Obrtničke ideje, ukrasi i proslave, uradi sam, Halloween

Dekoracija za Noć vještica s lampionima i svijećama – cool zanatske ideje

Noć vještica ukras krvave svijeće s noktima

Noć vještica dolazi za nekoliko mjeseci i želite li napraviti sjajne ukrase za festival? Onda ste upravo ovdje! U ovom postu pokazat ćemo vam kako sami možete stvoriti sjajne ukrase za Noć vještica sa svijećama i lampionima. Nadamo se da ćete inspirirati naše zanatske ideje!

Lampioni i svijeće kao ukrasi za Noć vještica za tajanstvenu atmosferu

Napravite svijećnjake od ukrasnih bundeva

Napravite svjetiljke od zidanih staklenki

Noć vještica ukras za svijeće bundeve

Dekoracija za Noć vještica postavljanje krvavih svijeća

Napravite rupe u praznoj limenci pomiješajte s fenjerom

Dekorativni lampioni za Noć vještica izrađeni od limenki

originalni lampioni DIY ukras za Noć vještica

Noć vještica ukras cool svjetiljke od papira

Napravite ukrase za Noć vještica s washi trakom

Noć vještica ukras krvave svijeće s noktima

originalni lampioni domaći ukras za Noć vještica

Za Noć vještica ljudi tradicionalno izrađuju jack-o-fenjere kojima ukrašavaju stan ili terasu. Ali ako se ne želite ograničiti na ovo, od masonskih staklenki možete napraviti prekrasne lampione ili ukrasiti svijeće. Svjetlucavi plamen stvara tajanstvenu atmosferu i čini svijeće i fenjere savršenim ukrasom za Noć vještica – posebno ako organizirate zabavu.

Izrada lampiona za Noć vještica zapravo je super brza i jednostavna – možete koristiti besplatne predloške s weba. Doista jednostavna ideja, na primjer, je da zalijepite otisnuti predložak u staklenku za pekmez i nacrtate motiv izvana crnim trajnim markerom. Po želji čašu možete začiniti s malo spreja u boji. Na kraju, zapalite čajnu svjetiljku i stavite je u čašu. potpuna!

Dekoracija za Noć vještica – fenjeri za tinker

Upute za lampion napravite sami

Upotrijebite predloške za tinker ukrasnih lampiona za Noć vještica

Sami napravite lampione za ukrašavanje Noći vještica

No, postoji i mnogo drugih načina za izradu svjetiljki za Noć vještica. Na primjer, prvo možete prenijeti dizajn s predloška na crni karton i izrezati ga. Zatim sa svih strana prekrijte staklo pek papirom i na kraju na njega pričvrstite izrezani motiv. Pergament papir osigurava da je svjetlo malo prigušeno i izgleda još tajanstvenije. Ako koristite svjetiljke za čaj, preporučujemo da vanjsku stranu staklenke za pekmez zalijepite papirom kako biste izbjegli rizik od požara. Druga je varijanta korištenje vilinskih svjetala.

Svjetiljku za šišmiše napravite sami: upute

Predložak svjetiljke tinker koristiti šišmiš

Napravite fenjer Nanesite ljepilo za salvete na staklo

Ljepilo za salvete za ukrase za Noć vještica

Ukrasite fenjer šišmiša mašnom

Svjetiljka za fenjere sa Licherterketteom

Svjetiljka za šišmiše sjajan izgled

Noć vještica ukras cool fenjer za šišmiše

Naša sljedeća zanatska ideja je lampion za šišmiše koji izgleda stvarno sjajno. Najprije na internetu potražite odgovarajući predložak za šišmiše. Izrežite dizajn i prenesite ga na crni karton. Zatim ponovno izrežite lik šišmiša i zalijepite ga s unutarnje strane čaše dvostranim ljepilom. Premažite vanjsku stranu stakla ljepilom za salvete i ostavite da se osuši oko minute. U međuvremenu uzmite rupčić i odvojite svaki sloj – sve što trebate je tanki sloj. Stavite ovo na staklo i ponovno premažite ljepilom za salvete. Pazite da se rupčić ne podere. Zatim ostavite da se ljepilo potpuno osuši. Zatim možete omotati lijepu deko traku oko ruba stakla i ponovno je popraviti dvostranom ljepljivom trakom. Na kraju, stavite LED svjetlosni lanac bilo koje boje u staklo i gotovi ste!

Cool svjetiljke od mumije

Noć vještica ukras lampioni mumije

originalni papirnati papir za mumije

Za Noć vještica možete i sami napraviti originalne svjetiljke od mumije. U tu svrhu staklenku s džemom namažite tekućim ljepilom, a zatim je omotajte zavojem. Nakon što se ljepilo osuši, možete pričvrstiti i nekoliko guglih očiju i male ukrasne paučiće. Na kraju u čašu stavite upaljenu svjetiljku za čaj. Već završeno!

Napravite ukrase za Noć vještica – začinite svijeće

Kako slikati svijeće

Začinite svijeće za ukrašavanje Halloween

Krvave svijeće slažu ukrase za Noć vještica

ukrasiti krvave svijeće noktima

DIY ukras za Noć vještica za krvavu svijeću

Upute za krvave svijeće za ukras za Noć vještica

Upute za DIY krvave svijeće

Noć vještica ukras tinker krvava svijeća

krvavi materijali u obliku svijeća

krvavu svijeću napraviti korak po korak

Upute za izradu DIY krvavih svijeća

Dekoracija za Noć vještica sa svijećama i fenjerima

Također je izvrsna ideja ukrasiti svijeće za festival. Možete ga jednostavno začiniti s malo washi trake i posložiti na stolić za kavu ili na policu. Neki hobi dućani također imaju posebne boje za svijeće koje možete koristiti za slikanje svijeća. Također možete koristiti predloške i najprije iglom prenijeti motiv na svijeću.

Također možete vrlo jednostavno dizajnirati “krvavu” svijeću. Za to će vam trebati jedna ili više bijelih svijeća za ukrašavanje i crvena svijeća. Zapalite crvenu svijeću i pričekajte da se stvori malo tekućeg voska. Zatim ga pažljivo kapnite na bijelu svijeću tako da kaplje po kap. Ponavljajte dok se jednom ne nađete oko njezine svijeće i pustite da se vosak osuši. Potpuno! Na gornjim fotografijama možete vidjeti kako izgleda “krvava” svijeća.

ovdje pronaći ćete i upute za izradu lijepih papirnatih lampiona za Noć vještica.