óvoda

Rendet teremteni az óvodában

rendelés a gyerekszoba fali polc játszószobájában

Rendelés az óvodában – Irányítsd a rendetlenséget a játszószobában

Ha gyerekei vannak, tudni fogja: vonzódnak a játékokhoz, mint a mágnesek a fémhez. Ha nem teszi meg a megfelelő intézkedéseket, akkor nemcsak a Barby -ház lesz teljesen rendetlen, hanem a sajátja is.

De van egy jó hírünk az Ön számára: Van néhány egyszerű intézkedés, amellyel kézben tarthatja a rendetlenséget otthon, és a gyerekek annyi játékkal engedhetik ki a gőzt, amennyit csak akarnak, de otthon újra rendben lesz. viszonylag könnyen helyreállítható.

Mindenekelőtt illessze össze a megfelelő kosarakat az otthoni kulcsfontosságú helyeken, legyen az a játszószoba vagy a nappali. Szeretné tudni, hogyan kell csinálni??

A projekt: Rendet teremteni az óvodában a játékok tárolására szolgáló tartályrendszer létrehozásával

Miért? A legjobb módja annak, hogy óvodáját rendben tartsuk, ha minden játéknak megfelelő helyet biztosítunk.

A gyermekszoba berendezése téma szerint: Legyen külön kosár minden játék típushoz

rendelés a gyerekszobában fali polc rattan kosarak játszószőnyeg

Kire van szüksége pontosan? A polcok falának felállítása vödrökkel csodálatos DIY projektnek bizonyulhat. De vannak nagyobb projektek is, ahol új bútorokat kell vásárolnia, vagy méretre kell készítenie. Fordulhat professzionális szervezőhöz vagy bútortervezőhöz. Sok esetben azonban rendes ácsot is felvehet.

Cikkünk mai tanácsadóját hívják Lisa Hershman.

Ami a költségeket illeti, az érintett összegek nagyon eltérőek lehetnek. Ezt mondja. Minden költségvetéshez talál tervezőt, de ez tükrözi a felhasznált áruk minőségét is. A játékok kosárrendszere nagyon érdemes befektetésnek bizonyulhat, ha szakembert vesz fel. Ennek az az oka, hogy a legtöbb esetben olyan tárolóhelyeket használnak, amelyeket egyébként nem használnának.

A játékok kosárrendszere nagyon érdemes befektetésnek bizonyulhat

rendelés az óvoda fali polcán rattan kosarak játékok

Hogyan csinálod:

Hershman azt állítja, hogy a kosarak megválasztása gyakran a legfontosabb. Gondolnia kell a gyerekek szükségleteire. A vödröknek alacsonynak és tisztának kell lenniük ahhoz, hogy a kicsi lássa, mi van benne. Vegyük példának a matt műanyag zacskókat. Mindent bele lehet tenni, de ugyanakkor tisztán látni, mi van benne.

Játszanak a kicsik a felnőttek által is használt szobákban? Válasszon átlátszatlan vödröket, amelyek minden korosztály számára alkalmasak.

Hershman határozottan javasolja a nyitott, fedél nélküli kosarak használatát. Véleménye szerint ezek nagyon kényelmesek a tisztítás szempontjából. Amikor a gyerekek kicsik, a kosarakat alacsony helyen kell elhelyezni, ahol könnyen elérhetik őket. Ily módon a gyerekek könnyen hozzájuk férnek, és bizonyos körülmények között ismét eltehetik őket.

A szülők gyakran panaszkodnak, hogy gyermekeik nem takarítanak. De valójában könnyebben rávehetné őket, ha a kosarak elérhető távolságban lennének.

Ebben a helyiségben a Natasha Barrult Design cég egy egyszerű konzol asztalt átalakított a gyermekjátékok tárolására. Kosarakat integráltak oda, amelyek sokféle korosztály számára alkalmasak.

Gyermekjátékok tárolója

rendelés a gyerekszobában tálalószekrény fa játékok vödör

A rattan konténerek emelt esztétikájúak, és illeszkednek a különböző típusú dekorációkhoz. Hershman gyakran alkalmazták ezt a megoldást olyan helyiségekben, amelyeket gyermekek és felnőttek is használnak. Ha azonban átlátszatlan vödrökkel rendelkezik, amelyek hasonlítanak, címkézni kell őket. Ha a kicsik még mindig nem tudnak olvasni, akkor képeket és szimbólumokat is használhat.

Nak nek Hershman a magasabb polcokat és egységeket olyan játékok tárolására használja, amelyekre ritkán van szüksége, vagy amelyeket csak felügyelet mellett kell használni.

