelmét, hogy a beton és az új anyag között alátétet kell elhelyezni.

Tartós: A tömített és megfelelően karbantartott betonpadló korlátlan ideig tarthat. Még kereskedelmi alkalmazásokban is évekig képes túlélni nagy forgalmi körülmények között. Ez pénzt takarít meg, és ezzel egyidejűleg az új padlóburkolatok rendszeres telepítésének gondja is.

Betonlapok: a modernitás anyaga

beton csempe nappali

Testreszabási lehetőségek: Amikor a legtöbb ember a betoncsempére gondol, csúnya szürke haszonelvű felületekre gondol, éles göröngyös textúrával. A modern betonkeverék fejlődése és ennek a sokoldalú anyagnak a beállítása azonban sok tervező számára lehetővé tette a színek és textúrák végtelen változatosságának elérését.

Bizonyos esetekben a színezőanyagot közvetlenül a betonba keverik a födém elhelyezése előtt. A már lerakott padlók esetében a felületet vagy savval festheti, vagy megfelelő festéket vagy festéket használhat. A betonra vízálló latex festékkel is lehet festeni.

A beton textúrája a telepítési folyamat során kisimítható. Alternatív megoldásként dekoratív textúrájú mintákat is lehet faragni a felületbe, amikor még szárad. Lehetőség van arra is, hogy az anyagot fényesre csiszolja, vagy maratja, hogy mesterséges csempehatást hozzon létre.

betonlapok kívül

A BETON CSEMPEK HASZNÁLATA

Keménység: Ennek az anyagnak az erőssége és tartóssága is teherré válhat. A betonpadló felülete nagyon kemény. Ha megbotlik és elesik, valószínűleg megsérül. Az ezekre a felületekre dobott tárgyak is nagyobb valószínűséggel törnek vagy repednek. Ezért ezek a padlók nem ajánlott gyermekek vagy idősek által látogatott területeken.

Kényelmetlen: A beton keménysége emellett kényelmetlenné teszi, hogy hosszú ideig rajta álljon. A beton nem adja meg magát, és ha kénytelen hosszabb ideig rajta állni, lába érezni fogja a sztoikus köves testtartás haragját..

betoncserép kert

beton csempe szürke megjelenés

A betonlapok találkoznak a természetes kővel

betoncsempe hangulatos

beton csempe étkező

a betonlapok szebbek

beton csempe konyha

beltéri betonlapok

beton csempe művészet

lapos betonlapok

betoncsempe sötétszürke, de modern

betoncsempe klasszikus padlóanyag

betoncserép finom betonlapok

hagyományos betoncsempe

sima betoncsempe

beton csempe cementből készült csempe

élénk megjelenésű betonlapok

betoncsempe és fű

betoncsempék magán lakóterületeken

betonlapok nagyok

betoncsempe relaxáció

pasztell árnyalatok

betonlapok kívül

beton csempe népszerűsége a beton megjelenés

betoncsempe padlómegoldás

betonlapok kombinációja fával

beton csempe medence szélén

Betonlapok minőségi termékek

betonlapok lakóterekhez

betonlapok nagyon nagy betonlapok

a betonlapok szürkén élnek

beton csempe terasz

beton csempe nemes megjelenés

hatszögletű csempe

szép betonlapok

praktikus betoncsempe

betonlapok lerakása

betoncsempe fantasztikus terasz

beton csempe egyre népszerűbb a beton megjelenés

betonlapok A gyönyörű padlólapok

betonlapok, mint elpusztíthatatlan kőedények

a betoncsempe vonzó

betoncsempe 3D ötletek

betoncsempe praktikus tervezői megoldások

beton csempe fürdőszoba