óvoda

Faltervező gyerekszoba lányoknak – mi látható a lány szobájának falain?

A gyermekszoba kialakítása népszerű téma nálunk, mert egyszerűen el vagyunk ragadtatva a modern gyermekszoba funkcionalitásától és gyönyörű megjelenésétől. A felnőttek nagy jelentőséget tulajdonítanak a látványos belsőépítészetnek, és a gyermekszoba berendezése sok erőfeszítést és időt igényel. De azt mondanánk, hogy egy szép gyerekszoba sok erőfeszítés nélkül lehetséges. Csak menjen egy divatos faltervezéshez! Cikkünk középpontjában ma a lányok gyerekszobájának faltervezése áll. Szeretné megnézni?

Faltervező gyerekszobai lányok – merüljön el a lányok kényes világában 

fal design gyerekszoba lány kétszínű fal design pasztell színek

Kinek kell ténylegesen döntenie a lány szobájának faltervezéséről? Ha a szobát csecsemő vagy kisgyermek foglalja el, magától értetődik, hogy a szülők kedvükre tervezik a falakat. De ha a gyermek kicsit nagyobb, vagy ha egy tinédzser szobája, akkor a felnőtteknek figyelembe kell venniük a lányok kívánságait.

A nap végén ez az ő kis királyságuk! Így valóban végtelen lehetőségei vannak egy gyönyörű gyerekszoba kialakítására lányoknak. Gyakran előfordul, hogy a falak mesés történetet mesélnek el … Ha a szobát egy kicsit semlegesebbre kell tervezni, ezzel szemben az egyszerű faltervek, például a csíkos minták jó megoldást jelentenek. Nos, ennek mi kell?

Színes és szórakoztató faltervezés kislányoknak

fal design óvoda lány fal matricák dobja párna minta

Fal design óvodai lány gyönyörű mintákkal és sablonokkal

Valójában, ha egy lány szobájának faltervezésére gondol, intuitív módon aranyos mintákra gondol, amelyek romantikus hangulatot teremtenek a szobában. Különösen ügyeljen arra, hogy semmit ne vigyen túlzásba a fal tervezésekor. Mert ha figyelembe vesszük a többi klisét, talán minden lány szobája hasonlít egy hercegnő szobájához, minden tartozékkal és a tipikus faltervezéssel. De egy modern gyermekszoba lányoknak sokkal egyszerűbb faltervezéssel kapcsolódhat a hercegnőkhöz. Mit jelent például a buja tapéta? Vagy talán inkább egy matricát szeretnél a kis hercegnőd nevével?

Az egyszerű, de feltűnő faldekoráció lenyűgöző

fal design gyerekszoba lány bagoly név matrica virágok

Egyszerű faltervezés vagy szokatlan falidekoráció

Néhány gyermek és szülei az egyszerű faltervezést részesítik előnyben, mások különösen nagy értéket tulajdonítanak az eredeti faldekorációnak. Ha egyszerűen csak le akarja festeni a lány szobáját, akkor inkább a meleg színeket vagy a modern pasztell tónusokat részesítse előnyben. Ha azonban a falak némileg szembetűnőbbek és ezért nagyon egyediek, több lehetőség közül választhatnak. Modern falfestmények, gyönyörű dekoratív füzérek és vonzó fali dekorációk tökéletesek erre a célra. Engedje szabadon kreativitását!

Stílusos faldíszítés az ifjúsági szobában

fal design óvoda lány deco ötletek fal művészet szőnyegek

Tervezzen egy hangsúlyos falat a lány szobájában

Azt tervezi, hogy a lány szobáját kopottan elegánssá teszi? Vagy talán vintage hangulatot szeretne hozni ehhez? Akkor inkább az ékezetes falat választja, ahelyett, hogy az egész belső teret egyetlen stílusban tervezné. A virágmintás ékezetes falak vagy az úgynevezett pöttyös minták különösen tetszetősek. A tapéta kiváló alternatíva a lányok szobájának falaihoz. Biztosan élénk és színes tapintásúak lesznek! Az ékezetes fal is nagyszerű módja a helyiségek elválasztásának.

Virágok, virágok és még több virág …

fal design gyerekszoba szokatlan fal design színes virágos

Ifjúsági szoba lányoknak

A lányok számára ifjúsági szoba kialakítása valójában különösen nehéz feladat! Mivel a tinédzserek gyakran meggondolják magukat, és ez szinte lehetetlenné teszi az állandó faltervezést. Ebben az esetben különösen kreatívnak kell lennie a faldekorációval. A legjobb, ha a szoba falainak kialakítását a lányára bízza, ahogy neki tetszik. Egyébként a lányok tinédzser szobáinak falán sok poszter és fotó található. Népszerű faldísz a fotokollázs. Mert itt a legfontosabb, hogy kifejezze saját egyéniségét.

Berendezze a lányok szobáját modern és hangulatos módon egyszerre

fal design óvoda lány lány szoba rózsaszín árnyalatok

Egy lányszoba kialakítása igazi öröm, a végén hangsúlyoznánk! Különösen, ha a faltervezésről van szó, nagy szabadsága van a kreativitáshoz és a különböző dekorációs ötletek gyakorlatba való átültetéséhez. De ne felejtsük el a legfontosabbat: egy lány szobájában tükröznie kell lakójának kilétét. Tehát tervezze meg az óvoda falait a lánya preferenciái szerint!

A geometriai fal némi dinamizmust kölcsönöz a belsőépítészetnek

fal design gyerekszoba lány geometriai fal design friss fal dekoráció

A vörös csillagok elvarázsolják a lányok szobájának falait

fal design gyerekszoba lány piros csillagok gyermekszoba design piros ékezetek

fal design gyerekszoba lányok kombinálják a lágy színeket

fal design gyerekszoba lány lágy pasztell tónusok sok tartozék

fal design gyerekszoba lány gyönyörű színek egyesítik a gyerekszoba tervezési ötleteit

fal design óvoda lány skandináv design

fal design óvoda lány falmatricák neve

fal design gyerekszoba lányok meleg színek szín design gyermekszoba falai

fal design óvoda lány szürke falak fal dekoráció