A rattan konténerek esztétikusak

rendelés az óvoda falipolcán rattan kosarak játékok óvoda

Hershman azt mondja, hogy szereti az asztali címkéket rugalmasságuk miatt. Ebben a helyiségben a nagyobb szobrászati ​​elemeket (a lovakat) és a játékokat saját dobozukban (játékok) osztották szét. A kisebb tárgyakat, például a teaparti tartozékait és az autókat átlátszatlan vödrökbe gyűjtötték, és táblákat kaptak.

Ha a gyerekek még mindig nem tudnak olvasni, a színekkel való kódolás rendkívül hasznos lehet a szülők számára. Itt fontos, hogy helyesen válasszon színeket a különböző tárgyakhoz. Ezzel például rögzítheti a különböző tulajdonosokat. Például a nővérnek lehetnek rózsaszín, a testvérének pedig kék tárgyai.

Lányoknak rózsaszín, fiúknak kék

rendelés a gyerekszobában fali polc játszószoba játékok színes

A tárolóedények nagyon különböző anyagokból készülhetnek. Semmiképpen nem korlátozódik a vászonra és a rattanra. Hershman ötletet ad a festett dobozokból egy kézműves boltban, ahol blokkokat és legókat gyűjthet.

A projektben horganyzott lemezlemezeket használnak. Egy nagyon érdekes és jól átgondolt projekt valósult meg

rendelés a gyerekszobában fa polc játékok vödör

New Yorkban hol Hershman általában működik, nagyon gyakran nehéz helyet találni a doboz típusú konténerek számára. Megoldásuk: puha és keskeny tárolóegységek. Elhatározta a hordtáskákat, amelyek az ott található tárgyak típusával vannak kötve. Ezután az ajtó hátsó oldalára akasztják. Bár a szülőknek kicsit nehézséget okoz, hogy le kell venniük a táskákat a horogról, és segítenek kitisztítani őket, ez nagyszerű megoldás.

Egy másik okos megoldás – felcímkézett hordtáskák 

rend az óvoda ajtajának zsebeiben, tele játékokkal

Hershman azt mondja, hogy a mobil munkaterület nagy előnye a következő projektnek, amelyet megvalósított. Gyakran régimódi kosarakat használ a kerekekkel való mosáshoz. Nagyszerű ipari megjelenésük van, és sokat kaphat abból a képességükből, hogy szobáról szobára mozoghatnak.

Szerinte az ötlet egy régi iskolai piros autó használatára egyszerűen “zseniális”

rendelés a gyerekszobában fali polc kosarak játszószoba kocsik könyvekkel

Néha olyan nagy volumenű darabokkal kell foglalkoznia, amelyek nem mindig alkalmasak. Használhat dobozokat, amelyek elején nagy festmény található. Pontosan ezekben helyezkedtek el nagy tárgyak ebben a szobában. Tehát nem kell a kisebb dolgokat valahol fent elhelyezni, mint általában. Mert ezt gyakran azért teszi, hogy a nagyobbakat a földön hagyja.

Dobozok nagy festményekkel az elején

rendelés az óvoda falán design táskák tele játékokkal

Lisa Hershman figyelmeztet arra, hogy a játékok zárt ajtók mögé történő elhelyezésének módja a gyermekek elfelejtéséhez vezethet. Ez a módszer ezért különösen jól működik az idősebb gyermekeknél. Ezzel a módszerrel különösen fontos a címkékkel történő rögzítés.

Ezután egy szobát látunk, amelyet több generáció közös használatára hoztak létre.

A nyitott szekrényhez festményfüggöny került

rendelés az óvoda fali polcán játszószoba függöny

A projekt tipikus időtartama: A vödrök hozzáadása a meglévő polcokhoz közel sem olyan hosszú. Valójában néhány héten belül megteheti. De ha új egységet épít, az akár hat hetet is igénybe vehet.

Engedély szükséges: nincs / a legjobb idő a projekt megvalósításához: bármikor

rendelés a gyerekszobában szekrény játszószőnyeg szőnyeg csempe

Hershman utolsó két tanácsa

Legyen őszinte önmagával vagy a felbérelt szakemberrel. A projekt csak így képes pontosan kielégíteni az Ön igényeit és gyakorlati segítséget nyújtani. Ha elkészült, nem tudja megváltoztatni.

Továbbá mindig tartsa be ugyanazt a stílust kosarak vásárlásakor. A szoba felső polcain található rattan kosarak nagyon különböző formájúak, de mindegyik ugyanabból az anyagból készült. (Amanda Miller Design Studio szerint az Oak Parkban)

Az első lépés a legnehezebb:

A kezdet gyakran nehezebb, mint az egész munka. Ezért ebben is szeretnénk Önnek segíteni. Gondolja át alaposan azokat a helyeket, ahol a gyerekek szívesen játszanak, és gondosan mérje fel az Ön által biztosított területeket és vödröket. Ha lehetősége van rá, feltétlenül kérjen tanácsot szakembertől.