Obrtničke ideje

Dekoracija od jelenskog roga – imitativni ukrasni predmeti za izradu sami

jelenski rog ukras deko rogovski ukras jelen

Dekoracija od jelenskog roga za aktiviste za prava životinja!

Postoje tendencije koje se ne mogu zanemariti. Takvi su, na primjer, vegetarijanski život, potraga za očuvanjem prirode, ali i naša ljubav prema životinjama te uvjerenje da životinje imaju stvarne i duboke emocije poput nas.

U tom smislu mnogi ljubitelji umjetnosti pravog lovca kritizirani su zbog namještaja u kući.

Njihov odabir također bi mogao izazvati mnogo negativnih reakcija. Može se dogoditi da jedan ili drugi posjetitelj nerado dolazi u vaš dom.

Ideja za ukrašavanje ljubitelja životinja

dekoideen deko rogovi deko deko

No znači li to da biste trebali učiniti bez ukrasa od jelenskog roga? Danas vjerojatno više nemamo moralno pravo okrutno se ponašati prema životinjama. Imamo dovoljno aditiva i znanja kako bismo nadoknadili potrebe za proteinima kroz drugu hranu.

Čak i kad bismo htjeli nastaviti jesti meso, mogli bismo se psihički i fizički dobro odnositi prema životinjama. Barem tako nisu patili, čak i ako postanu sirovine.

Lijepo postupanje sa životinjama u konačnici je jako dobro i za nas. Kaže se da se s genima i mesom strah od životinja prenosi u nama. Priznali mi to ili ne, većinu nas zanimaju stare lovačke priče i mitovi. Zato ih volite integrirati u vlastiti život.

No, kao što je to slučaj s proteinima u vegetarijanaca, više ne moramo ubijati životinje kako bismo kod kuće doživjeli čari ukrasa od jelenskog roga. Ne želimo o tome detaljno govoriti, već ćemo vam pokazati neke smislene primjere.

Silueta jelena na dasci

jelenova glava zidni ukras jelenski rogovi djelo jelenova glava dekoracija

Neka duh jelena vlada vašim domom. U rustikalnom okruženju možete nasloniti drvenu dasku na zid i obojiti je u bijelo te je ukrasiti likovima jelena. Dakle, ionako izgledate suvremeno, ali i poštujete tradicionalnu ruralnu atmosferu.

Ovdje vidimo srodnu ideju, ali ovaj put oblik je mnogo neutralniji nego prije.

Izrežite rogove jelena od starog materijala

jelenski rog deco jelenova glava zid deco deco

Imate li stari materijal, lim ili nešto drugo što biste htjeli koristiti na inovativan način? Samo ga želite koristiti kao ukras, ali ne znate koji bi motiv bio pravi? Možda je vaš stan na selu ili se želite pozabaviti šumskom ili božićnom temom? U svim, ili barem u mnogim slučajevima, mogli su se izabrati rogovi jelena.

Bacite jastuke

baciti jastuke jelenski rog deco jelenova glava deco

Želite li ukras od jelenskog roga napraviti u minimalističkoj verziji? Pogledajte ovaj primjer ovdje. Ovdje sve izgleda tako skandinavski i nordijski. Također jako dobro na mjestu.

Ljubav prema fotografiji

zidna dekoracija jelenova glava jelenski rogovi ukrasna dekoracija rogovi

Takva klasična ljepotica iz svijeta fotografije! Klasičan u izboru boja, motiva i vrsti prikaza u obliku triptiha. Možete li smisliti nešto bolje za žućkaste nijanse od ovih jelenskih rogova? Autor ovdje može ponuditi ukrase najbolje vrste.

Pletenje jelenskih rogova ukras

rogove deco jeleni rogovi deco jelenja glava deco

Volite li plesti različite vrste figura? Zašto ovaj put ne biste isprobali dizajn glave jelena? Pogledajte ovaj model! To je veliki uzor, zar ne??

Je li to slika?

jelenski rog ukras dekoracija deko deko

Ovdje vidimo, kao i u nekim primjerima od ranije, prikaz siluete jelena na površini izrađenoj od drvenih traka. Ali imate sjajnu pozadinu u plavoj boji i bijelu figuru. Sada bolje pogledajte: trake su također obojene!

Tako možete napraviti ukras od jelenskog roga u bilo kojem obliku i u bilo kojoj boji. Također možete birati između ogromnog broja različitih nijansi. Dakle, ukras pristaje gotovo svakom ambijentu.

Međutim, takav bi ukras poslužio kao žarište unutar urbanog i modernog stana. Stoga morate pronaći referentne objekte koji zajedno čine smislenu temu. Na ovaj način integrirate cijelu stvar u jednu ideju i objekt će izgledati luksuzno i ​​ujednačeno.

Skulptura od papira

deko jelenski jelenski rogovi deko jelenova glava zidna dekoracija

Možda vam slikovni prikaz nije dovoljan i voljeli biste imati skulpturu životinja kod kuće? Ne mora čak ni biti skupo. Netko tko može dobro raditi s papirom mogao bi to učiniti od kartona ili nekog drugog jeftinog materijala.

Priča za laku noć

dekoids deko deko deko deko deko deko deko

Kako usrećiti djecu? Mali predmeti koji pretvaraju prostor u nešto poput očaravajuće zemlje čudesa svakako mogu pomoći u tom pogledu. Tema jelena doslovno se može iznijeti na stol kao ovdje. Može vam poslužiti kao priča za spavanje!

 Odlična ideja za dobrodošlicu vašim gostima

deko deer deko rogovi jelenski rogovi ukras

   Jelenski rogovi od gipsa

jelenski rog ukras ukras trešnje

Zidna naljepnica ideja je ukrasa prilagođena životinjama

zid deco deko jelenski rog deco jelen deko

Ove rogove jelena također možete sami napraviti od kartona?

Jeleni rog-ukras-zidna-dekoracija-jelenova glava-ukras

Freske u različitim nijansama boja

jelenske glave ukrasi jelenski rogovi ukrasi ideje za zidnu dekoraciju

Ovu svjetlucavu dekoraciju vrlo je jednostavno napraviti

jelen glava zidni ukras deko jelen jelenski rog ukras

Kako vam se sviđa ova cvjetna ideja?

jelenova glava zidni ukras ideje ukrašavanje zidova jelenski rog ukras

Vrlo prikladan ukras jelenskog roga

ideje za zidnu dekoraciju jelenski rogovi ukras ukrasni rogovi