Obrtničke ideje, uradi sam, Uskrs i proljeće

Izrada uskršnjih darova: 25 kreativnih ideja za vaše omiljene ljude

Uskršnji darovi prave vaze

Uskrs dolazi za manje od dva mjeseca i možda želite iznenaditi svoje najdraže ljude za blagdan? Ako je tako, došli ste na pravo mjesto! U ovom ćemo vam članku pokazati kako možete brzo i jednostavno sami napraviti male uskršnje darove – za svoje prijatelje, supružnike ili djecu. U nastavku se nalazi 25 kreativnih ideja koje biste mogli oponašati ili samo koristiti kao izvor inspiracije. Nadamo se da će vam se svidjeti naši prijedlozi! Zabavite se s rukotvorinama i provedite prekrasan Uskrs!

Napravite osobne darove za Uskrs

Napravite uskršnje darove od tkanine

Uskrsni darovi stvaraju DIY ideje

Uskrsni darovi čine figure od filca

Uskrsni darovi tinker svijećnjaci ljuske od jaja

Napravite uskršnje darove od papira

Napravite uskršnje darove od gline za modeliranje

Uskršnji darovi čine staklenku s marmeladom

Pripreme za Uskrs najčešće su povezane s uređenjem stana i, naravno, bojanjem jaja. Ali vrijedi misliti i na naše najdraže ljude – domaći poklon za festival definitivno će im zagrijati srce. Djeca su naravno najveći ljubitelji iznenađenja i definitivno bi bili sretni od srca. Iz tog razloga vam ovdje pokazujemo kako sami možete napraviti originalne uskršnje darove. Naših 25 ideja lako je oponašati, ne oduzimaju puno vremena i potrebni su vam samo jeftini materijali poput papira, kartona za jaja, komadića tkanine, olovaka u boji i ljepila – ali dar je osoban i jedinstven. Pogledajte fotografije i zadivite se!

Izrada uskršnjih darova za djecu

Napravite uskršnje darove od ručnika

Tinker uskršnji darovi zeko presavijena tkanina

Slatki zečići prave uskršnje darove

Uskršnji darovi čine kolačiće od zečjih ušiju

Uskršnji darovi čine uskršnje kolačiće

Napravite uskršnje darove i zamotajte slatkiše

Napravite uskršnje darove od građevinskog papira

Djeca izrađuju darove za Uskrs

Pokrećite i zamotajte uskršnje darove

Napravite uskršnje darove, ispecite kolač

Uskrsni darovi stvaraju originalne ideje

Izrada uskršnjih darova nije težak zadatak – najvažnija stvar zapravo su vaša vlastita mašta i kreativnost! Na primjer, šalice s jogurtom možete pretvoriti u smiješne uskršnje zečiće – sve što vam je potrebno je nekoliko guglih očiju, filca i ljepila. Sada kada ste ukrasili šalice (kao što je prikazano na gornjoj fotografiji), možete ih napuniti slatkišima i gotovi ste – imate savršen uskrsni dar za djecu! Ako možete šivati, također je dobra ideja napraviti uskrsne zečiće od starih čarapa – sve što vam treba je vata za punjenje, veliki gumbi za oči i eventualno filc za uši. Ovako dobivate divnu igračku za malu djecu. A što se tiče zečjih ušiju – mogli ste i ispeći kolačiće u obliku uha, ukrasiti ih glazurom i zalijepiti na peteljke. Ukusne uši mogu se dati u vrećici sa zečjim licem. Male vrećice od tkanine sa zečjim ušima ispunjene slatkišima također su dobar izbor ako tražite prikladan uskrsni dar za mališane. I za kraj, ali ne najmanje važno, mogli biste napuniti slatkiše u staklenku za pekmez ili napraviti originalnu vrećicu od građevinskog papira – na internetu ćete pronaći mnogo različitih predložaka.

Izrada uskršnjih darova – kreativne ideje za prijatelje i kolege

Uskršnji darovi čine glineni lonac

Prijatelji prave uskršnje darove

Uskršnji darovi čine uskršnju košaru

Uskršnji darovi limeni jastuci

Uskršnji darovi tinker čestitka

Uskrs darovi tinker kolaž slika

Jesu li vas prijatelji ili kolege pozvali na uskrsnu zabavu? Iznenadite domaćine dajući im glinenu posudu umjesto tradicionalne uskršnje košare koju ste ukrasili po želji. Mogli biste, primjerice, za to upotrijebiti tehniku ​​decoupage – vesele uskrsne salvete s šarenim jajima, pilićima i zečevima jednostavno su idealne za tu svrhu. Na gotov glineni lonac mogli biste napisati želju i sami napuniti lonac slatkišima, jajima, a zašto ne i vrećicama sa sjemenkama i parom vrtlarskih rukavica? Na isti način možete i sami napraviti elegantnu vazu, na primjer ukrašavanjem boce ili staklenke za pekmez. Nacrtajte na njoj lice pileta ili zeca, napunite ga svježim cvijećem i gotovi ste! Jednako je jednostavno dizajnirati vlastite posebne uskrsne jastuke – mogli biste ih i ukrasiti i ukrasiti vlastiti dom. Izrežite siluetu zečića od filca i jednostavno sašite figuru na jastučnicu – rezultat izgleda super elegantno! Još jedna originalna ideja je napraviti originalne svijećnjake od šarenih ljuski jaja. Da biste to učinili, vrlo pažljivo morate oguliti obojena jaja tako da donja polovica ljuske ostane cijela. Ovo biste trebali napuniti voskom za svijeće. Sada vam treba samo fitilj – od konca, umočen u denaturirani alkohol, i gotovi ste!